|
|
|
Linkėjimai
20 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Linkėjimai............
Paskutinį kartą redagavo bronius1304022243_db 2010 Birželio 05, 22:59. Iš viso redaguota 1 kartą.
Re: Linkėjimainiekur tu neišėjai-tik dabar pasirašinėji kaip xxx. bent nemeluotum..
Re: Linkėjimaidar viena atsirado kompiuteriu tinklų zinovė aš esu aš,o va jau tavęs tikrai su niekuo nesumaisysi
Re: Linkėjimaio as ir nepasirasineju 100 vardu-turiu viena ir gerai
Re: Linkėjimainet jei ir neturėtum vardo didelio skirtumo nebūtų viska nusako biaurus harakteris
Re: Linkėjimairimuk, tu su savo bukumu forume kaip blogas kvapas. atrodo issivedino, o vel smirdi. ot nemegstu durnu vyru, savo durnuma demonstruojanciu.
Re: Linkėjimaio as nemėgstu durnu vištu rasanciu nesamones ir vaidinanciu protingas ,nesuprantanciu realybės gyvenacių iliuzijom ir save paukciu vadinanciu kadangi skrist nemoka ,nes vista tik pusiau paukstistaigi geriau spausk isjungti ir negadyk kompiuterio višta tu.
Re: LinkėjimaiProtinga vaidini tu, kitiems vaidinti nereikia, jie yra protingi. Gali keitinet nikus, bet pazinsim tave is parasytu nesamoniu. Taip, kad nesinervuok susikaupk, pradek mastyti
Re: LinkėjimaiAk lietuviai mieli - tema "Linkėjimai", o rašote įžeidinėjimus vieni kitiems ir dar nepasirašote. Rimukas atsiliepė į linkėjimus - jį iš karto "apmėtė"
Re: LinkėjimaiRimuk, gi buk tolerantiskas, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir jie turi teises jas tureti....
20 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
|
|