Svečias 2008 Lapkričio 05, 16:21, Atsakymo numeris: #4189
Taip:). Ir dar galėčiau pasakyti, kad ožiaragių nepavarinėsi, nes jie žino savo vertę. Esu skaičiusi kažkur, jog ožiaragės moterys nepažįstamiems žmonėms būna labai atšiaurios, kaip ledkalniai, tačiau vos prie jų priartėjus, įgavus jų pasitikėjimą, ledas ištirpsta ir pasirodo nuostabioji ožiaragio pusė:) Su pastaruoju teiginiu turiu sutikti:)
-
Svečias
-
Grėtė 2008 Lapkričio 05, 16:34, Atsakymo numeris: #4190
kodel niekas nieko apie svarstykles nesako? :)
-
Grėtė
-
asus 2008 Lapkričio 05, 16:41, Atsakymo numeris: #4191
Tikra tiesa,bet tie ledkalniai taip dauguma atbaido,kad net pabandyti bijo.Apdovanoti lieka tik atkakliausi ir energingiausi:)
-
asus
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 07, 14:58
mergaicciukas 2008 Lapkričio 05, 16:46, Atsakymo numeris: #4192
as esu jautis, o labiausiai patinka liutai :)
-
mergaicciukas
- Pradedantysis dalyvis
-
2009 Gegužės 26, 16:08
niekosau 2008 Lapkričio 06, 13:13, Atsakymo numeris: #4193
Rivijerai
jus esat pavyzdis kaip žalinga aklai tikėti horoskopais. Paskaitėt, kad skorpionai blogi žmonės ir stengiatės tuos aprašymus pateisinti. Kiek pažįstų skorpionų beveik visi puikūs žmonės: mano draugė skorpionka, nesu sutikus geresnio ir nuoširdesnio žmogaus. O pažįstami vyrai skorpionai iš viso -super. O jūsų keršto planai, pirmiausiai jums kenkia. Per savo netrumpą gyvenimą nesutikau žmonių kuriems norėčiau už ką nors keršyt, gal man pasisekė.
-
niekosau
-
Tamuukas 2008 Lapkričio 06, 18:46, Atsakymo numeris: #4194
Zmones, ko jus prie tu skorpijonu prisikabinot? is tiesu, tai labai fainas zenklas... as patsai esu dvynys, bet mano geriausias draugas skorpijonas, ir dar 5 pazystami gime po siuo zenklu. nei jie blogi, nei ka. aisku, jie yra savotiski, kaip ir visi is musu turime kazka tokio, ko neturi kiti. juk cia ir yra svarbiausia. kas butu, jei mes butume visi vienodi.?! bent jau as, tai sutariu puikiai su visais zenklais, isskyrus zuvis, nes as ju kartais nelabai suprantu, murma po nosim, nors ir as kartais megstu pamurmeti:DDD vienu zodziu, yra puiku, kad mes skirtingi, nes taip gyventi juk linksmiau:D
-
Tamuukas
- Pradedantysis dalyvis
-
2009 Spalio 27, 02:15
ugne 2008 Lapkričio 09, 00:33, Atsakymo numeris: #4195
As- Zuvys, dievinu Liutus vyrus- nuostabus vyrai,seksualiausi meiluziai, tvirti,nuosirdus, besilaikantys savo zodzio, patikimi, gal kiek uzsispyre, greit supyksta, bet visvien saunus.
-
ugne
-
liūtas 2008 Gruodžio 16, 15:09, Atsakymo numeris: #4196
Tai vat Jūs tokie ir esat patys didžiausi egoistai ir patys didžiausi savimylos, moterys nuodingos mirtinai, kleopatros, jei didžiuojatės, kad galite,kam nors įgelti, tai nepamirškite, kad jus sutraiškyti vieni niekai, tik mes to nedarom, kadangi nesame tokie šlykštūs kaip jūs.
-
liūtas
-
wera 2008 Gruodžio 21, 01:03, Atsakymo numeris: #4197
Man liūtai vyrai irgi patinka, tiksliau vienas:D
Valdingas ir labai aistringas.
-
wera
-
Jo 2008 Gruodžio 21, 02:00, Atsakymo numeris: #4198
Gal tai as? :)
-