naršyklės

naršyklės

Standartinė abigale 2009 Balandžio 01, 00:18, Atsakymo numeris: #17797

prieš kelias dienas visiškai atsitiktinai atradau Mozilla FireFox. Man ji patiko savo aplinka, greitesne "reakcija" ir patogumu. Dar pastebėjau, kad mūsų visų taip pamėgtą DP varto daug greičiau nei IE.

Klausimas toks: ar tikslinga laikyt kelias naršykles kompe, ar IE nesipjaus su FF ir ar iš esmės dabar jau galiu IE nurašyt į praeitį?
Vartotojo avataras
abigale
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gruodžio 12, 01:06

Reklama

Re: naršyklės

Standartinė colia 2009 Balandžio 01, 00:49, Atsakymo numeris: #17798

Jau labai senai buvo laikas IE nurasymui...
Radai Firefox, pamegink atrasti ir Safari. Safari siuo metu pati greiciausia narsykle, bet Firefox nepakeiciama del savo papildiniu, tik tiek kad labai jau daznai ji man pastringa ant Mac OS X...
colia
Pažengęs dalyvis

2009 Rugsėjo 22, 18:39

Standartinė Erikut?? 2009 Balandžio 01, 07:45, Atsakymo numeris: #17804

Maniškiame instaliuotos keleta naršyklių,jokių pašalinių poveikių nematau,tad kaip ir problemų nėra.
Erikut??

Standartinė Svečias 2009 Balandžio 01, 08:46, Atsakymo numeris: #17809

Pas mane abi narsykles yra. Kas del DP, tai privalumas toks, kad viena galiu rasyti prisijungus, kita - kaip svecias.
Svečias

Standartinė Saldainiss1335777279_db 2009 Balandžio 01, 08:52, Atsakymo numeris: #17810

Nors Mozilla FireFox ir labiau apkrauna kompiuteri ir naudoja daugiau resursu, bet ji veikia tikrai patikimiau nei IE. Man IE net kartais luzda is niekur nieko, o su Ugnine Lapute to beveik neatsitinka. Taip pat turi visokiu priedu, dar turi nemazai Themes, galima Lape pasidaryti akiai malonesne, kartais malonu pasikeisti narsykles isvaizda :)
Saldainiss1335777279_db
Pradedantysis dalyvis

2010 Kovo 24, 16:16

Standartinė abigale 2009 Balandžio 01, 10:52, Atsakymo numeris: #17816

colia rašė:Jau labai senai buvo laikas IE nurasymui...
Radai Firefox, pamegink atrasti ir Safari. Safari siuo metu pati greiciausia narsykle, bet Firefox nepakeiciama del savo papildiniu, tik tiek kad labai jau daznai ji man pastringa ant Mac OS X...

tai faktas, niekas nestovi vietoje, bet prie kiekvieno pokyčio reikia pamažu prisitaikyti, o tai paskui dar šokas ištiks :roll:
Vartotojo avataras
abigale
Igudęs dalyvis

Standartinė kiesux 2009 Balandžio 01, 11:29, Atsakymo numeris: #17820

ismeginkit ir google chrome :) man geriausias variantas. na apie safari zinau tik tiek kad pries kelias dienas hakeriu konkurse nulauzta buvo per 10s, vadinas saugumo praktiskai 0 narsant internete nuo visokiu kirminu, tame paciame konkurse google chrome narsykles taip ir nepavyko nulauzti bent pirma diena, nzn kaip zmonem sekes antra diena tame konkurse :roll:

o del problemu tai nemanau, kad turetu iskilti del keliu narsykliu viename kompiuteryje, cia ne antivirusines programos, kurios siek tiek komplikuojasi budamos kelios viename pc :)
Vartotojo avataras
kiesux
Veteranas

Darnipora narys
2012 Vasario 14, 09:55

Standartinė itariamasis 2009 Balandžio 06, 13:57, Atsakymo numeris: #18268

abigale rašė:prieš kelias dienas visiškai atsitiktinai atradau Mozilla FireFox. Man ji patiko savo aplinka, greitesne "reakcija" ir patogumu. Dar pastebėjau, kad mūsų visų taip pamėgtą DP varto daug greičiau nei IE.

Klausimas toks: ar tikslinga laikyt kelias naršykles kompe, ar IE nesipjaus su FF ir ar iš esmės dabar jau galiu IE nurašyt į praeitį?

Sveika atvykusi i 21-a amziu... ;)

sioks toks sarasiukas programu:

muzika - Winamp
filmai - VLC
foto - ACDSee
parsisiuntimai - uTorrent/Total Commander 32
archyvai - WinRAR
irasai - Nero
narsykle - Firefox
e-knygos - Foxit Reader
apsauga - AVG
Vartotojo avataras
itariamasis
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Balandžio 05, 20:42

Standartinė itariamasis 2009 Balandžio 06, 14:06, Atsakymo numeris: #18269

kiesux rašė:ismeginkit ir google chrome :) man geriausias variantas. na apie safari zinau tik tiek kad pries kelias dienas hakeriu konkurse nulauzta buvo per 10s, vadinas saugumo praktiskai 0 narsant internete nuo visokiu kirminu, tame paciame konkurse google chrome narsykles taip ir nepavyko nulauzti bent pirma diena, nzn kaip zmonem sekes antra diena tame konkurse :roll:

o del problemu tai nemanau, kad turetu iskilti del keliu narsykliu viename kompiuteryje, cia ne antivirusines programos, kurios siek tiek komplikuojasi budamos kelios viename pc :)

gal tai ir nera svarbu, bet teko skaityti daug komentaru del ju privatumo politikos ir duomenu saugojimo trukumu. Kalbama kad google ateityje gali tapti pasauliniu "sekliu".

p.s. Safari tai daugiau MAC OS skirta.
Vartotojo avataras
itariamasis
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Balandžio 05, 20:42

Standartinė abigale 2009 Balandžio 06, 22:24, Atsakymo numeris: #18313

itariamasis rašė:Sveika atvykusi i 21-a amziu... ;)

sioks toks sarasiukas programu:

muzika - Winamp
filmai - VLC
foto - ACDSee
parsisiuntimai - uTorrent/Total Commander 32
archyvai - WinRAR
irasai - Nero
narsykle - Firefox
e-knygos - Foxit Reader
apsauga - AVG

va va.... IT prabilo:)))))) dėl muzikos..... čia turbūt kiekvienam savo (MP). ir nepatikėsi :D , tačiau AVG gan senokai kompe. štai tau ir 21-as amžius :idea: nors ir pavėluotai.
Vartotojo avataras
abigale
Igudęs dalyvis

Kitas

Grįžti į Technika