Va liko labai idomu, kazi kada cia pasiulo koki nari, nes per kaskur 2-3 sav nepasiule nei vieno, ta prasme nera suderinamu nariu
Gal cia reik laukt keleta men, kad atrinktu ?
|
|
|
Nice, nei vieno suderinamo nario :D
23 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Nice, nei vieno suderinamo nario :DNa visu pirma sweiki visi uzsuke, jei jau uzsukot, reiskia neturit ka svarbiau veikt
Va liko labai idomu, kazi kada cia pasiulo koki nari, nes per kaskur 2-3 sav nepasiule nei vieno, ta prasme nera suderinamu nariu Gal cia reik laukt keleta men, kad atrinktu ?
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DJei nesi auksinis narys, gali tekti laukti ir mėnesiuką, ir ne vieną
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DO testą užpildei? man tai siūlo ir siūlo, nors esu paprasta narė.
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DNa viskas buvo uzpildyta, taip kaip reikalauta, ir beto ne dekui auksinio nenoriu nario, man geriau batoncika koki nors nusipirkt
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DNa cia tai geras prikolas
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DPaprasta pamatė šią tavo temą narės ir peržiūrėjo anketa, tada sistema ir įmetė, kaip suderinamą narę. Šį dalyką jau senokai pastebėjau - 70% naujų suderinamų narių priskiria po peržiūros, nežianu gal čia tik man taip sutapo, tačiau peržiūrėjusios narės beveik visada atsiduria suderinamų saraše
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DNa, man nuo peržiūrų nepadidėja suderinamų narių skaičius. Dabar irgi kažko suretėjo
Tu, Žygi, man matytas, t.y. virtualiai matytas. Bet nelabai suderinamamas
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DPerziureje nariai ir suderinami nariai, nesusije, nesuderinami dalykai
Ir kur spejei mane virtualiai pamatyt ?
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DKitoj svetainėj ir kitam forume
Čia aš tik apie suderinamumo procentus
Re: Nice, nei vieno suderinamo nario :DNa del svetaines tai visko gali buti, bet forume tai, kad ne is tu kur daznai apsireiskiu
Aaaa man ros dabar prisiminiau ir as kur esu tave mates
23 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|