Nudistai

Nudistai

Standartinė Leo 2009 Gegužės 16, 20:34, Atsakymo numeris: #21688

sveiki,
Ar cia yra nudistu? Kokias vietas poilsiui dazniausiai renkates?
Leo

Reklama

Re: Nudistai

Standartinė zunda 2009 Liepos 22, 22:01, Atsakymo numeris: #27934

O kas yra nudizmas, gal paaiškintum? Kažin ar tik pasideginimas nuogam nudistų pliaže, kur vieni nuo kitų pakankamai toli. Nėra smagiau, kaip maudytis nuogai ;) Bet kad esu nudistė - nepasakyčiau.
zunda
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Liepos 24, 09:46

Standartinė Zygfrid1295609168_db 2009 Liepos 23, 07:16, Atsakymo numeris: #27947

Jo, as visada prie juros bunu nuogas ir maudausi nuogas, ir namuose nuogas vaikstau. Bet nelakstau nuogas po miesta ir nedemonstruoju pasididziavimo. Neieskau kazkokiu pliksiu draugiju, organizuojamu nuogu susiburimu kabakuose ar gatvese. Todel saves nelaikau nudistu.

O pridursiu kad labiausiai uzpisa visi trikotaziniai kurie ateina i nudistu pleza ir su triusikais sedi ir spokso kai gyvenime nemate. Visokie studentai ateina atsinesa alaus ir cypsu ir atsigula netoliese ir spokso i mano grazuoles zmonos pute- ple kaip nervina visokie luzeriai.
Zygfrid1295609168_db
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 03, 07:17

Standartinė ADRIJANA 2009 Liepos 23, 07:55, Atsakymo numeris: #27951

man patinka degintis nuogai..namie kartais vaiksciot nuogai..bet nudiste saves nelaikau..man puikiai tinka ir moteru papludymis..esu buvus tokiam gana tusciam nudistu papludimyje ..ten visi toli vienas nuo kito tai normaliai, bet kai teko praeiti pro normalu kur laksto baisus nuogi diedai su dideliais pilvais ir mazais pimpaliukais ..nu tai ne man ...gaila savo akiu ..
Vartotojo avataras
ADRIJANA
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 06, 21:36

Standartinė Leo 2009 Liepos 23, 08:40, Atsakymo numeris: #27954

zunda rašė:O kas yra nudizmas, gal paaiškintum? Kažin ar tik pasideginimas nuogam nudistų pliaže, kur vieni nuo kitų pakankamai toli. Nėra smagiau, kaip maudytis nuogai ;) Bet kad esu nudistė - nepasakyčiau.

Tikslaus apibrezimo nezinau, bet manau, jei jau gali pasirodyti nuoga viesoje vietoje, turbut esi nudiste:)
Leo

Standartinė Leo 2009 Liepos 23, 08:42, Atsakymo numeris: #27956

ADRIJANA rašė:man patinka degintis nuogai..namie kartais vaiksciot nuogai..bet nudiste saves nelaikau..man puikiai tinka ir moteru papludymis..esu buvus tokiam gana tusciam nudistu papludimyje ..ten visi toli vienas nuo kito tai normaliai, bet kai teko praeiti pro normalu kur laksto baisus nuogi diedai su dideliais pilvais ir mazais pimpaliukais ..nu tai ne man ...gaila savo akiu ..

Blogiausia, kad tie baisus diedai neguli kaip dauguma zmoniu, o bruzinasi prie juros pirmyn atgal spangindami i kitus zmones. Todel man labaiu patinka uzsienio nudistu miesteliai.
Leo

Standartinė Zygfrid1295609168_db 2009 Liepos 23, 09:07, Atsakymo numeris: #27962

Manau jeigu zmogus atejo i nudistu pleza turi teise trintis visur ir spoksoti i kitus. O kam nepatinka, gali grustis bendrame pleze. Jau geriau tie pensininkai, nei buduliai su savo sintetinemis trikampinemis glaudemis... Vaizdelis: guli nuoga mergina ir jos xaxalis su glaudemis,.. Tai ka, negi toks jau mazas pas ta buduli, kad bijo parodyti.. :lol:
Zygfrid1295609168_db
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 03, 07:17

Standartinė zunda 2009 Liepos 23, 09:12, Atsakymo numeris: #27964

Leo rašė:Tikslaus apibrezimo nezinau, bet manau, jei jau gali pasirodyti nuoga viesoje vietoje, turbut esi nudiste:)

Vieša vieta, tai gatvės ir kitos vietos, kur yra daug žmonių. Paplūdimys man kažkaip nesiriša su vieša vieta. Gal tokia pusiau vieša? Gatve tikrai nuoga nevaikščiočiau.
Kas man nelabai suprantama nudistų pliaže, tai ką ten veikia vienos moterys, kai čia pat yra moterų pliažas. Akivaizdžiai demonstruoja savo privalumus vyrukams, nes moterų pliaže vyrų nėra? Labai jau jos juokingai ten atrodo.
zunda
Pradedantysis dalyvis

2009 Liepos 24, 09:46

Standartinė Leo 2009 Liepos 23, 09:13, Atsakymo numeris: #27965

Zygfrid rašė:Manau jeigu zmogus atejo i nudistu pleza turi teise trintis visur ir spoksoti i kitus. O kam nepatinka, gali grustis bendrame pleze. Jau geriau tie pensininkai, nei buduliai su savo sintetinemis trikampinemis glaudemis... Vaizdelis: guli nuoga mergina ir jos xaxalis su glaudemis,.. Tai ka, negi toks jau mazas pas ta buduli, kad bijo parodyti.. :lol:

Be abejo turi tokia konstitucine teise, bet taip elgtis negrazu, ane?:)
O nudistu miesteliuose su glaudemis buduliai apskritai persona non grata:)
Leo

Standartinė ADRIJANA 2009 Liepos 23, 09:17, Atsakymo numeris: #27967

yra tam moteru pliaze tu vyru pakankamai :D eina ir eina...
as tai is tiesu nesuprantu kam vyram nuogiem degintis negi taip svarbu tas baltas uzpakalis ?
as pvz deginuos nuoga del lygaus idegio ..nu aisku slapias maudomas ant kuno nera labai malonu..
Vartotojo avataras
ADRIJANA
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 06, 21:36

Kitas

Grįžti į Kitos temos