|
|
|
Meilės trikampisMeilės trikampisAr kada buvote įsipynę į meilės trikampį? Ar verta rizikuoti susidėti su vedusiu vyru? Ar ši pasaka turi laimingą pabaigą?
šypsena
Apie kokią laimingą pabaigą čia svaigstate?.. Jeigu nori turėti galvos ir širdies skausmą - pirmyn. Jeigu nori vienišų švenčių - pirmyn. Jeigu nori savo laiką dovanoti vėjams -pirmyn. Vedę ir turintys gyv. drauges vyrai tinka tik SEKSUI, daugiau NIEKAM.
Re: Meilės trikampisTik jau nereikia savęs tokiomis pasakomis apgaudinėti. Nelaimingai vedę ir norintys keisti situaciją - išsiskiria.
Re: Meilės trikampis
Kartais turi, tad pirmyn atmušinėti vyrus nuo žmonų! Imkit pavyzdų iš Uspaskių: ir šeima yra yra, ir meilužių abu turi iki valiai, tad nesnauskite, moterys, nesnauskite, bent jau Naujųjų Metų nakčiai atmuškite ne vieną vyrą nuo štempelinės žmonos.
Re: Meilės trikampisKartais buna OK. mano žmona susidėjo su vedusiu vyru. Kol aš tyliu - visi laimingi
Ir Jūs?
Ar galima tai pavadinti pasaka? Laimės rūmo ant svetimų ašarų nepastatysi. Gyvenime viskas sugrįžta. Bumerangu.
jei nori tik sekso, pirmyn. Gausi trupinius nuo stalo. Daugiau nieko - nei savaitgaliu, nei atostogu, dar ziurek, kad nuo jo bobos su kocelu per galva negautum. Ir niekam nepasiskusi - visi pasisaipys is kales. Mano viena bendradarbe su tokiu buvo susidejusi. tai atleke ano boba, tokius vejus pakele... Sita sliundra tebedirba, tai jau 10 metu visi kaip anekdota prie kiekvienu vaisiu pasakoja, nieko daugiau ir nebesusirado ji. Taip ir nuseno valkata.
Ir dar kaip galima pastatyti. Taip ir daro visi protingi žmonės, tik durniai šito nesupranta ir vaikšto į Bažnyčią.
|
|