Svečias 2012 Vasario 02, 09:29, Atsakymo numeris: #86795
Svečias rašė:Pasileidusi_ rašė:O kas čia per asmenybės sutrikimas - ką, gaila žmogų pagirti? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Man tai daugiau užkliuvo pats autorius - kaip čia jis taip protingai nustatė, kad jei jau jis -------------------------------------------------------------------------------------------------------- NORMALU kad žmonėms patinka būti fainiems, gražiems ir protingiems. O diplomatiją ir gebėjimą bendrauti su žmonėmis taip pat galima ugdyti, ne tik pasitikėjimą savimi - tada ir galėsi žmogumi nuoširdžiai ir domėtis ir pagirti, o ne vaidmainiauti ir apsimestinai liaupsinti.
o man kazkodel sitas autorius labiau "uzkliuvo" .brangioji , su tamsta (kaip sprendziu is pasisakymo)neiztemciau nei menesio .kas cia do auklejimo ytakos , kad vis kalti visi aplinkui , blogos kompanijos tik ne jis pats .gal galu gale susitvarkykim su savim ir viskas bus gerai .nereiks laukt nei tikru komplimentu nei apsimestiniu , tiesa tikru greiciau sulauksi jei ju " nusipelnysi " .
Dar vienas Napoleonukas, manantis, kad visos tik ir trokšta su juo draugauti 
-
Svečias
-
Pasileidusi_ 2012 Vasario 02, 14:44, Atsakymo numeris: #86800
Svečias rašė:Pasileidusi_ rašė:O kas čia per asmenybės sutrikimas - ką, gaila žmogų pagirti? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Man tai daugiau užkliuvo pats autorius - kaip čia jis taip protingai nustatė, kad jei jau jis -------------------------------------------------------------------------------------------------------- NORMALU kad žmonėms patinka būti fainiems, gražiems ir protingiems. O diplomatiją ir gebėjimą bendrauti su žmonėmis taip pat galima ugdyti, ne tik pasitikėjimą savimi - tada ir galėsi žmogumi nuoširdžiai ir domėtis ir pagirti, o ne vaidmainiauti ir apsimestinai liaupsinti.
o man kazkodel sitas autorius labiau "uzkliuvo" .brangioji , su tamsta (kaip sprendziu is pasisakymo)neiztemciau nei menesio .kas cia do auklejimo ytakos , kad vis kalti visi aplinkui , blogos kompanijos tik ne jis pats .gal galu gale susitvarkykim su savim ir viskas bus gerai .nereiks laukt nei tikru komplimentu nei apsimestiniu , tiesa tikru greiciau sulauksi jei ju " nusipelnysi " .
Džiaugiuosi, kad turi savo nuomone. O manoji tokia: mes su žvake tuose santykiuose tarp autoriaus ir moters nestovėjome ir kas ir kaip iš tikro ten buvo nežinome. Tik visuomet yra dvi istorijos. Ir pasakyti, kad kitas žmogus nesveikas ir kompleksuotas visuomet lengviausia išeitis norint "oriai" išeiti iš situacijos.
-
Pasileidusi_
-
BeStabdziu 2012 Vasario 08, 09:28, Atsakymo numeris: #87011
Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis  Bet tai kaaaaai žvengiau  Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių? 
-

BeStabdziu
- Igudęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 09, 23:17
Svečias 2012 Vasario 08, 21:05, Atsakymo numeris: #87032
BeStabdziu rašė:Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis  Bet tai kaaaaai žvengiau  Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių? 
man atrodo....kad tu man truputį pavydi  todėl toks ir pasipiktinęs 
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 08, 22:39, Atsakymo numeris: #87037
BeStabdziu rašė:Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis  Bet tai kaaaaai žvengiau  Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių? 
 kiek pasipūtimo, ką http://www.youtube.com/watch?v=yWRlO29hAUE 
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 08, 22:53, Atsakymo numeris: #87040
BeStabdziu rašė:Bet tai kaaaaai žvengiau  Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių? 
Gal ir pirstelejai netycia bezvengdamas  . Intelektualas esi ir dar klausi is kur tokie kaip tu intelektualai randasi 
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 08, 23:29, Atsakymo numeris: #87043
Svečias rašė:BeStabdziu rašė:Bet tai kaaaaai žvengiau  Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių? 
Gal ir pirstelejai netycia bezvengdamas  . Intelektualas esi ir dar klausi is kur tokie kaip tu intelektualai randasi 
Šiktelėjai? Prisipažink bestabdi.
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 09, 01:40, Atsakymo numeris: #87049
Kur ta matuokle, pagal kuria nustatomas sveikas, ar nesveikas demesio poreikis? Jauciu, autorius irgi tokios neturi. Visa tema nieko verta. O autorius dar karta parode savo muzikiskuma.
-
Svečias
-
BeStabdziu 2012 Vasario 09, 06:51, Atsakymo numeris: #87050
Bet tai kieeeeeek įsižeidimo, ojėj  Negi sunku pripažinti, kad perdėtas dėmesio poreikis pridaro papildomų problemų gyvenime? Nereikia dėmesio - nėra ir problemos. Ką, be dėmesio nėra gyvenimo? Svečias rašė:O autorius dar karta parode savo muzikiskuma.
Nemoku muzikuoti. Net šaukštais.
-

BeStabdziu
- Igudęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 09, 23:17
Svečias 2012 Vasario 09, 09:20, Atsakymo numeris: #87052
BeStabdziu rašė:Bet tai kieeeeeek įsižeidimo, ojėj  Negi sunku pripažinti, kad perdėtas dėmesio poreikis pridaro papildomų problemų gyvenime? Nereikia dėmesio - nėra ir problemos. Ką, be dėmesio nėra gyvenimo? Nemoku muzikuoti. Net šaukštais.  Nu jo, kai pats negauni tiek dėmesio, kiek norėtum ir kiek reikia, belieka sau nuspręst, kad tas dėmesys viiiisai nereikalingas, visiškai  . Ar tikrai viduj toks šaunuolis jauties, kokiu čia save piešt bandai, ką? O muzikuoti tai jo, nemoki 
-
Svečias
-
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|