Kokia turėtų būti tikra moteris?

Re: Kokia turėtų būti tikra moteris?

Standartinė Timbuktu 2010 Liepos 08, 03:58, Atsakymo numeris: #49904

yolantayo rašė:Tikra moteris turėtų būti: graži, protinga, savarankiška, išsilavinusi, švelni, aistringa, gundanti, motiniška, nepriklausoma, daug uždirbati, puiki šeimininkė, tobula mama, virtuoziška meilužė, visda puikios nuotaikos, nebumbanti ir... niekada nepavargstanti.

Kliedesiai ar ne?

Žinoma, kliedesiai. :lol: Nes, pvz., švelni ir daug uždirbanti nebūna.
Timbuktu
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Liepos 08, 03:39

Reklama

Standartinė Timbuktu 2010 Liepos 08, 04:07, Atsakymo numeris: #49906

Svečias rašė:mano manymu, tikra moteris yra ta, kuri samoningai ar nesamoningai leidzia salia esanciam zmogui pasijusti tikru vyru...

Tada ji turi būti apskritai šalia vyro. :roll: Ir ko gero taip. Vienai moteriai jau reikia turėti vyriškų savybių, kad... išgyventų.
Timbuktu
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2010 Liepos 08, 03:39

Standartinė SauluteM 2010 Liepos 08, 08:31, Atsakymo numeris: #49923

Timbuktu rašė:
yolantayo rašė:Tikra moteris turėtų būti: graži, protinga, savarankiška, išsilavinusi, švelni, aistringa, gundanti, motiniška, nepriklausoma, daug uždirbati, puiki šeimininkė, tobula mama, virtuoziška meilužė, visda puikios nuotaikos, nebumbanti ir... niekada nepavargstanti.

Kliedesiai ar ne?

Žinoma, kliedesiai. :lol: Nes, pvz., švelni ir daug uždirbanti nebūna.

oho koks žinovas atsirado. O aš daug uždirbu ir esu labai švelni ir pažįstų tokių moterų daug. O tu tokių nesi sutikęs ?! Nieko ,turbūt esi dar labai jaunas :)
SauluteM

Re: Re:

Standartinė DDD 2010 Liepos 08, 15:24, Atsakymo numeris: #50015

uhu...o kaip tave myleti, jei tu pats dar saves nemyli :roll: tipo ieskai kvailesniu uz save kad tave pirmiau pamiltu, o jau poto tu tik i save pagaliau demesi atkreipsi ir bandysi save pamilti ar kaip cia? :lol: Kodel kitas tave turi pamilti, jei tu saves net nemyli...o gal tam yra priezasciu :roll: tu juk save geriau zinai :lol:

Timbuktu rašė:
Tomasas rašė:Man atrodo, tikra moteris turi būti bent šiek tiek paslaptinga ir svarbiau, kad ji mylėtų save. Kai myli save, tada ir kiti tave mylės.

Visi šitaip sako, bet visi pamiršta, kad tik kitų mylimi žmonės myli save :roll:
DDD

Standartinė Lady_scorpio1302026861_db 2010 Liepos 08, 18:57, Atsakymo numeris: #50055

Tikra moteris ta, kuri atitinka standartą 90x60x90. Visos kitos tegul keliauja į pragarą arba pas plastikos chirurgus. :lol: Žinoma, juokauju. Žmonės, brangieji, baikit kurti stereotipus. Mane erzina visi stereotipai ir šablonai, kaip tik todėl, manau, esu ''tikra'' moteris.
Lady_scorpio1302026861_db
Super aktyvuolis

2011 Sausio 30, 15:54

Standartinė Urgitutė 2010 Liepos 20, 23:12, Atsakymo numeris: #51208

Lady_scorpio rašė:Tikra moteris ta, kuri atitinka standartą 90x60x90. Visos kitos tegul keliauja į pragarą arba pas plastikos chirurgus. :lol: Žinoma, juokauju. Žmonės, brangieji, baikit kurti stereotipus. Mane erzina visi stereotipai ir šablonai, kaip tik todėl, manau, esu ''tikra'' moteris.

visos moterys yra savotiškos tikros moterys. tad pritariu tau.
Urgitutė
Igudęs dalyvis

2011 Gruodžio 16, 09:57

Standartinė gyt 2010 Liepos 21, 09:55, Atsakymo numeris: #51231

Tikra moteris turetu buti zavinga...........
gyt
Pažengęs dalyvis

Auksinis darnipora narys
2011 Sausio 21, 12:36

Standartinė Svečias 2010 Liepos 21, 11:37, Atsakymo numeris: #51250

Tokia, kuri už seksą babkių neprašytų - duotų dykai.
Svečias

Standartinė Urgitutė 2010 Liepos 22, 06:31, Atsakymo numeris: #51299

Svečias rašė:Tokia, kuri už seksą babkių neprašytų - duotų dykai.

ne tokia moteris yra tikra moteris
Urgitutė
Igudęs dalyvis

2011 Gruodžio 16, 09:57

Standartinė Svečias 2010 Liepos 22, 10:34, Atsakymo numeris: #51313

Sakai, kad tikra tik tokia moteris, kuriai pagrindas - babkes? Jei meiles pagrindas babkes - tada jus tikrai siuolaikiska moteris.
Svečias

AnkstesnisKitas

Grįžti į Moterų paslaptys