Ar naudojate savitaigą?

Re: Ar naudojate savitaigą?

Standartinė Svečias 2011 Rugsėjo 07, 13:47, Atsakymo numeris: #79325

Svečias rašė:Biciuli, noreciau i tavo laiminga snuki paziureti tada, kai tavo namus apvogs, apipils pamazgom ir paliks mylimas zmogus, bus piktybiskai sugadintas tavo automobilis, susirgsi, neteksi darbo ir uzgrius dar kokia 10 nemaloniu dalyku.
Nors mano pazystamas sizofrenikas pats laimingiausias zmogus pasaulyje. Man tu ji priminei :lol:

Tai bent.
Skausmo nepamatuosi. Kiekvienam jo skausmas didziausias.
Kodel ne skausmu daliniesi, o pykciu?
Svečias

Reklama

Standartinė Svečias 2011 Rugsėjo 07, 14:50, Atsakymo numeris: #79331

Svečias rašė:
Svečias rašė:Biciuli, noreciau i tavo laiminga snuki paziureti tada, kai tavo namus apvogs, apipils pamazgom ir paliks mylimas zmogus, bus piktybiskai sugadintas tavo automobilis, susirgsi, neteksi darbo ir uzgrius dar kokia 10 nemaloniu dalyku.
Nors mano pazystamas sizofrenikas pats laimingiausias zmogus pasaulyje. Man tu ji priminei :lol:

Jei taip nutiktų, pagalvočiau, kad turiu galimybę viską pradėti nuo pradžių. Tuo metu gal ir būtų liūdna, bet gerai pagalvojus, juk neamžinai. :) Iš visų nelaimių ir įvykių būtina pasimokyti, kad situacijos nesikartotų.
Kaip matau, turi psichiatro diplomą ir diagnozes nustatynėji net neakivaizdžiai. :))))))))))))) oho. Paprastai mes įžvelgiame kituose tai, ko patys daugiasia turime, tik nevisada pastebime. Aš tai bėgu nuo tokių piktų ir neviltingų žmonių kuo toliau kaip tu.
Svečias

Standartinė Autorius 2011 Rugsėjo 07, 15:32, Atsakymo numeris: #79335

Griztame i tema apie savitaiga?

Gana gal to liudesio, pilna Lietuva jo.
Autorius

Standartinė J_ullija 2011 Spalio 05, 18:43, Atsakymo numeris: #81290

Man padeda filmas "Paslaptis". Paskaičius Luule Viilma knyga "Skaidrus meiles šaltinis " randu atsakymus į savo atrodo "nepakeliamą " problemą. Apsiraminu ir nusišypsau - ne man vienai tokios problemos iškyla, pasirodo reikia tik ieškot atsakymo. :arrow:
J_ullija
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Spalio 10, 20:15

Standartinė Faina44 2012 Kovo 15, 17:37, Atsakymo numeris: #88281

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija verslas56@gmail.com
Faina44
Pažengęs dalyvis

2012 Kovo 23, 23:02

Standartinė Faina44 2012 Kovo 15, 17:37, Atsakymo numeris: #88282

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija verslas56@gmail.com
Faina44
Pažengęs dalyvis

2012 Kovo 23, 23:02

Standartinė *Harmonija* 2012 Gegužės 13, 18:08, Atsakymo numeris: #89880

Atsakant į klausimą, taip, naudoju savitaigą. Kiekvieną rytą pradedu su maždaug tokiomis mintimis : "Šiandien ypatinga diena", "Šiandien nutiks kas nors gero ir netikėto", "Šiandien ta diena, kai man viskas sekasi !". Savo gyvenime naudoju ne tik afirmacijas, bet ir vizualizacijas :) Domiuosi tokiais dalykais, na, o šitas domėjimąsis prasidėjo pažiūrėjus filmą " The Secret" :)
*Harmonija*
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 21, 19:01

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos