Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?

Re: Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 03, 18:43, Atsakymo numeris: #77970

Atsakysiu tik tiek,viskas priklauso nuo žmogaus.Mano vyras taip pat šaulys ir pusseserės taip pat.Abudu jie skiriasi kaip diena ir naktis. Nieko panašaus nėra .Vienas blogas,nesugyvenamo charakterio, nerimtas,kitas tiesiog nuostabus,idealus,tokių žmonių vienetai.Štai jums ir horoskopas,kuris šiam atvejį nieko nereiškia.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 03, 18:52, Atsakymo numeris: #77971

vaidilana rašė:Man bendrauti labiausiai sekasi su ožiaragiais, skorpionais, mergelėmis, jaučiais, bet manau, kad tai priklauso nuo pačių žmonių noro :)

Kodėl niekasa nerašote apie šaulisu?
Svečias

Standartinė gabiux0 2011 Rugpjūčio 03, 21:17, Atsakymo numeris: #77975

Sveiki as skorpione :mrgreen: beje kas mano kad jie labai nedraugiski, blogi, klysta :]
Nesupraskit manes neteisingai kalbu kaip man atrodo :] aplinkiniai sako kad as draugiska, kukli niekada neisduodu.
Del kitu skorpionu nezinau. Ju buna ivairiu :] Taip pat kaip rase ievute1977 mes labai isizeidziame kai mus kas nors iskaudina. O tada prasideda.... Tuo atveju skorpionai ne tik kandziojasi bet ir kitu sunybiu zmogui prikrecia :roll: Jeigu su jais elgsiesi draugiskai jie tau atligins tuo paciu. Mano geriausia drauge siaulys, nors mes dabar visiskai skirtingos!!!! Jinai visada izduoda mano paslaptis ir mane labai liudina, kad ji visada kai jai atsibosta gyvunas ji ja parduoda!!!!!!!! :evil: Kartais jai del to priekaistauju ir paskui susipikstam.
Na tik noriu pasakyti kad nevisi skorpionai blogi ;] O siauliai buna labai faini, tik sunkaus charakterio ...
gabiux0

Standartinė RRR 2012 Vasario 29, 15:39, Atsakymo numeris: #87898

Pati esu mergelė, tačiau su kitom mergelėm sutariu arba lb gerai arba nesutariu visiskai. Siaip su visais zodiako zenklais sutariu gerai, visokiu zmoniu yra... paskutiniu metu lb daug idomiu vandeniu atradau :)
Kas domisi astrologija tai zino, kad ne vien zenklas pagal saule lekia zmogaus charakteri ir pan... dar yra zenklas pagal menuli, taip pat rytu zenklas. Ne visos zuvys turi tas pacias savybes... nuo lb daug ko priklauso...
bendruose horoskopuose teisybes rasti galima, bet nereiktu aklai tiket, kad visos mergeles pedantiskos, o visi avinai impulsyvus :)
RRR

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos