sveiki,
Ar cia yra nudistu? Kokias vietas poilsiui dazniausiai renkates?
|
|
|
Nudistai
27 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Re: NudistaiO kas yra nudizmas, gal paaiškintum? Kažin ar tik pasideginimas nuogam nudistų pliaže, kur vieni nuo kitų pakankamai toli. Nėra smagiau, kaip maudytis nuogai
Re: NudistaiJo, as visada prie juros bunu nuogas ir maudausi nuogas, ir namuose nuogas vaikstau. Bet nelakstau nuogas po miesta ir nedemonstruoju pasididziavimo. Neieskau kazkokiu pliksiu draugiju, organizuojamu nuogu susiburimu kabakuose ar gatvese. Todel saves nelaikau nudistu.
O pridursiu kad labiausiai uzpisa visi trikotaziniai kurie ateina i nudistu pleza ir su triusikais sedi ir spokso kai gyvenime nemate. Visokie studentai ateina atsinesa alaus ir cypsu ir atsigula netoliese ir spokso i mano grazuoles zmonos pute- ple kaip nervina visokie luzeriai.
Re: Nudistaiman patinka degintis nuogai..namie kartais vaiksciot nuogai..bet nudiste saves nelaikau..man puikiai tinka ir moteru papludymis..esu buvus tokiam gana tusciam nudistu papludimyje ..ten visi toli vienas nuo kito tai normaliai, bet kai teko praeiti pro normalu kur laksto baisus nuogi diedai su dideliais pilvais ir mazais pimpaliukais ..nu tai ne man ...gaila savo akiu ..
Re: Nudistai
Tikslaus apibrezimo nezinau, bet manau, jei jau gali pasirodyti nuoga viesoje vietoje, turbut esi nudiste:)
Blogiausia, kad tie baisus diedai neguli kaip dauguma zmoniu, o bruzinasi prie juros pirmyn atgal spangindami i kitus zmones. Todel man labaiu patinka uzsienio nudistu miesteliai.
Re: NudistaiManau jeigu zmogus atejo i nudistu pleza turi teise trintis visur ir spoksoti i kitus. O kam nepatinka, gali grustis bendrame pleze. Jau geriau tie pensininkai, nei buduliai su savo sintetinemis trikampinemis glaudemis... Vaizdelis: guli nuoga mergina ir jos xaxalis su glaudemis,.. Tai ka, negi toks jau mazas pas ta buduli, kad bijo parodyti..
Vieša vieta, tai gatvės ir kitos vietos, kur yra daug žmonių. Paplūdimys man kažkaip nesiriša su vieša vieta. Gal tokia pusiau vieša? Gatve tikrai nuoga nevaikščiočiau. Kas man nelabai suprantama nudistų pliaže, tai ką ten veikia vienos moterys, kai čia pat yra moterų pliažas. Akivaizdžiai demonstruoja savo privalumus vyrukams, nes moterų pliaže vyrų nėra? Labai jau jos juokingai ten atrodo.
Be abejo turi tokia konstitucine teise, bet taip elgtis negrazu, ane?:) O nudistu miesteliuose su glaudemis buduliai apskritai persona non grata:)
Re: Nudistaiyra tam moteru pliaze tu vyru pakankamai
as tai is tiesu nesuprantu kam vyram nuogiem degintis negi taip svarbu tas baltas uzpakalis ? as pvz deginuos nuoga del lygaus idegio ..nu aisku slapias maudomas ant kuno nera labai malonu..
27 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|