Nesulaukiu demesio is vyru

Nesulaukiu demesio is vyru

Standartinė Galvosukis 2011 Kovo 15, 22:49, Atsakymo numeris: #71885

Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?
Galvosukis

Reklama

Re: Nesulaukiu demesio is vyru

Standartinė Danielius 2011 Kovo 15, 22:56, Atsakymo numeris: #71887

Galvosukis rašė:Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?

oba!!!! Durnai nuskambes, bet gal labai esi panashi i vyra? Jai tik mergyckos rodo demesi? :shock:
Vartotojo avataras
Danielius
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 04, 09:27

Standartinė Svečias 2011 Kovo 15, 23:00, Atsakymo numeris: #71888

as ir ta pati pagalvojau - na kam vyrui dar vienas vyras salia? tada jau geriau koki Brisiu nusipirkti :lol:
Svečias

Standartinė deepsorrow 2011 Kovo 15, 23:26, Atsakymo numeris: #71900

Galvosukis rašė:Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses, is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.Is vyru-nieko.Vyrai, kokiom merginom nerodot demesi?Merginos mane ivardija kaip pasitikincia,savotiska,zinancia savo verte.Ar tai kliutis?

Kas yra savotiška?Kas yra savo vertės žinojimas? Ar turit kažkokį "etaloną", gal kokį testą, pagal kuriuos tą vertę nustatot, jei ne - nepykit, bet labai didelė tiklimybė, kad save pervertinat. Esat "pasikėlusi" ir dar "savotiška(visgi norėčiau sužinoti, kuom tai pas jus pasireiškia)" tai tikrai nieko nuostabaus, kad vaikinai apeina "ratu" :ugeek:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė renata_ 2011 Kovo 16, 14:28, Atsakymo numeris: #71952

Jo, susiklostė tokia situacija, kad merginai 19 metų. Matai, kokia aplinkybė tos "situacijos" svarbi. Čia gal reikia tarti "jau" tiek metų? :?
Vartotojo avataras
renata_
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 23, 20:56

Standartinė Laukinegele 2011 Kovo 16, 16:13, Atsakymo numeris: #71961

deepsorrow rašė:

Kas yra savotiška?Kas yra savo vertės žinojimas? Ar turit kažkokį "etaloną", gal kokį testą, pagal kuriuos tą vertę nustatot, jei ne - nepykit, bet labai didelė tiklimybė, kad save pervertinat. Esat "pasikėlusi" ir dar "savotiška(visgi norėčiau sužinoti, kuom tai pas jus pasireiškia)" tai tikrai nieko nuostabaus, kad vaikinai apeina "ratu" :ugeek:

Savo vertės žinojimas tai nepuolimas ant bet kokios "mėsos" ,ar buvimas su bet kuo ,kad tik nebūti vienai. O jei toks žmogaus elgesys sukelia pasikėlusio įvaizdį, tai dažniausiai taip mąstantis pats stokoja to vertės pajutimo...
Vartotojo avataras
Laukinegele
Pažengęs dalyvis

2011 Spalio 07, 17:09

Standartinė pati paciausia 2011 Kovo 16, 16:30, Atsakymo numeris: #71969

Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.
pati paciausia

Standartinė senas hrienas 2011 Kovo 16, 16:44, Atsakymo numeris: #71972

pati paciausia rašė:Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.

Ir kur tevai ziuri.... :roll:
senas hrienas

Standartinė deepsorrow 2011 Kovo 16, 18:13, Atsakymo numeris: #71977

Laukinegele rašė:
deepsorrow rašė: Savo vertės žinojimas tai nepuolimas ant bet kokios "mėsos" ,ar buvimas su bet kuo ,kad tik nebūti vienai. O jei toks žmogaus elgesys sukelia pasikėlusio įvaizdį, tai dažniausiai taip mąstantis pats stokoja to vertės pajutimo...

Ne apie buvimą su kažkuo kalbu, o apie patį žmogaus elgesį. Todėl ir klausiu pagal ką nustatinėjate tas „vertes“. Būtent iš šalies tikra vertė geriausiai ir matosi, tau gal ir gali atrodyt, kad esi top modelis ir proto bokštas, bet deja, deja visi turime skirtingus skonius ir vertinimo kriterijus. Savęs pervertinimas – išpuikimas mano nuomone vienas iš blogiausių žmogaus bruožų, o dar blogiau, kad jie net nenori apsvarstyti artimų draugų pastabų apie tokį savo elgesį. Pabendravus iškart matosi ar žmogus save vertina, ar nuvertina, ar pervertina. Šiai dienai galiu pasakyti geriau jokios, nei kad „pasikėlusi“. :evil:

pati paciausia rašė:Esu sesuoli mergina, mekstu mena, muzika, pirmam vaikinui nusirenksiu per pirma pasimatyma, mekstanti meniska jogos seksa, ieskau pazinciu.

Netoli stoties Geliu gatvėj yra tokia taksu aikštelė , ten pabandyk, visos nusirengiančios joje renkasi :evil:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė abecele 2011 Kovo 26, 19:51, Atsakymo numeris: #72871

Galvosukis rašė:Sveiki, susikloste tokia situacija,kad man 19 metu ir as visiskai nesulaukiu demesio is vyriskosios puses

ojojoj.. susiklostė tokia senatve, o vis dar nesulaukia dėmesio..

Galvosukis rašė: is merginu viskas ok-sulaukiu komplimentu,zvilgsniu,sypsenu,uzkalbinimu.

Nu tikrai savotiška.. Toks vaizdas, kad tos merginos tave kabina, a? ir tai yra.. ok?.. mhmm.. nežinau, man nepatiktų jei susilaukčiau tokio dėmesio iš merginų :D haha.. kažkaip nejauku būtų, dar įsivaryčiau kokią paranoją, pradėčiau bijoti net su draugėmis bendraut :twisted:

Galvosukis rašė:Merginos mane ivardija kaip... savotiska

Taigi.. iš šio įrašo aš ir tave galėčiau įvardinti kaip savotišką..

P.S.: Jei neteko girdėti, tai žmonės sako "savotiškas", kai nori mandagiai išsisukti.. ir geriausiu atveju tai reiškia "nei šis nei tas", bet būna ir blogesnių atvejų...
abecele
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 13, 15:18

Kitas

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!