Svečias 2012 Vasario 09, 19:39, Atsakymo numeris: #87119
Man tai infarktas iš juoko bus  Svetysr (mergina) prisigiria, kad su 24 vyrais permiegojusi, o diedai ją puola  Užuot gražiai pakalbinę, gražiai pasimylėję ir ja pasinaudoję, udyja visaip. Nulis logikos. Pasiūlykit jai kokį coca-colos butelį - tai sexo nemokamai gausit, o dabar dergiasi čia visaip:D Naudokitės galimybe!!!
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 09, 19:40, Atsakymo numeris: #87120
Svečias rašė: One night stand yra pataikavimas vyrui.
koks cia ar kokia davatka raso? nezinojai, kad seksas ir moterims teikia malonuma?
Cia turbut tas davatkinas draugelis ne savo niku raso, kur moter nera ciupyjes 
-
Svečias
-
SVEČIASr 2012 Vasario 09, 19:46, Atsakymo numeris: #87121
Svečias rašė:Man tai infarktas iš juoko bus  Svetysr (mergina) prisigiria, kad su 24 vyrais permiegojusi, o diedai ją puola  Užuot gražiai pakalbinę, gražiai pasimylėję ir ja pasinaudoję, udyja visaip. Nulis logikos. Pasiūlykit jai kokį coca-colos butelį - tai sexo nemokamai gausit, o dabar dergiasi čia visaip:D Naudokitės galimybe!!!
Žinok ir man bus infarktas iš juoko,tik man juokinga,kai žmogus cituoja visai ne tą asmenį, kuris apie save rašo, šiuo atveju SVEČIAS,O ne SVEČIASr,o visai kitą pašnekovą Nieko faina,jūs rašykit,o aš pasijuoksiu... 
-
SVEČIASr
-
Svečias 2012 Vasario 09, 21:42, Atsakymo numeris: #87126
Svečias rašė:Svečias rašė:] Yes, u r right, Į šiukšlių kibirą juos  O jei rimtai, klaidos įmanomos, tačiau normalus vyras stengsis išsirinkti normalią moterį ir stengsis išvengti skyrybų.
Kokius NORMALUMO kriterijus taikote? Rimtai manote kad yra tikslus normalumo apibūdinimas?
Vedęs vyras, ieškantis meilužės, mano nuomone, yra nukrypimas nuo moralės normų. Išsiskyręs vyras yra norma išsiskyrusiai moteriai, bet ne netekėjusiai moteriai, kuri gali gauti geresnį. Aišku, su išimtimis, pvz. Kvietkute + Sedzius. Zavi jauna barakuda  [/quote] Keisti jauno žmogaus stereotipai.
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 09, 21:49, Atsakymo numeris: #87127
[quote="Svečias" Įtikinėkite save ir toliau:) Radote porai mėnesių. Po poro mėnesių užknisite vyrą ir pabėgs jis pas kitą pašluostę be savigarbos (kaip ir jūs):) O tada ateis laikas ir 100ajam pakruštukui  nepamirškite gerti antibiotikų nuo sifilio  [/quote] Pavyduoliai jus pavyduoliai, na ir Lietuva pilna ju  Nemalonu skaityti, geda uz tamsta.
-
Svečias
-
Svečias 2012 Vasario 09, 21:52, Atsakymo numeris: #87128
Svečias rašė:Man tai infarktas iš juoko bus  Svetysr (mergina) prisigiria, kad su 24 vyrais permiegojusi, o diedai ją puola  Užuot gražiai pakalbinę, gražiai pasimylėję ir ja pasinaudoję, udyja visaip. Nulis logikos. Pasiūlykit jai kokį coca-colos butelį - tai sexo nemokamai gausit, o dabar dergiasi čia visaip:D Naudokitės galimybe!!!
Cia tas Bestabdziu pirmai is juoko apsimyzo, o dabar ji infarktas istiko  Zvakeliu, vainiku reikia, siuskime.
-
Svečias
-
deepsorrow 2012 Vasario 09, 21:57, Atsakymo numeris: #87129
„One night standas pataikavimas vyrui“ – kategoriškai nesutinku jis neįvyks be abipusio pritarimo. Pataikavimas, kai moteris nenorėdama atsiduoda santykiuose bijodama, kad atsisakius vyras nutrauks santykius, pradės eit pas kitas etc. SvečiasR nekreipkit dėmesio pastaruoju metu visas forumas privisęs trolių, kurie taškosi tulžim ir svetimus sekso partnerius skaičiuoja ar iš pavydo ar iš pykčio nežinia. Belieka tik juos užjausti, juk taip nesmagu mažiems, gauruotiems, vienišiems klaviatūras skrebenti – belieka tik garsiai loti, nes pagal lietuvišką manierą teisus ne tas, kuris argumentuoja, o tas - kuris garsiau rėkia. Nereikia eiti prieš gamtą, galima apsistatyt dogmom, principais, įsitikinimais – bet parodykit nors vieną laisvą, neįsipareigojusį žmogų, kuris atsisakys sekso, nesvarbu kokios jo intencijos būtų ar tik poreikių tenkinimas ar noras suartėti. Ne pašalinių žmonių prerogatyva kas už ką vertesnis. 
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
SVEČIASr 2012 Vasario 09, 22:27, Atsakymo numeris: #87131
deepsorrow rašė:„One night standas pataikavimas vyrui“ – kategoriškai nesutinku jis neįvyks be abipusio pritarimo. Pataikavimas, kai moteris nenorėdama atsiduoda santykiuose bijodama, kad atsisakius vyras nutrauks santykius, pradės eit pas kitas etc. SvečiasR nekreipkit dėmesio pastaruoju metu visas forumas privisęs trolių, kurie taškosi tulžim ir svetimus sekso partnerius skaičiuoja ar iš pavydo ar iš pykčio nežinia. Belieka tik juos užjausti, juk taip nesmagu mažiems, gauruotiems, vienišiems klaviatūras skrebenti – belieka tik garsiai loti, nes pagal lietuvišką manierą teisus ne tas, kuris argumentuoja, o tas - kuris garsiau rėkia. Nereikia eiti prieš gamtą, galima apsistatyt dogmom, principais, įsitikinimais – bet parodykit nors vieną laisvą, neįsipareigojusį žmogų, kuris atsisakys sekso, nesvarbu kokios jo intencijos būtų ar tik poreikių tenkinimas ar noras suartėti. Ne pašalinių žmonių prerogatyva kas už ką vertesnis. 
Na, nei čia pyksi, nei čia ką:) man tik keista,kad žmonės įsivaizduoja,kad puikiai išmano komentuojančiojo seksualinį gyvenimą, taip atrodo,kad stovi su žvake prie lovos ir geriau už mane žino,kur aš ką ir su kuo veikiu, vietoj to,kad diskutuotų apie iškeltus klausimus,kuriuos akivaizdžiai ignoruoja:)
-
SVEČIASr
-
deepsorrow 2012 Vasario 10, 00:15, Atsakymo numeris: #87134
Kadangi neturi savo, tai ir renkasi knaisiotis po kitų.
Aš tik su draugu kuris neturi pinigėlių noriu padiskutuoti šiuo klausimu, žinau sakysi kas nežino geriau apie tai nekalba, bet visgi jeigu jau taip smerkiame, tada kokiu aspektu minima Magdalietės persona?
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
Svečias 2012 Vasario 10, 00:24, Atsakymo numeris: #87135
deepsorrow rašė:„One night standas pataikavimas vyrui“ – kategoriškai nesutinku jis neįvyks be abipusio pritarimo. Pataikavimas, kai moteris nenorėdama atsiduoda santykiuose bijodama, kad atsisakius vyras nutrauks santykius, pradės eit pas kitas etc. SvečiasR nekreipkit dėmesio pastaruoju metu visas forumas privisęs trolių, kurie taškosi tulžim ir svetimus sekso partnerius skaičiuoja ar iš pavydo ar iš pykčio nežinia. Belieka tik juos užjausti, juk taip nesmagu mažiems, gauruotiems, vienišiems klaviatūras skrebenti – belieka tik garsiai loti, nes pagal lietuvišką manierą teisus ne tas, kuris argumentuoja, o tas - kuris garsiau rėkia. Nereikia eiti prieš gamtą, galima apsistatyt dogmom, principais, įsitikinimais – bet parodykit nors vieną laisvą, neįsipareigojusį žmogų, kuris atsisakys sekso, nesvarbu kokios jo intencijos būtų ar tik poreikių tenkinimas ar noras suartėti. Ne pašalinių žmonių prerogatyva kas už ką vertesnis. 
Ooo, tikrai, prakalbo vyras 120 kg bobelę barškinęs ir mylintis sferinius lantanoidus su lipoidinėmis ataugomis  Tikrai, koks normalus, jaunas, pasirinkimą turintis vyras atsisakys sekso su 120 kg sveriančia pige? Tik ne deepas:) Juk kiekviena moteris graži vidumi, ar ne? O tai lengviausia patikrinti įsiskverbus į jos vidų 
-
Svečias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|