|
|
|
Ko nedarytumet uz jokius pinigus?
19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Sveikos. Pagalvojau siandien, kad yra merginu, kurios uzsidirba pinigus savo kunu. Ir gana neblogai is to pragyvena - vienos soka, kitos mylis, trecios prie kameros gundo vyrus, ketvirtos fotografuojasi. Bet juk tokie dalykai uzdeda shtampa visam gyvenimui.... Ka jus manot?
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Kekses jos, tokiosmalonios akiai ir flirtui, kartai lovai, bet tikrai nepretenduoja i mano gyvenimo drauges.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Ar maža merginų kurios savo kūnu užsidirba? Kasininkės, valytojos, kas rankomis, kas kojomis, dirba, pluša..., tos pačios masažuotojos... Sakot prieš kamerą gundo? Tai blogai? Nepadoru? O kuo skiriasi kokia merga prieš web kamerą, nuo kokios nors rytinės tv laidos vedėjos? O gi niekuo- abi tegali prieš kamerą parodyti kūną, abi tik tam prieš kamerą ir sėdi. Šoka? Gal turite galvoje kokį striptizą? O tv konkurso šokėjai gal intelektą, erudiciją demonstruoja? Merginos, merginos... vyrai lygiai taip pat... Viskas yra požiūrio klausimas...
žiūrėkit, Irune, kad nesugebėjimas parašyti Š raidės jums štampo visam gyvenimui neuždėtų.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Tai tikrai ne mano reikalas. Ale va nesusilaikiau.
Rudnosiuk, o kaip jei tavo busima ar esama butu visu ir viesa? visomis prasmemis? Nu ir atsiprasau prie to pacio, kekse su kasininke "palyginimui"?! neturiu komentaru. Gal mano nuomone klaidinga, bet as netikiu, kad striptizo sokeja gali buti istikima moteris. Intymios nuotraukos. Jei tai ne viesam vartojimui, dedu pliusa. Jei tai komercija, pirma mintis kyla, kad kitaip nesugeba uzsidirbti nesugeba mastyti. Tiesiog duoda tai ka turi, tiksliau nieko. Visa si mano teorija, atsispindi nuogaliu santykiu scenarijose. Ir ne tik nuogaliu, bet ir pas tuos kuriuos nera tabu. Nera tabu, nera stabdziu. As nezinau tikruju visu nuogaliu zurnaliuku laikrastuku tirazu skaiciu musu kaime. Bet tam, kad padengti "Tokius" hanorarus, legaliu* pinigu manau nepakaktu. Blogoji sio sou puse yra ta, kad niu dienu jaunimas mano, kad va pupytes siknas pakraipe-papus pasididino. Kam tada suolus bruzinti?! As ne pries tai. Tiesiog pasauleziura kitokia.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?As nevalyciau tualetu, kanalizaciju ir neveziociau siukshliu. Mane nuo to kvapo vido. Isvis esu jautri kvapams, tai ir zuvies skyriuje negaleciau darbuyotis.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?
O ar dar šiais laikais yra ištikimų moterų? Abejoju! O Rudnosiukas teisus.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?netekeciau uz man slykstaus zmogaus, o pasimyleti su simpatisku uz pinigus- kodel gi ne? jei vyras tyngi sugundyti, flirtuoti, tai vienas is paprasciausiu budu privilioti moteri.
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Man atrodo, kad toks budas uzsidirbti yra zmogaus psichologiniu problemu israiska... Kazkaip per sunku patiketi, kad psichologiskai sveikas zmogus ryztusi tokiam dalykui. Tiesiog - asmenybeje yra daugybe detaliu ir detalyciu, kurios yra zavios, ir zmogus turetu myleti save ir gerbti. Cia mano nuomone. Atrodo, kad tokiom merginom reikia psichologines pagalbos, nes gal zmogus kazkaip ne taip supranta pasauli... ':/
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?Nėra paprasta tai tema. Tam tikrame lygmenyje galima dauga ką sulyginti, juk daug žmoniu uždirba pinigus kūnu, ne ta kūno vieta, tai kita. Man užkliuvo autorės (-iaus) pliurpalai apie štampus visam gyvenimui. Štampus žmonės deda kitiems... Pagal tai, kaip žmogus užsidirba tevertinkim būtent jo užsidirbimo būdą. Žmogaus tam tikras savybes derėtų vertinti tik pagal tam tikrus, susijusius požymius. Esu visiškai tikras, kad tarp savo kūno lytiškiems dalykams neparduodančių moterų, žemos moralės ir visokių kitokių negerų savybių turinčių yra daugiau, negu prostitučių ir kaip jūs sakote- keksiu yra apskritai. Paprasti žmogeliai turi daugiau psichologinių problemų, ir tos probelomos turi nepalyginamai didesnį įvairių išraiškų mastą..., kad ir tas pats štampų dėjimas...
Na, kad ir su pavyzdžiais, na nematau aš skirtumo tarp striptizo šokėjos ir paikos TV butaforijos, kuri tik rodoma ekrane dėl iškirptės, papų ir tt... nors skirtumas gal ir yra- pirmoji žino ką daro, antroji gal svaigsta, kad ją ten dėl intelektualinių savybių laiko. O blogas yra pastarasis variantas, nes striptizą žiūri suaugę žmonės, o kokią fyfą iš TV mato vaikai, kaip ir:
Re: Ko nedarytumet uz jokius pinigus?
Vajė vajė, tik pamanykit
19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|