|
|
|
Kokio ūgio mergina yra per aukšta?
20 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Kokio ūgio mergina yra per aukšta?va neseniai skaiciau 8 klases savo laikų knygute apie sita reikala cia raso kad vyro ugis optimalus yra180cm moters 165cm nuo sios atskaitos galima sakyti zmogus aukstas arba zemas ,taciau tai dar nieko nereiskia tik gal kaip rasovyrai per zemi tai aukstom moterim jų trūksta
Re: Kokio ūgio mergina yra per aukšta?
man tu turi dziaugtis aukstos merginos grozybe. Be to modeliai privalo buti aukstos. Pavyzdiui zemos ir storos paneles atrodod kaip backos o aukstos ir stambios geresnis vaizdas. Didziuokis savo ugiu P.S Man 14 o ugis 175. As tuo didziuojuosi.
Re: Kokio ūgio mergina yra per aukšta?TURI BŪT NORS KIEK ŽEMESNĖ UŽ DRAUGA,KITAIP NESIŽIŪRO!
Re: Kokio ūgio mergina yra per aukšta?Mano ugis 175cm. o man tik 13 metu.Ka daryt kad nebeaugciau? nekenciu savo ugio
Nebeaugsi Va vaikinukas tokio ūgio prie pirskių būtų
Manau, kad vyrams 180 yra per mazai, o moteris 165 taip pat atrodo ne kaip, nebent idealios figuros.
Re: Kokio ūgio mergina yra per aukšta?210 ūgio + aukštakulniai jau yra per aukštai. Tiesiog nepatinka tas garsas, kai galva trankosi į durų staktą
O jei rimtai, tai mergina turėtų būti panašaus ūgio kaip vaikinas. Tada labai patogu bučiuotis, nereikia lankstytis
Čia kažkoks pedo... šūkis, ar kaip?
20 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
|
|