Sveiki,
norejau pasiteirauti, kai siame puslapyje nurodo suderinamum1 proc. išraiška, taip pvz 70 proc. yra daug ar mažai? Nes pvz. asmeniškai man buvo didžiausias suderinamumas gal 73, tai ar čia aš esu nesuderinamas ar čia yra labai daug ?
|
|
|
Koks suderinamumo procentas yra geras?
31 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Sveiki,
norejau pasiteirauti, kai siame puslapyje nurodo suderinamum1 proc. išraiška, taip pvz 70 proc. yra daug ar mažai? Nes pvz. asmeniškai man buvo didžiausias suderinamumas gal 73, tai ar čia aš esu nesuderinamas ar čia yra labai daug ?
Labas, as suprasciau, kad tai yra labai daug.
Man asmeniskai keistokai pasirode suderinimas su zmogum 78 proc. , kuris yra nepatenkitas viskuo, laikantis save nelaimeliu, nors as aiskiai parasiau, kad kaip bendrauti su tokiais zmonem ir nenoriu.
man charakterio aprašymas atitinka kokie 80-90%, todėl kitus pasiskaitau, bet žiūriu, kad kitiems nelabai daug teisybės jame parešo.. Suderinamumas didžiausias apie 70proc turbūt buvo. O ten toliau kur suskirstyta buvo, tai charakterio suderinamumas max siekė vos ne 90proc.
Virš 60% garantuoja labai gerus santykius (kai atitinka ir kiti testai, kurie matomi tik svetainės kūrėjams ir pagal juos gauname suderinamus narius), 70% - nuostabius.
73 tai labai daug. Esu porą kartų susitikusi su nariais, su kuriais buvo toks aukštas suderinamumas, ir labai lengvai sekėsi bendrauti. Tiesiog atrodė, kad seniai žmogų pažįsti ir pokalbis vystėsi labai lengvai.
31 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|