Kur kontrolė?

Kur kontrolė?

Standartinė Urgitutė 2011 Kovo 27, 11:51, Atsakymo numeris: #72929

Trinkit lauk tokias temas (pvz., news-news-news-t6491.html ), kam reikia jų? nei skaitomos, nebent keli tik pasiziuri ir uzdaro, nes daugumai tai neaktualu, nesamone, nei juo labiau diskutuojamos. Atsiranda jų daaug dažniau nei lietuviskai suformuluotų, kur tikrai jas ir skaitai ir diskutuoji. Tokios temos mano manymu nevertos buti šioje diskusiju skiltyje.
Kur kontrole?
Urgitutė
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gruodžio 16, 09:57

Reklama

Re: Kur kontrolė?

Standartinė rasytuxss 2011 Kovo 27, 11:54, Atsakymo numeris: #72931

itariu,kad cia kontroles jau senai nera :D
rasytuxss
Pradedantysis dalyvis

2011 Liepos 19, 14:33

Standartinė Urgitutė 2011 Kovo 27, 12:03, Atsakymo numeris: #72932

vadinasi asmeniskai sio puslapio administracijai reikia parasyti laiska, kad greiciau visa sita balagana sutvarkytu. nes pvz neperseniausiai skaitei kazkokia labai gera diskusija viena tema, nori pasiziureti ar kas ja diskutavo, bet nerandi, tik randi pila visokios nesamones. cia lietuviska svetaine, tad lietuviskos ir temos.
Urgitutė
Igudęs dalyvis

Standartinė Taskas 2011 Kovo 27, 12:37, Atsakymo numeris: #72933

Rašiau ir tą laišką administracijai, bet tik tam kartui padėjo. Gal dienai :) Čia kažkada kompiuteristas diskutavo ir sakė, kad tokias temas reikia ne rankiniu būdu trinti, o galima pasidaryti kažkokią automatinę apsaugą. Kituose forumuose spamo nematau, susitvarko žmonės...
Gal reikia pradėti išsiregistruoti iš šio puslapio, kad administracija teiktusi labiau susirūpinti forumo spamo problema...
Taskas
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Gegužės 23, 20:35

Standartinė deepsorrow 2011 Kovo 27, 16:58, Atsakymo numeris: #72951

Sena kaip pasaulis šita jų problema, moderatorių grupių jie kurti nenori, tai galėtų bent jau apsaugos sistemą neregistruotų narių postam atnaujinti, bet kad panašu jiem visiem žemiau bambos, kad forume daugiau spamo temų nei normalių. :evil:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė zganc mg 2011 Kovo 27, 23:58, Atsakymo numeris: #73001

Matyt per radhiacija jau nieko nesimato
zganc mg

Standartinė Urgitutė 2011 Kovo 28, 18:38, Atsakymo numeris: #73089

na jau mažiau jau mažiau "šungrybių". Matyt mano laiškas suveikė. Tuomkart ačiū :)
Urgitutė
Igudęs dalyvis

Standartinė svecias 2011 Kovo 28, 19:46, Atsakymo numeris: #73092

Palauk rytojaus ar po rytojaus ;) :twisted: :twisted: :twisted:
svecias

Standartinė Urgitutė 2011 Kovo 28, 20:33, Atsakymo numeris: #73100

Tada vel parasysiu laiskuti ir dar vieną nusiskundimą turiu, pvz kodel jei jau mano anketą peržiūrėjo, tai būtinai ir aš jo anketą turiu peržiūrėti? gal aš pvz nenoriu jo anketos peržiūrėti, bet ir nenoriu kad peržiūrėjusių narių skaičiukas matytūsi mano anketoje. uztenka manau to, kad uzėjei ant funkcijos kas peržiūrėjo tavo anketą ir išmetė trumpą mini biografiją visų narių :?
Urgitutė
Igudęs dalyvis

Standartinė Svečias 2011 Kovo 29, 11:23, Atsakymo numeris: #73126

Urgitutė rašė:Tada vel parasysiu laiskuti ir dar vieną nusiskundimą turiu, pvz kodel jei jau mano anketą peržiūrėjo, tai būtinai ir aš jo anketą turiu peržiūrėti? gal aš pvz nenoriu jo anketos peržiūrėti, bet ir nenoriu kad peržiūrėjusių narių skaičiukas matytūsi mano anketoje. uztenka manau to, kad uzėjei ant funkcijos kas peržiūrėjo tavo anketą ir išmetė trumpą mini biografiją visų narių :?

Kad cia jau slieku ieskai kur nereikia... ;) neerzink administracijos su paikais norais. Spamo netvarko, tvarkys jie tau kazkokius skaiciukus.
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos