Neištikima moteris

Re: Neištikima moteris

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 22:46, Atsakymo numeris: #86485

Kas bendro tarp neistikomos moters ir sios, nuvalkiotos internete, pasakos?
Svečias

Reklama

Standartinė Upytė 2012 Sausio 26, 22:50, Atsakymo numeris: #86486

Nenusišnekėkit , kas padarė tą moterį lygią su vyru ar atvirkščiai ... ? vieni turime vienokių savybių daugiau, o kitiem kitokių Dievulis atseikėjo daugiau...
Upytė
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Balandžio 05, 10:54

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 22:51, Atsakymo numeris: #86487

bendra tai, kad neistikima moteris tiki tokiomis kcgvailomis nuvalkiotomis pasakomis :)
Svečias

Standartinė Dalia 2012 Sausio 26, 22:57, Atsakymo numeris: #86489

Svečias rašė:Kas bendro tarp neistikomos moters ir sios, nuvalkiotos internete, pasakos?

Nežinau,ar tai nuvalkiota pasaka,bet tai labai graži istorija ir be galo prasminga.
Meilė šiais laikais irgi "nuvalkiota",bet nereiškia kad nebereikšminga. Čia pagal kiekvieno sugedimo laipsnį.
Dalia

Standartinė Svečias 2012 Sausio 28, 13:17, Atsakymo numeris: #86537

Sveiki, labai atsiprašau, kad tokioje svetainėje skelbiu,bet šiuo metu rašau darbą ir labai trūksta žmonių nuomonės apie psichinę sveikatą. Anketa anoniminė, truks 3 minutes.Bus naudojama mokliniame darbe.
Iš visos studentiškos širdies dėkoju:)

http://apklausa. lt/f/poziuris-i-psichine-sveikata-mwm9b3b.fullpage Kai nuskopijuosite nuoroda po apklausa. lt tarpo nereikia
Svečias

Standartinė evil 2012 Kovo 26, 19:45, Atsakymo numeris: #88519

mes su zmona priemem mano drauga gyventi su mumis zodziu uzleidom viena kambari po kurio laiko man pasidare labai neramu ir viena diena gryzes is darboi radau uzsirakinusius namuose seip diena duru nerakindavom ar galima zmona itarineti neistikimybe?
evil

Standartinė Svečias 2012 Kovo 26, 22:33, Atsakymo numeris: #88524

evil rašė:mes su zmona priemem mano drauga gyventi su mumis zodziu uzleidom viena kambari po kurio laiko man pasidare labai neramu ir viena diena gryzes is darboi radau uzsirakinusius namuose seip diena duru nerakindavom ar galima zmona itarineti neistikimybe?

cha cha, kokie gudruoliai :) Jie ten uzsirakine turbut remonta dare :lol: :lol: :lol: Ar zmona dar ne nescia? :oops:
Svečias

Standartinė jaucianti 2012 Balandžio 01, 16:57, Atsakymo numeris: #88675

evil rašė:mes su zmona priemem mano drauga gyventi su mumis zodziu uzleidom viena kambari po kurio laiko man pasidare labai neramu ir viena diena gryzes is darboi radau uzsirakinusius namuose seip diena duru nerakindavom ar galima zmona itarineti neistikimybe?

o kai jau būsite 100 proc tikras, kad ji neištikima, tai kas bus? t.y. jeigu esate pasiryžęs žūtbūt sužinoti didžiąją tiesą, turite susitaikyti su mintimi, kad ta tiesa greičiausiai jus įskaudins. Gal verčiau pasistenkite sugrąžinti savo moteriai susidomėjimą jumis? Galbūt tai tik labai trumpa intrigėlė, dėl kurios sulauksite kompensacijų iš jos pusės. ;)
jaucianti
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 14, 23:03

Standartinė TutisBRB 2012 Balandžio 14, 21:52, Atsakymo numeris: #89065

Mano kaimynė yra neištikima vyrui. Kažkaip mane jaudina toks jos gyvenimo būdas :D :D :lol:
Vartotojo avataras
TutisBRB
Pažengęs dalyvis

Auksinis darnipora narys
2012 Balandžio 24, 17:47

Standartinė jaucianti 2012 Balandžio 14, 23:05, Atsakymo numeris: #89085

TutisBRB rašė:Mano kaimynė yra neištikima vyrui. Kažkaip mane jaudina toks jos gyvenimo būdas :D :D :lol:

neištikima su jumis? :D
jaucianti
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 14, 23:03

AnkstesnisKitas

Grįžti į Merginos, moterys, panelės!