paieska

paieska

Standartinė judesys 2009 Rugsėjo 25, 14:24, Atsakymo numeris: #32804

jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...
judesys
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Liepos 11, 09:56

Reklama

Re: paieska

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 25, 14:42, Atsakymo numeris: #32808

ko dabar verksleni, visiems krize.
Imi sukuri tema "kvieciu kavos" pakvieti patikusia (-i)
sekmes
swx
Svečias

Standartinė Asta31324579346_db 2009 Rugsėjo 25, 15:12, Atsakymo numeris: #32813

Svečias rašė:ko dabar verksleni, visiems krize.
Imi sukuri tema "kvieciu kavos" pakvieti patikusia (-i)
sekmes
swx

liuks, vyras su fantazija
Asta31324579346_db
Veteranas

2010 Gruodžio 05, 23:47

Standartinė dainelė 2009 Rugsėjo 25, 15:17, Atsakymo numeris: #32815

judesys rašė:jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...

taigi tamstai "pinigų dažniausia pakanka", - negi nesurasi tokiam svarbiam reikalui 2,99 Lt, ar kažkiek panašiai, kiek auksinė DP narystė savaitei kainuoja :D
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2010 Gegužės 28, 23:06

Standartinė Ra 2009 Rugsėjo 26, 17:38, Atsakymo numeris: #32862

Tinklapis yra gana nepopuliarus, todėl užsidirbti iš reklamos negali. O yra komercinis. Tai va: "verslas yra verslas"
Ra
Igudęs dalyvis

Auksinė darnipora narė
2012 Vasario 08, 19:29

Standartinė Tomas 2009 Rugsėjo 27, 01:00, Atsakymo numeris: #32876

judesys rašė:jau visai apsurdas...net per paieska rastai merginai nebegalima parasyt, reik pinigus moket...be zodziu...

Kada prisjungi prie DP ieik i "mano profilis" "daugiau apie mane",kitaip tariant kur aprasei apie save.Ten irasyk savo skype nika,viskas,kas nores tas tau parasys i skype.Pastebejau tik poros merginu skype duomenis paliktus.Gal dabar padauges.Tikrai zymiai patogiau bendrauti per skype.
Tomas

Standartinė dainelė 2009 Rugsėjo 27, 09:21, Atsakymo numeris: #32879

Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka. :?:
Kam reikia ieškoti plyšio tvoroje ir vagiliauti, jei gali kaip normalus žmogus susimokėti už paslaugą? Kai MANIM ir MANO darbu, kuriuo duoną užsidirbu, koks panašus gudruolis ima naudotis, ar patinka? Tai kodėl pačiam norisi kitiems taip daryti?
Matau elementarų savigarbos trūkumą.
O paskui piktinamės, kokie visi vagys Lietuvoje, pradedant nuo valdžios.
Tik AŠ geras-doras-sąžiningas, o tie plėšikai DP svetainės kūrėjai, matai, pinigus lupa iš MANĘS. Neleidžia už dyka jų turimais duomenimis naudotis. (Kuo naudotis leidžia, tai nesvarbu.) Verta stebėtis ir piktintis, tikrai... :lol:
Paskui parašyti skaipo vardą ir apeiti taisykles.
Esam dori, verti tikros laimės, ar ne?

Sukurk savo pažinčių svetainę - bus tamstai tada prieinami už dyka visų jos narių kontaktai.
Vartotojo avataras
dainelė
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2010 Gegužės 28, 23:06

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 27, 11:19, Atsakymo numeris: #32882

dainelė rašė:Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka. :?:
Kam reikia ieškoti plyšio tvoroje ir vagiliauti, jei gali kaip normalus žmogus susimokėti už paslaugą? Kai MANIM ir MANO darbu, kuriuo duoną užsidirbu, koks panašus gudruolis ima naudotis, ar patinka? Tai kodėl pačiam norisi kitiems taip daryti?
Tik AŠ geras-doras-sąžiningas, o tie plėšikai DP svetainės kūrėjai, matai, pinigus lupa iš MANĘS. Neleidžia už dyka jų turimais duomenimis naudotis. (Kuo naudotis leidžia, tai nesvarbu.) Verta stebėtis ir piktintis, tikrai... :lol:

Sukurk savo pažinčių svetainę - bus tamstai tada prieinami už dyka visų jos narių kontaktai.

Dieve tuoj apsivemsiu,jus is kokio pasaulio,"neieskok plysiu""nemeluok"ir t.t.. uzsigrudinusi kosomolke.Apeidinejimas taisykliu tai dar nereiskia kad yra trukumas pinigu ar nenorejimas ju moketi,pagalvokite kodel ?atsakymas paprastas,bent kiek realybeje gyvenantis zmogus ta supras.Nepykit aisku bet su tkiu siauru mastymu,gyvenant pagal visus dievo isakymus vienuole reikejo tapti(remiuosine vien tik siuo komentaru).Man jusu tiesiok gaila,jeigu ir susirasit mylima zmogeli tai jis su jumis ilgai ne bus,nebent toks pats doras pilietis kaip jus paklius,tik vargu ar tokiu yra.
Svečias

Standartinė Barmalejus 2009 Rugsėjo 27, 15:00, Atsakymo numeris: #32887

Svečias rašė:Dieve tuoj apsivemsiu,jus is kokio pasaulio,"neieskok plysiu""nemeluok"ir t.t.. uzsigrudinusi kosomolke.Apeidinejimas taisykliu tai dar nereiskia kad yra trukumas pinigu ar nenorejimas ju moketi,pagalvokite kodel ?atsakymas paprastas,bent kiek realybeje gyvenantis zmogus ta supras.Nepykit aisku bet su tkiu siauru mastymu,gyvenant pagal visus dievo isakymus vienuole reikejo tapti(remiuosine vien tik siuo komentaru).Man jusu tiesiok gaila,jeigu ir susirasit mylima zmogeli tai jis su jumis ilgai ne bus,nebent toks pats doras pilietis kaip jus paklius,tik vargu ar tokiu yra.

Na ka, uzspaude kaltes jausmas, kad kazkas gali buti doresnis, saziningesnis, geresnis? :) Uztat dabar atakuojat, verciat zmogu ufonautu, kad save pateisint ir ant dusios nors kiek palengvetu :)

Man tai ir juokinga, kad vyrukas negali tu 2.5 Lt sumoket. Idomu, iki kokiu ribu taip ieskant tu "plysiu" galima nueit. Tikriausiai i pasimatyma vaziuos "zuikiu" troleibuse, pasikvepines parfumerijos parduotuveje atseit "besirinkdamas" kvepalus, su geliu puokste nuskintu is salia esancios klombos. Tikriausiai ne viena moteris neliks abejinga tokiam sumanumui :lol:
Barmalejus

Standartinė rudnosiukas 2009 Rugsėjo 28, 06:52, Atsakymo numeris: #32923

Svečias rašė:
dainelė rašė:Na, aš vistik nesuprantu, KODĖL žmogus, kuriam pinigų dažniausiai pakanka, nori viską, net ir laimę galbūt, gauti už dyka. :?:

Dieve tuoj apsivemsiu,jus is kokio pasaulio,"neieskok plysiu""nemeluok"ir t.t.. uzsigrudinusi kosomolke.Apeidinejimas taisykliu tai dar nereiskia kad yra trukumas pinigu ar nenorejimas ju moketi,pagalvokite kodel ?atsakymas paprastas,bent kiek realybeje gyvenantis zmogus ta supras.Nepykit aisku bet su tkiu siauru mastymu,gyvenant pagal visus dievo isakymus vienuole reikejo tapti(remiuosine vien tik siuo komentaru).Man jusu tiesiok gaila,jeigu ir susirasit mylima zmogeli tai jis su jumis ilgai ne bus,nebent toks pats doras pilietis kaip jus paklius,tik vargu ar tokiu yra.

puiki mintis apsivemti, gal pavyks išsivemti, gal palengvės :D

siauras mąstymas tai pirmiausia yra manyti, kad aplinkui visi tokia patys lopai, kaip pats...
rudnosiukas
Super aktyvuolis

Darnipora narys
2011 Gegužės 30, 08:02

Kitas

Grįžti į Forumo veikimas - klausimai, pasiūlymai