Masažas iš nepažįstamojo. (Reikia merginų nuomonės)

Masažas iš nepažįstamojo. (Reikia merginų nuomonės)

Standartinė Howard 2010 Lapkričio 19, 15:03, Atsakymo numeris: #60471

Labas merginos :roll: Man iškilo tokia dilema. Aš labai mėgstu daryti masažą. Masažą darau tikrai neblogai, bent jau dauguma taip sako :) Ir neesu koks ištvirkėlis :D Tiesiog man malonu, kad kitam malonu ir plius patirtis renkasi :) Taigi kai vaikštau į sporto klubą ir nueinu į kokią pirtelę ir priešais mane nugara atsisėda kokia panelė tai man labai niežti rankos pamasažuoti ją. Norisi jai pasiųlyti nemokamą masažą, bet galvoju, kad mane palaikys kokiu iškrypėliu :ugeek: Taigi klausiu jūsų nuomonės, ką jūs darytumėt, jei nepažįstamasis pasiųlytų jums masažiuką? :roll:
Howard

Reklama

Re: Masažas iš nepažįstamojo. (Reikia merginų nuomonės)

Standartinė senas hrienas 2010 Lapkričio 19, 15:19, Atsakymo numeris: #60472

Howard rašė:Labas merginos :roll: Man iškilo tokia dilema. Aš labai mėgstu daryti masažą. Masažą darau tikrai neblogai, bent jau dauguma taip sako :) Ir neesu koks ištvirkėlis :D Tiesiog man malonu, kad kitam malonu ir plius patirtis renkasi :) Taigi kai vaikštau į sporto klubą ir nueinu į kokią pirtelę ir priešais mane nugara atsisėda kokia panelė tai man labai niežti rankos pamasažuoti ją. Norisi jai pasiųlyti nemokamą masažą, bet galvoju, kad mane palaikys kokiu iškrypėliu :ugeek: Taigi klausiu jūsų nuomonės, ką jūs darytumėt, jei nepažįstamasis pasiųlytų jums masažiuką? :roll:

....neistvirkelis.. etik mat :lol: :lol: :lol:
senas hrienas

Standartinė Nereikia 2010 Lapkričio 19, 15:21, Atsakymo numeris: #60473

Aš tai tikrai galvočiau, kad nori kažko daugiau :D
Vartotojo avataras
Nereikia
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 19, 07:40

Standartinė Svečias 2010 Lapkričio 19, 15:23, Atsakymo numeris: #60474

senas hrienas rašė:
Howard rašė:Labas merginos :roll: Man iškilo tokia dilema. Aš labai mėgstu daryti masažą. Masažą darau tikrai neblogai, bent jau dauguma taip sako :) Ir neesu koks ištvirkėlis :D Tiesiog man malonu, kad kitam malonu ir plius patirtis renkasi :) Taigi kai vaikštau į sporto klubą ir nueinu į kokią pirtelę ir priešais mane nugara atsisėda kokia panelė tai man labai niežti rankos pamasažuoti ją. Norisi jai pasiųlyti nemokamą masažą, bet galvoju, kad mane palaikys kokiu iškrypėliu :ugeek: Taigi klausiu jūsų nuomonės, ką jūs darytumėt, jei nepažįstamasis pasiųlytų jums masažiuką? :roll:

....neistvirkelis.. etik mat :lol: :lol: :lol:

kielvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsni, o tamsta dar ir pavydite :twisted:
Svečias

Standartinė ema 2010 Lapkričio 19, 15:59, Atsakymo numeris: #60477

Jei tiesiai sviesiai, tikrai pagalvociau ,kad nenormalus ( atsiprasau) :shock: .Bet... o kaip pats pasielgtum, jei tau kokia nors nepazistama mergina nei is sio, nei is to pasiulytu masaza ir dar pirtyje :) Ka pagalvotum?
ema

Standartinė senas hrienas 2010 Lapkričio 19, 16:05, Atsakymo numeris: #60478

"svecias'
kielvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsni, o tamsta dar ir pavydite :twisted:"

Tikrai nepavydziu. Buvau kazkada ir as toks neistvirkes, tik masaza norejau daryti :lol: :lol: :lol:
senas hrienas

Standartinė senas hrienas 2010 Lapkričio 19, 16:13, Atsakymo numeris: #60481

ema rašė:

Jei tiesiai sviesiai, tikrai pagalvociau ,kad nenormalus ( atsiprasau) :shock: .Bet... o kaip pats pasielgtum, jei tau kokia nors nepazistama mergina nei is sio, nei is to pasiulytu masaza ir dar pirtyje :) Ka pagalvotum?

Speju, kad atsisakytu :roll: :mrgreen:
senas hrienas

Standartinė Maldininkas 2010 Lapkričio 24, 13:30, Atsakymo numeris: #60909

Kodel nepabandzius uzkalbinti merginos, esancios pirtyje, paziureti daug mas kada ji ateina i sporto kluba (nes dazniausiai zmones reguliariai eina ten ir laiku) ir pabandyti po poros "labas" pradeti smaikstauti, kad pradejote lankyti masazisto kursus, "sekasi teoriskai neblogai, bet dar mazai praktikos" ir tada matysi ar mergina pasimeta ar toliau bendruaja ta tema, jei taip - pirmyn, klausk gal nori pabuti bandomuoju triusiu. Pajutusi, kad masazas is ties geras, ziurek turesi kliente. :lol: Bet aisq cia is mano "fantaziju" skyrelio, ka as daryciau, jei buciau drasesnis ir noreciau susipazinti ar pamasazuoti ka nors.. :lol:
Maldininkas
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Balandžio 13, 16:13

Grįžti į Kitos temos