Svečias 2008 Lapkričio 01, 13:02, Atsakymo numeris: #8865
Sveiki, darnioje poroje uzsiregistravau pries keles dienas - esu zalia dar. Noreciau parasyti i tinklasti, kaip tai padaryti?
-
Svečias
-
teta 2008 Lapkričio 01, 23:19, Atsakymo numeris: #8866
Man tik siaip idomu. Kodel tinklarastyje, o ne forume?
-
teta
-
Agne darnipora.lt komanda 2008 Lapkričio 02, 17:14, Atsakymo numeris: #8867
Tinklaraštį rašo Darnios poros komanda. Evelina, labai kviečiu rašyti forume ir tinklaraščio komentaruose :)
-
Agne darnipora.lt komanda
-
evelina_jan 2008 Lapkričio 02, 19:56, Atsakymo numeris: #8868
Norejau parasyti straipsni - viena aktualia tema, todel ir norejau i tinklapi, o ne i foruma. :) nusivyliau, jog negalima, bet ka padarysi - aciu uz atsakymus :)
-
evelina_jan
-
ina 2008 Lapkričio 03, 13:11, Atsakymo numeris: #8869
O as nesuprantu, man prikista apie 300 nariu, is kuriu gal puses jau gyvu nera, atsiprasau.., bet rodo , jog prisijunge buvo pries metus ar kelis. Ar nevertetu salint tokiu nariu , kurie ilgesni laika neprisijungia..
-
ina
-
Monika_DP komanda 2008 Lapkričio 05, 16:08, Atsakymo numeris: #8870
Sveiki, Evelina! Is tiesu parasyti i tinklarasti imanoma! Tiesiog savo sukurta teksta atsiuskite man, adresu monika@darnipora.lt, as ji perziuresiu, jei reikes, paredaguosiu ir ikelsiu :) Laukiu Jusu laisko!
-
Monika_DP komanda
-
evita 2008 Gruodžio 31, 10:07, Atsakymo numeris: #9191
Noriu pasikeisti registracijos slaptazodi,kaip tai imanoma?
-
evita
-
Dovilė || DarniPora.lt komanda 2009 Sausio 04, 13:10, Atsakymo numeris: #9441
Pasirinkite "Mano Profilis", tada - "Mano duomenys" ir atsiradusioje formoje ties laukais "Slaptažodis" ir "Pakartoti slaptažodį" įveskite savo naująjį slaptažodį. evita rašė:Noriu pasikeisti registracijos slaptazodi,kaip tai imanoma?
-
Dovilė || DarniPora.lt komanda
-
Svečias 2009 Sausio 12, 15:33, Atsakymo numeris: #10066
ina rašė:O as nesuprantu, man prikista apie 300 nariu, is kuriu gal puses jau gyvu nera, atsiprasau.., bet rodo , jog prisijunge buvo pries metus ar kelis. Ar nevertetu salint tokiu nariu , kurie ilgesni laika neprisijungia..
o ko čia nesuprasti? tai ir pašalink iš savo suderinamų narių tuos, su kuriais nenori bendrauti ar kurie senai nebuvo prisijungę  nes gal atsiras žmonių, kurie norės parašyti tokiam žmogui, kuris kad ir senai neprisijungęs,o gal gavęs email prisijungs ir pažiūrės  tiesiog manau, kol registruotų narių skaičius neapsunkina serverio darbo nemanau, kad verta trinti tokius narius, nes ir taisyklėse dėl aktyvumo nėra užsiminta. Trinant neaktyvius narius reiktų manau ir taisyklėse ar registracijos pradžioje nurodyti, kad norint išlaikytą sukurtą anketą reikia pvz prisijungti bent kartą į pusmetį. Taip nurodžius manau būtų daugiau patenkintų žmonių tiek iš neaktyvių dalyvių tiek iš ieškančių 
-
Svečias
-
asus 2009 Sausio 24, 16:15, Atsakymo numeris: #11108
Dovilė || DarniPora.lt komanda rašė:Pasirinkite "Mano Profilis", tada - "Mano duomenys" ir atsiradusioje formoje ties laukais "Slaptažodis" ir "Pakartoti slaptažodį" įveskite savo naująjį slaptažodį. evita rašė:Noriu pasikeisti registracijos slaptazodi,kaip tai imanoma?
Aciu,man pavyko 
-
asus
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 07, 14:58
Grįžti į Kitos temos
|
|