|
|
|
Omitel asmeninis planas
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Omitel asmeninis planasKaip jums naujas omitel asmeninis planas? Ar kas nors susidurete su siuo "patobulinimu"? Kaip tai vertinate? Regis omnitel nusprende pagaliau tiesiog atsikratyti savo klientu. Ar jums taip neatrodo?
Re: Omitel asmeninis planasBITE jus priims. Kaip ten jie sako... nepramiegok, ... jei pakeite salygas... bla, bla, bla...
Vienzo
Re: Omitel asmeninis planasBuvau rudenį Hurgadoj. Mano operatorius OMNITEL, sesers BITE. Prakeike ji ta BITE, rysio nebuvo
Re: Omitel asmeninis planas..sakyciau esu patenkinta uz 37 lt gavau 7,5 val. pokalbiu i visu LT tinkus ir 117 sms
Re: Omitel asmeninis planasKol kas iš plano aprašymo man vien tik pliusai. Kai gausiu pirmą sąskaitą, bus matyt... Šiaip atrodo, kad mokėsiu mažiau, nei iki šiol
Re: Omitel asmeninis planasKol kas patenkinta - moku 40 litu, o skambinu tiek, kad kartais pavargstu sneketis.
Re: Omitel asmeninis planasNeisivaizduoju kas ten omniteliui vadovauja ir kokia strategija jie ten pasirinke bet manau prie gero ju tai neprives. Kaip suprantu tendencijos po didelio nukraujavimo islieka tokios pat - toliau prarast klientus.
Re: Omitel asmeninis planas
Moku 5 Lt ir kalbu kiek noriu. Terle2 Pildyk
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
|
|