http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=14862671
swx
|
|
|
mazgas
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Re: mazgasPerskaiciau ir pagalvojau, kad cia apie korimosi kilpos mazga.... Aciu dievui, klydau
Re: mazgasAs tik nesuprantu kodel Lietuvoje kaklaraistis kainuoja 200 Lt kuris Italijoje kainuoja 10 eur (lygiai toks pats).
O labiausiai mane stebina kaklaraisciai ant gumos, cia atrodo kaip seksas su plastmasiniu pimpalu ant gumos ps: pagrindines risimo shemos neidejo...
Re: mazgasDabar, kiek seku mada, tampa populiarios ir madingos vyriskos kaklaskares. Labai grazu ir stilinga. Ir paristi paprasciau nei kaklaraisti.
Re: mazgasNei kaklarasiciu, nei skaru, nei varliu nenesiojau ir nenesiosiu. Nepatinka smaugtis man tokiais dalykais. O ir is moteru esu girdejes, kad be kaklaraiscio, su viena prasegta marskiniu saga, vyrai labiau gundanciai atrodo.
Re: mazgasO man kaip tik, vyras su gefu kostiumu ir su gerai parinktu ir gražiai surištu kaklaraiščiu - labai rafinuotai seksualu. bet tikrai reikia mokėti nešioti. o verkšlenti kad spaudžia... čia kaip ir moterys - vienas aukštakulniai paverčia fėjomis, kitas - antimis. Tačiau seksualiai atrodančių ir su sportbačiais - vienetai.
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
|
|