|
|
|
Kur sutiksite Jonines?
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Kur sutiksite Jonines?As vis nezinau, ka nuveikus per Jonines, bus daug iseiginiu, o kazkokio plano neturiu... Visi porom porom... Sesciau i masina ir mauciau i Kokia Kernave... Bet viena, kaip cia atrodys... Ka Jus veikiate? Kur eisite? kaip praleist planuojate ilgaji savaitgali?
Re: Kur sutiksite Jonines?As vaziuoju aplankyti tevus i Joniski, ten visada linksma per Jonines.
Re: Kur sutiksite Jonines?Ateikite į "DP gyvai".
Bent turiningai panaudosite savo laisvalaikį. Tel.: +37068569931 Paskutinį kartą redagavo Linas Aug. 2010 Liepos 26, 11:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
Re: Kur sutiksite Jonines?
jei mausi į Kernavę, tai mauk į Kernavės Bajorynę - ten nieks nieko neklausinėja, na gal tik kai rezervuoja apartamentus, paklausia ar vienas būsit
Re: Kur sutiksite Jonines?Kernaveje labai faina! Man patinka, ten susirenka draugiski zmones ir labai siltas sventimas buna.
Re: Kur sutiksite Jonines?linksmos tau joninių nakties
Re: Kur sutiksite Jonines?Su draugėmis prie Merkio, susikursime laužą, pasedėsime, surengsime maudynes... nemanau, kad mus išgąsdins lietus.
Re: Kur sutiksite Jonines?As niekur nesutiksiu. Esu vienisa ir niekam nereikalinga. Pageidautina, kad dabar jau pradetumete manes gaileti
Re: Kur sutiksite Jonines?
Gaila man tavęs
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|