Svečias rašė:man tai ziauriai patinka Zygfrid
Mazochistė
O gal mazochistas?
|
|
|
Kur susipažinti realybėje?Re: Kur susipažinti realybėje?
Mazochistė O gal mazochistas?
Re: Kur susipažinti realybėje?o jei rimtai, jei klubai skirti ne man ir šiaip labai abejoju ar klubuose galima susupažinti kažką rimto. Kokios kitos potencialios vietos ?
Re: Kur susipažinti realybėje?
O tai dėkui, kad paprotinot, mielas Deepsorrow Kuo Vyriškiui Zygfridas nepatinka? Linksmas, paslaugus, lyg ir patyręs kažkiek ... Juk geriau patyręs, ar taip? Algirdai, aš siūlau pirty ar baseine - žmogus su mažom paslaptim belieka
Re: Kur susipažinti realybėje?Vyrams bet kur. Moterims niekur, jei vyrai to nedaro. O, atrodo, paskutiniu metu, jie realybėje susipažinti nebebando. Gal bijo, gal nebemoka kaip. Nyku...
Išskyrus kvailas replikas praeinančioms ypatingai gražioms moterims, vyrai daugiau jokių būdų susipažinimui realybėje nebeturi...
Re: Kur susipažinti realybėje?Tai jau tiesa. Vyrai išgraibyti. Jie kaip unitazai. Arba užimti, arba šūdini. Jaunimui gal lengviau, pas juos dar rožiniai akiniai, naivumas ima viršų. O kaip ir kur susirasti rimtą žmogų, kai tau jau per 4o? Skaudžių išdavysčių patirtis ant pečių. Negali rinktis bet kokio. O kur jie yra, tie normalūs? Kur? Pasislėpę ar jų tiesiog nebėra? Kur ieškot?
Re: Kur susipažinti realybėje?O moterys tai jau visos ant balto zirgo. Arba arklio. O gal tiesiog ta vyra visa laika tik ede, jam priekaistavo, reikalavo, niekada nebuvo prisiglaude, apkabine... pamyleje.. Todel dabar ir sedi vienos, piktos ant visu. Gal i save pirma vertetu pasiziureti.
Re: Kur susipažinti realybėje?
Su tokiu poziuriu tikrai niekur nenueisi. Yra tu vyru ir moteru. Visi mes normalus, pagal savo skale.
Re: Kur susipažinti realybėje?Ar jūs esate tos nuomonės, kad susipažinti kavinėje yra geriau negu internetinės pažintys ?
|
|