|
|
|
Ar moteris - narkotikas? ;)
33 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Ar moteris - narkotikas? ;)Ar moteris yra vyrams kaip narkotikas? Ir kokia moteris yra kaip narkotikas arba kas joje vyrus labai traukia?
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)
Informacijai: dalį vyrų traukia prie vyrų
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Nejaugi?
Re: Ar moteris - narkotikas? ;),,,,,,,,,,,,
Paskutinį kartą redagavo bronius1304022243_db 2010 Birželio 05, 23:07. Iš viso redaguota 1 kartą.
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)"<...>galiu pasakyti manau 99% vyru pritars man , kad daznas vartojimas bet kokios svaiginamosios priemones iskaitant ir prostitutes sukelia priklausomybe
Vadinasi visos likusios normalios moterys, merginos vyrus netraukia? Tada man kaip jūsų vyrai, kurių yra 99 proc. iš 100 proc., gaila. Jums tik vienas tada galvoje "pasibarškint".
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Nagi kurtie vyriški komentarai. Negi niekas nėra arba buvo taip įsimylėjęs, pametęs galvą dėl jos, kad negali susieti to jausmo, būsenos su priklausomybe
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Man labai įdomi Vilniaus mero priklausomybė : Fuck My Ass! O čia tai meras, kokio dar nebuvome matę.
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Tačiau čia visiškai skirtinga kaip du vandens lašai. Kalbama ne apie merus ir dar kokius ..... , o apie moteris. Per daug nenukrypkim nuo temos.
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Nu kaip man patinka Vilniaus mieras-konciervas "Fuck my ass!" Nu tikras narkotikas, kaip tos moterys nenormaliems vyrams.
Re: Ar moteris - narkotikas? ;)Nu tikrai ne narkotikas nes už narkotikus priklausomas žmogus padarytų viska kad jo gautų eitų pavyzdziui vogt nu as tikrai neiciau kad ir pati pasaulio mis žadėtų sexo kiek tik sirdis geidzia ,manau kad šitoj vietoj labai save sureiksminat.
33 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|