|
|
|
Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?Re: Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?Atsakysiu tik tiek,viskas priklauso nuo žmogaus.Mano vyras taip pat šaulys ir pusseserės taip pat.Abudu jie skiriasi kaip diena ir naktis. Nieko panašaus nėra .Vienas blogas,nesugyvenamo charakterio, nerimtas,kitas tiesiog nuostabus,idealus,tokių žmonių vienetai.Štai jums ir horoskopas,kuris šiam atvejį nieko nereiškia.
Re: Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?
Kodėl niekasa nerašote apie šaulisu?
Re: Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?Sveiki as skorpione
Nesupraskit manes neteisingai kalbu kaip man atrodo :] aplinkiniai sako kad as draugiska, kukli niekada neisduodu. Del kitu skorpionu nezinau. Ju buna ivairiu :] Taip pat kaip rase ievute1977 mes labai isizeidziame kai mus kas nors iskaudina. O tada prasideda.... Tuo atveju skorpionai ne tik kandziojasi bet ir kitu sunybiu zmogui prikrecia Na tik noriu pasakyti kad nevisi skorpionai blogi ;] O siauliai buna labai faini, tik sunkaus charakterio ...
Re: Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?Pati esu mergelė, tačiau su kitom mergelėm sutariu arba lb gerai arba nesutariu visiskai. Siaip su visais zodiako zenklais sutariu gerai, visokiu zmoniu yra... paskutiniu metu lb daug idomiu vandeniu atradau
Kas domisi astrologija tai zino, kad ne vien zenklas pagal saule lekia zmogaus charakteri ir pan... dar yra zenklas pagal menuli, taip pat rytu zenklas. Ne visos zuvys turi tas pacias savybes... nuo lb daug ko priklauso... bendruose horoskopuose teisybes rasti galima, bet nereiktu aklai tiket, kad visos mergeles pedantiskos, o visi avinai impulsyvus
|
|