Kokio zodiako ženklo žmonės jums labiausiai patinka?

Standartinė Svečias 2008 Spalio 07, 15:43, Atsakymo numeris: #4179

Skaičiau, kad blogiausias derinys- šalia esančių ženklų. Iš patyrimo galiu patvirtinti :)). Draugauti galima, bet gyvenimas- sunkus atvejis.
Svečias

Reklama

Standartinė klasikine 2008 Spalio 30, 14:57, Atsakymo numeris: #4180

ogogo .. kaip ce nemegsta skorpionu :)
as pati skorpione.. propazystu sunkus zmogus.. bet kas jau gerai sutare ir usitarnauja pasitikejima ir pagarba tai jau usitarnauja pusei gyvenimo :D pati esu didele skeptike,, sakau tiesiai sviesiai , ir nebijau priestarauti :)kas stengiasi ir kas nori su manim susitvarko.. kaskas minejo kad prisimena skorpionai nuoekaudas.. o taiip :) ir dar skorpionai pasizymi kaip teisybes ieskotojai :)) pabaigai: as dziaugiuosi savo zenkliuku :)
klasikine

Standartinė Glamour 2008 Spalio 30, 22:33, Atsakymo numeris: #4181

Na, šiaip esu viskuom abejojanti, bet pastebėjimą turiu: nuolat tenka susisieti tik su tam tikrų ženklų žmonėmis. Beje, pagal visokius suderinamumo horoskopus man jie netinka...
Glamour
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gegužės 30, 13:47

Standartinė virgis 2008 Lapkričio 01, 22:38, Atsakymo numeris: #4182

Man atrodo, kad pati labiau paplaukus esi.Vandens zenklu yra nuostabiausi, nuosirdziausi patikimiausi zmones. Ypac kiek teko bendrauti Zuvys yra super.Ideali zmona, drauge, klausytoja.
virgis

Standartinė damenti 2008 Lapkričio 05, 01:01, Atsakymo numeris: #4183

nereikia mums skorpionams nieko daryti ir mes busim geri :) jei mums ka ne taip padaro mes atkersijam ir su kaupu :)P tam pabijokit musu BUU :Dp
damenti

Standartinė Svečias 2008 Lapkričio 05, 01:50, Atsakymo numeris: #4184

Keista, nes dauguma pažįstamų Ožiaragių nemėgsta savo ženklo:) Vis dėlto šis ženklas turi savo šarmo ir tipinį ožiaragį galima atpažinti iš tolo:)
Svečias

Standartinė asus 2008 Lapkričio 05, 12:56, Atsakymo numeris: #4185

Ragu neimanoma nepastebeti,jie galingi:DD
Oziaragiu moto:parodyk kas esi,suriesk visus i ozio raga:)
asus
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 07, 14:58

Standartinė skaiciuotoja 2008 Lapkričio 05, 13:20, Atsakymo numeris: #4186

Visada puikiai jauciuosi su Sauliu,o labiausiai savotiski yra vandeniai,nors rasoma,kad man vandeniai puikiai tinka..As horoskopais labai tikiu ir jais vadovaujuosi..
skaiciuotoja
Pradedantysis dalyvis

2009 Spalio 23, 16:30

Standartinė Lexxas 2008 Lapkričio 05, 15:28, Atsakymo numeris: #4187

man liutai labiausiai patinka nes pats esu liutas :D
o jei rimtai kazkaip kyla labiausiai sunkumu su mergelemis ir cia jau seniai pastebejau..
Lexxas
Igudęs dalyvis

2009 Birželio 30, 09:16

Standartinė Svečias 2008 Lapkričio 05, 16:09, Atsakymo numeris: #4188

..,esu žuvis,nežinia kodėl ,bet man bjauresnio charakterio žmonių kaip liūtai nėra,kažkaip stengiuosi būti nuo jų toliau.Atleiskite,kad jau taip:D
Svečias

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos