laukine vysnia 2009 Kovo 10, 21:59, Atsakymo numeris: #15318
Savaitgaly buvo vakarėlis ir gavau dovanų puodų rinkinį ,gerų puodų.Dabar žiūriu į juos ir galvoju -na kam man vienišai tie puodai???? Argi ne smagiau būtų,jei būtų pakvietę vaikiną ,na tą kur pinigus sumoki,o jis gerutis viską gerai daro  Prisiminimų turėčiau smagių....o dabar kai pasensiu ,tai turėsiu keturis jau pridegusius puodus  Tai ir noriu paklausti,gal kas žino,kaip tie vyrukai už pinigus........  ???????
-
laukine vysnia
- Veteranas
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Vasario 19, 19:44
Leo 2009 Kovo 10, 22:14, Atsakymo numeris: #15323
kol nepabandysi, nesuzinosi:)
-
Leo
-
ADRIJANA 2009 Kovo 10, 22:15, Atsakymo numeris: #15324
manau galima susirast dykai ...yra daug norinciu nuotykiu 
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
2009 Rugpjūčio 06, 21:36
Leo 2009 Kovo 10, 22:18, Atsakymo numeris: #15325
happyLady rašė:manau galima susirast dykai ...yra daug norinciu nuotykiu 
Dykai ne tas pats. Esme, kad kas moka pinigus, tas ir salygas diktuoja:)
-
Leo
-
laukine vysnia 2009 Kovo 10, 22:24, Atsakymo numeris: #15330
happyLady rašė:manau galima susirast dykai ...yra daug norinciu nuotykiu 
Tie kur nuotykių nori gali pasitaikyt niekam tinkami.Čia esmė ir yra,kad noriu žinoti ką galima gauti už pinigus... ,gal tai dar geriau nei vargti čia toj svetainėj???? 
-
laukine vysnia
- Veteranas
-
Binary 2009 Kovo 10, 23:23, Atsakymo numeris: #15340
laukine vysnia rašė:Tie kur nuotykių nori gali pasitaikyt niekam tinkami.Čia esmė ir yra,kad noriu žinoti ką galima gauti už pinigus... ,gal tai dar geriau nei vargti čia toj svetainėj???? 
 priklausomai kiek mokėsi už nuomą - kuo daugiau - tuo galima tikėtis geresnio  jei nori pigiai - tai tikriausiai ir gausi pigiai  Aišku pasitaiko visko - galima ir pigiai pasiskolinti gerą, bet lygiai tai pat galima ir nemokamai gauti ilgalaikei nuomai gerą Taigi reziume: Jei imt tai brangų, o jei brangus netinka dėl kažkokių priežasčių - tai geriau ieškoti nemokamai 
-
Binary
- Veteranas
-
-
Darnipora narys
2010 Liepos 27, 22:29
Barmalejus 2009 Kovo 10, 23:40, Atsakymo numeris: #15343
Taigi internete yra pilna skelbimu "zigolo", "vaikinas uz pinigus", "vyresnems moterims" ir pan. Teko net "apseklintojo" pasiulymus matyt. Dar variantas keliones i pietu krastus kur isvaizdus vietiniai jaunuoliai pamalonins vyresne dama 
-
Barmalejus
-
ela01 2009 Kovo 10, 23:42, Atsakymo numeris: #15344
Nezinau, bet itariu, jog jiems rupetu kuo greiciau jus patenkint ir dinkt..Ar nevertetu susirasti nuolatini partneri , kuriam seksas su jumis butu malonus savaime, ne uz pinigus..
-
ela01
- Pažengęs dalyvis
-
2009 Kovo 17, 23:00
Vaikinas 2009 Kovo 11, 00:02, Atsakymo numeris: #15352
laukine vysnia rašė:Savaitgaly buvo vakarėlis ir gavau dovanų puodų rinkinį ,gerų puodų.Dabar žiūriu į juos ir galvoju -na kam man vienišai tie puodai???? Argi ne smagiau būtų,jei būtų pakvietę vaikiną ,na tą kur pinigus sumoki,o jis gerutis viską gerai daro  Prisiminimų turėčiau smagių....o dabar kai pasensiu ,tai turėsiu keturis jau pridegusius puodus  Tai ir noriu paklausti,gal kas žino,kaip tie vyrukai už pinigus........  ???????
O tai kiek tamsta pinigu noretumete?
-
Vaikinas
-
laukine vysnia 2009 Kovo 11, 09:59, Atsakymo numeris: #15374
...tema pakrypo ne į tą pusę,nei tikėjausi.Ką ir kaip man daryti aš puikiai apsisprendžiu savarankiškai.Tiesiog norėjau,kad atsirastų pasvarstymų ką mano kitos moterys  vyrai tai renkasi mokamas paslaugas labai dažnai,o moterys šiuo klausimu tyli.Kitakart ir sunkumai ir liudnumai užgriūna,reikia kovoti su jais.O jei dar visai nenori laukti ir ieškoti to "nemokamo" ilgalaikio ar trumpalaikio.  Man tai sąvigarba neleidžia veltis į aiškiai pasmergtus santykius,o čia visai kitas reikalas  Tai ką manot??????? 
-
laukine vysnia
- Veteranas
-
Grįžti į Seksas
|
|