|
|
|
organizmo valymas su colo-vada
22 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
organizmo valymas su colo-vadasveiki. ruošiuosi su COlO-VADA valytis organizmą. parašykit man į mano el. p. rutamar@gmail.com kas tai darė ir kaip sekėsi. ačiu.
Re: organizmo valymas su colo-vadaApie tokį dar nieko negirdėjau, bet ar nebūtų saugiau vartoti natūralų žolelių preparatą Bio-Drain (tą danišką, su kokybės ženklu sidabro medeliu)? Poveikis gal kiek ir lėtesnis, bet užtat daug sveikiau...
Re: organizmo valymas su colo-vadaka valo is organizmo?
Re: organizmo valymas su colo-vadaak, badavimas, kristalinis vanduo, kokteiliai?
atseit valo organizmą nuo kirminų ir t.t.
Re: organizmo valymas su colo-vadaas esu dariusi du kartus
Re: organizmo valymas su colo-vadaPerskaičiau pavadinimą, kažkaip susirodė "organizmo valymas su coca-cola", bet pasirodo veltui susiintrigavau
Re: organizmo valymas su colo-vadaNa, tikrai yra saliu, kur coca-cola iki siol kaip vaistas vartojama, tai gal ir organizma galima ja issivalyti butu. Turint galvoje, kad net vinute gali istirpti coca-coloj palaikyta, tai ka jau kalbeti apie visokius organizmo tarsalus - tirpsta kaip uoga!
Re: organizmo valymas su colo-vadaPatarciau buti atsargioms su siuo preparatu. Labai gerai isiskaitykite, kokie galimi salutiniai poveikiai ir kokios kontraindikacijos. As negalejau atsigauti menesi po sito malonumo...
Re: organizmo valymas su colo-vada
Gal parašytum šioj temoj apie šalutinius poveikius? Kas bloga atsitiko? Paskaitinėjau, ką radau internete, iš smalsumo apie colo vada - koks gi čia naujas stebuklingas valiklis
Re: organizmo valymas su colo-vadaTai tas ir blogiau - informacinio lapelio pati neskaiciau. Pamaniau - kas gi cia blogo gali but, ir ... ismeciau. Tad galiu rasyti tik tai, kaip jauciausi - buvo ziauriai silpna, nuolat norejosi miego,pradejo slinkti plaukai. Gali buti, kad ne iki galo teisingai naudojau. Na bet del to ir perspeju - gerai issiaiskinkit, kai naudoti.
22 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|