judesys 2009 Spalio 07, 20:58, Atsakymo numeris: #33533
aiste rašė:As taip pasishlykstejau pask karta(((((((mylejaus paskutinem menesiniu dienomisir kai partneris istrauke savaji (nors ir su gumyte)bet visa aplipusi kraujo guzais -taip pasibjaurejau vos neapsivemiau, jis apsimete, jog nieko cia baisaus nera.., bet man tas vaizdas dar dbr akyse stovi.feee((jau tikrai geriau palaukt kol pilnai pasibaigs ar koki tampona isikisht.
kaip tampona isikisi ir mylesiesi,tai paskuj reiks eit pas ginekologa,kad tau ji istrauktu 
-
judesys
- Pradedantysis dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Liepos 11, 09:56
Svečias 2009 Spalio 07, 21:01, Atsakymo numeris: #33534
aiste rašė:As taip pasishlykstejau pask karta(((((((mylejaus paskutinem menesiniu dienomisir kai partneris istrauke savaji (nors ir su gumyte)bet visa aplipusi kraujo guzais -taip pasibjaurejau vos neapsivemiau, jis apsimete, jog nieko cia baisaus nera.., bet man tas vaizdas dar dbr akyse stovi.feee((jau tikrai geriau palaukt kol pilnai pasibaigs ar koki tampona isikisht.
o TGAI AČIŪ JUMS LABAI UŽ INTYMIŲ IŠGYVENIMŲ APRAŠYMĄ. GAL KAS NORS FORUMĄ VALGYDAMAS SKAITO. O JŪS ČIA APIE SAVO VĖMALUS
-
Svečias
-
Svečias 2009 Spalio 07, 22:13, Atsakymo numeris: #33545
man tai visada nuostaba kelia toks zmoniu pasislykstejimas savimi.
-
Svečias
-
Trolis 2009 Spalio 07, 22:40, Atsakymo numeris: #33553
O as imsiu, ir pasigincysiu... "Menesines ir seksas nesuderinama"- raso autore. O kas yra 'seksas'? Vien tik vyrisko galo ikisimas i moteriska urveli?  Yra begale kitu budu, maloniu ir vyrui, ir moteriai (velgi nebutinai susijusiu su kazko kisimu kazkur-cia tiems, kurie pagalvojo apie analini seksa). Megaukites seksu i sveikata, jei jau menesiniu metu audrina aistra. Ir tai tikrai ne maziau malonu, nei seksas tradiciniu supratimu.
-
Trolis
- Pažengęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
2011 Spalio 01, 14:05
shrmp 2010 Birželio 03, 12:02, Atsakymo numeris: #48023
slykstu nera myletis, bet pasimylejus kai reikia nusiimti prezervatyva, tj nera malonu. Bet jei labai nori pasimylet viskas gerai, svarbu abiems tai priimtina
-
shrmp
-
Ana...................................... 2010 Birželio 03, 19:14, Atsakymo numeris: #48048
kuodute rašė:Menesines ir seksas atrodo taip nesuderinama, bet kazkaip kai tik negalima, tai ir norisi myletis. Ar jums taip nera? Ar per menesines nepastebite didesnio sekso poreikio?
o man kaip tik niekada labiau nesi nori, uztat paprastom dienom visa laika galvoju apie seksa
-
Ana......................................
-
medutis 2010 Birželio 03, 23:36, Atsakymo numeris: #48058
Man kelis kart buvo nutikę taip kad vidury mėnesinių sugalvojus pasimylėt, sugulovė nustodavo kraujuot ir viskas praeidavo sklandžiai, o po to - toliau įprastai sirgdavo mėnesinėmis  Magic
-

medutis
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
2012 Vasario 06, 13:18
Svečias 2010 Birželio 04, 06:30, Atsakymo numeris: #48061
medutis rašė:Man kelis kart buvo nutikę taip kad vidury mėnesinių sugalvojus pasimylėt, sugulovė nustodavo kraujuot ir viskas praeidavo sklandžiai, o po to - toliau įprastai sirgdavo mėnesinėmis  Magic
SUGULOVĖ??? CIA TAI BENT... ASOCIJUOJASI SU RUJOJANCIA KALE.
-
Svečias
-
medutis 2010 Birželio 04, 11:13, Atsakymo numeris: #48067
O man tai neutralus, politkorektiškas išsireiškimas, neakcentuojant santykių statuso. Gerbiu ir myliu moteris
-

medutis
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
2012 Vasario 06, 13:18
Grįžti į Moterų paslaptys
|
|