Naslys ar ishsiskyres?

Re: Naslys ar ishsiskyres?

Standartinė ligar 2009 Rugsėjo 04, 22:06, Atsakymo numeris: #31354

Sunkus klausimas su dar sunkesniu atsakymu- cia kaip loterijoj-viskas priklauso tik nuo paties zmogaus
ligar
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Spalio 31, 20:44

Reklama

Standartinė Svečias 2009 Rugsėjo 07, 16:32, Atsakymo numeris: #31536

Va ko nesuprantu, tai kai skirsto zmones ir lipdo etiketes "senbernis", "senmerge", "naslys", "issiskyres". Kuris geriau? Tas, su kuriuo sutari. O issiaiskinti, ar sutari, gali tik vienu atveju - susipazinus!
Svečias

Standartinė Patisau 2009 Gruodžio 13, 14:02, Atsakymo numeris: #37237

Isties, tas etikeciu klijavimas nuteikia nemaloniai,pasijunti kaip kokia preke ant lentinos parduotuvej.Gal cia ir yra kokia zmogienos parduotuve?..pries patekdamas i DP neteikiau tam ipatingos reiksmes,koki cia statusa kas turi,bet jei cia esancios moterys teikia tam tokia reiksme,tai mano nuomone nuo manes paties nebepriklauso... Jei yra isankstinis,priesiskas, nusistatymas,tai bergdzias reikalas ta nusistatyma paneigti.Nieko neteigsiu ir neneigsiu,turiu pasiulima etikeciu klijuotojoms-pasiskirtom i kastas:issiskyres/us,naslys/e,"senbernis-senmerge"ir kiekvienas renkames pagal savo kasta:issikyres=issiskyrusi ir t.t...ironizuoju,bet gal tame butu racijos?gal netokios ir neteisios tos etikeciu klijuotojos?gal panasi gyvenimo patirtis padetu surasti daugiau bendru salicio tasku?..
Patisau
Pažengęs dalyvis

Auksinis darnipora narys
2012 Vasario 05, 14:20

Standartinė samantta 2009 Gruodžio 13, 20:10, Atsakymo numeris: #37250

Yra žmonių, kuriems svarbu, koks tu žmogus, o ne koks tavo statusas. Į susitikimą su tokiu ir reikia orientuotis. Man nėra svarbios etiketės. Net patinka, kai žmogus nedaug pradžioje apie save pasako - norisi jo elgesį stebint sudaryti savo nuomonę. Šiaip kiekvieno teisė yra rinktis pagal savo paties užlipdytas etiketes ;) . Sąlyčių galima rasti ir ne su savo "kastos" atstovu.
samantta

Standartinė Sava 2009 Gruodžio 15, 01:05, Atsakymo numeris: #37330

O as labai noreciau gyvenime sutikti nasli ar issiskyrusi vyra auginanti vaika (ar vaikus). Deja gyvenimas su tokiais nesuveda...
"Senbernis" blogai tik toks kuriam vos ne 60 , o jis eina per moteris ir isbarstes vaikus po visur. Teko toki pazinti :lol: Stebiuosi moteru naivumu iki siol... zada visas vesti, bet sventai sau prisiekes - "as senbernis" :lol:
Sava

Standartinė SonKa 2009 Gruodžio 16, 13:13, Atsakymo numeris: #37415

Išties, svarbiausia ŽMOGUS :!: , o jo statusas antraeilis dalykas. Tai mano, subjektyvi nuomonė, bet į etikečių klijuotoją žiūriu atsargiai, nes tai parodo jo smulkmeniškumą ir charakterio nelankstumą. Aš žmogus ir ieškau žmogaus be jokių etikečių ar įpakavimų. 8-)
Vartotojo avataras
SonKa
Veteranas

Darnipora narė
2011 Sausio 28, 02:06

Standartinė Emporija 2009 Gruodžio 16, 17:59, Atsakymo numeris: #37464

Mielos moterys, kas jums labiau patinka- vede ar kunigai?
Emporija
Veteranas

2010 Balandžio 09, 12:18

Standartinė Emporija 2009 Gruodžio 16, 18:01, Atsakymo numeris: #37465

Ir kodel? Pamirsau pridurti.
Emporija
Veteranas

2010 Balandžio 09, 12:18

Standartinė Liita 2009 Gruodžio 16, 18:30, Atsakymo numeris: #37469

Mano amžiuj, jokiu būdu ne senbernis! Aš manyčiau, kad geriau našlys, jei jis tikrai mylėjo savo žmoną, tai gal mylės ir Tave. Visai normalu, kad jis ją prisimins. Tai turėtum būt pasiruošus.
Liita
Pažengęs dalyvis

Auksinė darnipora narė
2011 Kovo 04, 16:39

Standartinė klaipėdietė 2009 Gruodžio 17, 22:20, Atsakymo numeris: #37553

Svarbiausia, kad nebūtų vedęs apgavikas ;) O ar našlys, ar išsiskyręs, tikriausiai nėra taip svarbu. Susitikus ir pasižiūrėjus į akis bei pasikalbėjus valandikę galima bus pajausti, ar yra kokia jungianti gija :)
klaipėdietė
Pradedantysis dalyvis

2009 Gruodžio 17, 22:15

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos