Svečias 2011 Rugsėjo 07, 13:47, Atsakymo numeris: #79325
Svečias rašė:Biciuli, noreciau i tavo laiminga snuki paziureti tada, kai tavo namus apvogs, apipils pamazgom ir paliks mylimas zmogus, bus piktybiskai sugadintas tavo automobilis, susirgsi, neteksi darbo ir uzgrius dar kokia 10 nemaloniu dalyku. Nors mano pazystamas sizofrenikas pats laimingiausias zmogus pasaulyje. Man tu ji priminei 
Tai bent. Skausmo nepamatuosi. Kiekvienam jo skausmas didziausias. Kodel ne skausmu daliniesi, o pykciu?
-
Svečias
-
Svečias 2011 Rugsėjo 07, 14:50, Atsakymo numeris: #79331
Svečias rašė:Svečias rašė:Biciuli, noreciau i tavo laiminga snuki paziureti tada, kai tavo namus apvogs, apipils pamazgom ir paliks mylimas zmogus, bus piktybiskai sugadintas tavo automobilis, susirgsi, neteksi darbo ir uzgrius dar kokia 10 nemaloniu dalyku. Nors mano pazystamas sizofrenikas pats laimingiausias zmogus pasaulyje. Man tu ji priminei 
Jei taip nutiktų, pagalvočiau, kad turiu galimybę viską pradėti nuo pradžių. Tuo metu gal ir būtų liūdna, bet gerai pagalvojus, juk neamžinai.  Iš visų nelaimių ir įvykių būtina pasimokyti, kad situacijos nesikartotų. Kaip matau, turi psichiatro diplomą ir diagnozes nustatynėji net neakivaizdžiai.  )))))))))))) oho. Paprastai mes įžvelgiame kituose tai, ko patys daugiasia turime, tik nevisada pastebime. Aš tai bėgu nuo tokių piktų ir neviltingų žmonių kuo toliau kaip tu.
-
Svečias
-
Autorius 2011 Rugsėjo 07, 15:32, Atsakymo numeris: #79335
Griztame i tema apie savitaiga?
Gana gal to liudesio, pilna Lietuva jo.
-
Autorius
-
J_ullija 2011 Spalio 05, 18:43, Atsakymo numeris: #81290
Man padeda filmas "Paslaptis". Paskaičius Luule Viilma knyga "Skaidrus meiles šaltinis " randu atsakymus į savo atrodo "nepakeliamą " problemą. Apsiraminu ir nusišypsau - ne man vienai tokios problemos iškyla, pasirodo reikia tik ieškot atsakymo. 
-
J_ullija
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Spalio 10, 20:15
Faina44 2012 Kovo 15, 17:37, Atsakymo numeris: #88281
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija. visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui. http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija verslas56@gmail.com
-
Faina44
- Pažengęs dalyvis
-
2012 Kovo 23, 23:02
Faina44 2012 Kovo 15, 17:37, Atsakymo numeris: #88282
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija. visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui. http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija verslas56@gmail.com
-
Faina44
- Pažengęs dalyvis
-
2012 Kovo 23, 23:02
*Harmonija* 2012 Gegužės 13, 18:08, Atsakymo numeris: #89880
Atsakant į klausimą, taip, naudoju savitaigą. Kiekvieną rytą pradedu su maždaug tokiomis mintimis : "Šiandien ypatinga diena", "Šiandien nutiks kas nors gero ir netikėto", "Šiandien ta diena, kai man viskas sekasi !". Savo gyvenime naudoju ne tik afirmacijas, bet ir vizualizacijas  Domiuosi tokiais dalykais, na, o šitas domėjimąsis prasidėjo pažiūrėjus filmą " The Secret" 
-
*Harmonija*
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narė
2012 Gegužės 21, 19:01
Grįžti į Kitos temos
|
|