Noriu padeti, bet nezinau kaip

Noriu padeti, bet nezinau kaip

Standartinė vyts 2011 Rugpjūčio 13, 21:28, Atsakymo numeris: #78381

Mano geras draugas turi problema ir nezinau kaip padeti .Jis kuribinga natura ,dirbo darba kuris tikrai neatitinka nei jo gabumu ,nei asmenybes tad mete.Taciau kitu siulomu atsisako ,nes jie taipogi jo supratimu per prasti ,o ka noretu daryti jo neismaitins .Galeciau jam padeti materialiai kol susiras ka nors ,bet jis neturi vizijos ,yra suirzes depresuotas ir seip pasyvus ,bei pyksta ,kad spaudziu ir sakau ,kad jei nori valgyti reikia dirbti ,taciau jis argumentuoja tuo ,kad as dirbu man patinkanti darba ir nedirbciau to kas vemti vercia .taip isties nedirbciau . bet jug sakoma ,kad negalima alkanam duoti zuvies ,reikia duoti meskere .Taciau kokia meskere galeciau pasiulyti ?
Kantrybe baigesi ir pasiunciau ,bet kazkada ir as buvau panasioje situacijoje !Blyn bet duodama zuvis gimdo lesyklos sindroma !Jei ne sazine ,jausciaus geriau ,jei zinociau kad turi ka valgyti miegociau ramiau .
vyts

Reklama

Re: Noriu padeti, bet nezinau kaip

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 14, 17:36, Atsakymo numeris: #78401

oho, kokiu motinu Tereze i foruma padave :lol: kai badu mirs, tada i prota sugris ir eis dirbti ;)
Svečias

Standartinė svetlana 2011 Rugpjūčio 18, 21:03, Atsakymo numeris: #78569

Geriausia jusu draugui kompromisas: tegu dirba darba kuris ji ismaitina , o laisvalaikiu uzsiima kuryba. Kito kelio nera. Nebent ieskotis turitingos moteriskes (juokauju:)).
svetlana

Standartinė Nereikia 2011 Rugpjūčio 18, 21:12, Atsakymo numeris: #78571

Matyt žmogus dar nelabai žino kas yra badas. Tikriausiai nesi vienas, kuris jam padeda, antraip tokių fantazijų kaip "dirbsiu tik tai kas man patinka" nebūtų. Kartais geriau nusisukti, kad žmogus pagaliau praregėtų.
Vartotojo avataras
Nereikia
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 19, 07:40

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 18, 21:30, Atsakymo numeris: #78578

svetlana rašė:Geriausia jusu draugui kompromisas: tegu dirba darba kuris ji ismaitina , o laisvalaikiu uzsiima kuryba. Kito kelio nera. Nebent ieskotis turitingos moteriskes (juokauju:)).

Tas draugas - drauge, moteris.
Svečias

Standartinė Vyts 2011 Rugpjūčio 18, 21:33, Atsakymo numeris: #78580

Svečias rašė:
svetlana rašė:Geriausia jusu draugui kompromisas: tegu dirba darba kuris ji ismaitina , o laisvalaikiu uzsiima kuryba. Kito kelio nera. Nebent ieskotis turitingos moteriskes (juokauju:)).

Tas draugas - drauge, moteris.

mano
Vyts

Standartinė Agnieška O 2011 Rugsėjo 26, 11:36, Atsakymo numeris: #80584

Keista maniera ant moters sakyti jis,draugas...Retas kas iš mūsų dirba visu 100proc patinkantį darbą.Kaip buvo patarimas,galima kūryba užsiimti laisvu laiku.Tuo pačiu metu ieškoti galimybių save pritaikyti labiau mėgtamoje sferoje,būti dėkingam,jei kas pasiseka.O depresiją aš labiau sieju su asmeninio gyvenimo dalykais,nei su darbu.Fiziškai reikia išsikrauti,kai jau tokios nuotaikos puola.
Agnieška O
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 09, 14:48

Standartinė senas hrienas 2011 Spalio 03, 21:13, Atsakymo numeris: #81178

vyts rašė:Mano geras draugas turi problema ir nezinau kaip padeti .Jis kuribinga natura ,dirbo darba kuris tikrai neatitinka nei jo gabumu ,nei asmenybes tad mete.Taciau kitu siulomu atsisako ,nes jie taipogi jo supratimu per prasti ,o ka noretu daryti jo neismaitins .Galeciau jam padeti materialiai kol susiras ka nors ,bet jis neturi vizijos ,yra suirzes depresuotas ir seip pasyvus ,bei pyksta ,kad spaudziu ir sakau ,kad jei nori valgyti reikia dirbti ,taciau jis argumentuoja tuo ,kad as dirbu man patinkanti darba ir nedirbciau to kas vemti vercia .taip isties nedirbciau . bet jug sakoma ,kad negalima alkanam duoti zuvies ,reikia duoti meskere .Taciau kokia meskere galeciau pasiulyti ?
Kantrybe baigesi ir pasiunciau ,bet kazkada ir as buvau panasioje situacijoje !Blyn bet duodama zuvis gimdo lesyklos sindroma !Jei ne sazine ,jausciaus geriau ,jei zinociau kad turi ka valgyti miegociau ramiau .

NUSIRAMINK , TU PADAREI KA GALEJAI. DABAR ATEJO JO LAIKAS. TU GALI PADETI JAM BET TIK MORALISKAI. VISKAS JO RANKOSE.
senas hrienas

Standartinė Svečias 2011 Spalio 04, 22:46, Atsakymo numeris: #81244

O ka autorius jai (draugei) padejo? Sako "galeciau padeti" . niekur neparasyta, kad padejo. Kaip tikras DP bendruomenes narys,pirma pasikonsultuos su forumu, paskui gal pades. O gal ir ne. Ziurint kaip forumieciai patars. :twisted:
Svečias

Grįžti į Kitos temos