Kokios vyrų ar moterų charakterio ar elgesio savybės Jus labiausiai nervuoja?

Standartinė ula 2008 Spalio 05, 14:03, Atsakymo numeris: #4332

Yra atveju, kada tam tikras zmoniu elgesys, neprilausomai vyru ar moteru mus isveda is pusiausvyros:)man asmeniskai labai nepatinka kai zmones veluoja ir siukslina viesose vietose. Kokiu minciu siuo klausimu turite Jus?
ula
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Balandžio 09, 11:01

Reklama

Standartinė flieder 2008 Spalio 06, 19:47, Atsakymo numeris: #4333

Negaliu pakesti, kai pasnekovas neklauso, negirdi, o demonstratyviai pertraukia, perfrazuoja savaip mano teiginius, moja ranka ir sako, kad kalbu nesamones.
flieder

Standartinė tadynis0119 2008 Spalio 06, 23:00, Atsakymo numeris: #4334

Na zinote, mano manymu, zmones nervuoja vien del to, kad negali pasnekovai, draugai, pazistami elgtis taip kaip mes norime ir taip kaip mums butu priimta, t.y rengtis ne taip, kalbeti ne taip, daryti ne taip net gi galvoti ne taip, kaip mums nera priimta.
Mane labiausiai nervina kai zmogus, su kuriuo nori bendrauti, neatsakineja i mano zinutes, bijo susitikti, bijo bendrauti ir neissako savo nuomones kaip pats apie tai mano. Kai pazistami, draugai siaubingai veluoja i susibegima tai cia virsune, nekalbu apie 5 min, o apie pusvalandi ar valanda, kai nedgi apie tai nepranesa jokiu zinuciu. Ar tai galima nekreipti demesio?
tadynis0119
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
2009 Gruodžio 26, 18:52

Standartinė ula 2008 Spalio 07, 08:44, Atsakymo numeris: #4335

O tu klausei kokios tos baimes priezastys?O jei nenori atsakineti, vadinasi ir nenori su tavim bendrauti:)apie velavima tau pritariu 100 ir daugiau procentu:)
ula
Pažengęs dalyvis

2011 Balandžio 09, 11:01

Re: Kokios vyrų ar moterų charakterio ar elgesio savybės Jus lab

Standartinė sauliuss 2009 Kovo 11, 20:05, Atsakymo numeris: #15472

Man visai neimponuoja moterys,kurias bendraujant reikia tempt uz liezuvio.Nelendu i sirdi ir neklausineju intymiu dalyku,galima rast bendru temu ir be sito,na bet jei per pora valandu tesurezga keleta daugmaz rislesniu sakiniu...
sauliuss
Pažengęs dalyvis

2009 Balandžio 20, 21:10

Standartinė Degutyte 2009 Kovo 12, 17:29, Atsakymo numeris: #15614

O mane erzina pastovus nosies traukymas, t.y. ne išsišnypštimas, bet įtraukinėjimas. Man visada kyla noras siūlyti nosines :D
Degutyte
Pažengęs dalyvis

2009 Lapkričio 20, 10:17

Standartinė VanillaSky 2011 Vasario 06, 06:38, Atsakymo numeris: #68391

Labiausiai nervina vėlavimas, nevalyvumas, keiksmažodžiai, išsišokinėjimai, priekabiavimai (tipo skaldo juokelius) ir dar daug kitų savybių :evil:
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
2012 Balandžio 28, 06:23

Standartinė voveruska 2011 Birželio 12, 12:10, Atsakymo numeris: #76085

Labiausiai erzina vyrų arogancija!!! Teko su vienu tokiu susitikti, kuris po dviejų pasimatymų pareiškė, kad jei tik jis norėtų, aš būčiau jo (tarp mūsų net bučinių nebuvo), bet jis dar galvoja. Iki tol jis man atrodė dar nieko vyriškis, bet po to pasakymo pasidarė tiesiog šlykštus, taigi kultūringai jį pasiunčiau.O šiaip tikrai daugumos vyriškių jau pirmi laiškučiai dvelkia arogancija, tarsi jie darytų didžiulę paslaugą parašydami.
Ta arogancija iš pradžių erzino, dabar jau tik juokinga, juk žmogus taip iš karto parodo savo menkumą.
voveruska

Kitas

Grįžti į Kitos temos