|
|
|
Ka kolekciuonuojate?
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ka kolekciuonuojate?Ar cia yra aistringu kolekcionieriu? Pasidalinkite, ka kolekcionuojate? Kodel? Stai as, pavyzdziui, neatsispiriu senoviniams indams... Vis visokiuose turgeliuose pasitrainioju ir prisiperku leksciu, puodeliu... Grazu man labai. Kam jus neatsispiriat?
Re: Ka kolekciuonuojate?vaikystej pasto zenklai, masinytes, popieriukai etc.
geriausia kolekcija- pinigai banke!
Re: Ka kolekciuonuojate?Akmeninius katinus. Tik labai sunkiai renkasi, per 6 metus surinkau tik 8 katinus:)
Re: Ka kolekciuonuojate?O daugybe zmoniu kolekcionuoja zmones internetiniuose portaluose....
Re: Ka kolekciuonuojate?kolekcionuoju monetas, banknotus, pasto zenklus, vizitines korteles ir laikrodzius : )
Re: Ka kolekciuonuojate?As pvz kolekcionuoju falus, nesvarbu jie akmeniniai, plastikiniai ar kokie kitokie, visi man tinka.
Taciau ne taip ir greit jie renkasi, dabar jau turiu apie 300
Re: Ka kolekciuonuojate?Aš renku drambliukus ir kai kurie yra šeimomis...turiu virš šimto. Tiesiog pradėjau visai netyčia, o gavos rimtai. Netgi puodelis ir lėkštė su drambliukais...nepraeinu ramiai pro juos..
Re: Ka kolekciuonuojate?Wuchu!!! As tai kolekcionuoju kates - nes neitiketinai zavus padarai, o ir meno kurinuku mazu buna ispudingu, dramblius - nes jie panasus man labai i ismintingus, ir meskiukus, nes per daug mieli...
Re: Ka kolekciuonuojate?
Nuo pat vaikystes zirgai... didziausia gyvenimo svajone
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|