Ar jus butumet su tokia mergina, kuri turi vaikeli, bet ne nuo jusu?
ir jei ne, tai kodel?
|
|
|
Ar noretumet tokios merginos? m?
43 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ar noretumet tokios merginos? m?sveikuciai, turiu viena, na gal kelis klausimelius
Ar jus butumet su tokia mergina, kuri turi vaikeli, bet ne nuo jusu? ir jei ne, tai kodel?
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?Ka reiskia "butumet", draugautumet, tuoktumetes, ar tik pasidulkint?
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?Man ziauriai nepatinka apsivaikavusios maloletkos kurios tebaige 7 klases ir nemoka rasyti be klaidu.
O placiaja prasme normaliai moteriai vaikas netrukdo. Ypac vienisos mamytes megiamos visokiu nevykeliu, kaip lengvas grobis pasidulkinti.
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?Kažkodėl galvoju, kad kai sutiksi savo antrąją pusęlę jam bus tas pats ar tu su vaiku ar ne...
O kaip čia nekurie išsireiškia, kad mama su vaiku lengvas grobis pasidulkinti, tai čia manau nuo pačios mamos ( merginos) priklauso.. Kitos ir vedusios ir vaikų turinčios ir su vyru "laimingai" gyvenančios sugeba su kitais pasidulkint
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?tai zygfrydui visos kurvos ir durnes..matyt su juo normalios nebendrauja..
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?Paaugsi ir pati viską suprasi bei pamatysi kaip ir kas yra. Kas ir ką čia besakys, tai, gerausiu atveju tebus tik nuomonė, kuri visiškai nebus susijusi su tuo kažkuo, kas norės / nenorės su tavimi būti. O ir kokia prasmė klausti ar vaikas būtų kliūtis ar ne? Jei paaiškėtų, kad nėra šansų, turint vaiką, susirast partnerį, tai nejau tą vaiką paskandinsi, kad netrukdytų?
Pasilinksminimams ir pasidulkinimams vaikas ne kliūtis. Rimtam bendravimui, rimtiems santykiams tuo labiau ne kliūtis. O ar prasidėti su visokiais siaurapročiais perėjūnais, kurie sureikšminą savo sėklą ir tt, tai jau tavo reikalas.
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?
O ka galvoti apie mergina pasivadinusia: Mazhylja...
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?Nėra durnų atsakymų-yra durni klausimai...
Jeigu rimtai-tai klausimas panašiai 12 metų vaiko..Hmmm.. Vaikučiams One.lt nebeužtenka, taigi gvildena suaugusių bėdas..
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?o ka galvoti zygfryd apie tave paskaicius tavo postu cia?
Re: Ar noretumet tokios merginos? m?
kazkam patinka, kazkam as patinku. man nerupi ka apie mane galvoja visas pasaulis- as ne politikas. man rutpi tik mano artimieji, aplinka, seima.
43 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|