SOL LA SI rašė:as visa gyvenima gyvenu vienas nu ir kas.
Dar pasakyk, kad su mama gyveni.. sulaukes 40+.
CIA BUVO ADRESUOTA X X X
|
|
|
KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?
CIA BUVO ADRESUOTA X X X
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?Kada renginys bus Kaune ir gal kuri moteris,mergina nori nueiti...?
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?a ko ten eiti? paskirk merginai pasimatyma ir eikit kur norit, bliamba teletabiai, be "pazinties vedlio" net susitikt nesugeba
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?Taip gyvenu nu ir kas kodėl turėčiau eit iš nuosavų namų nuomotis ,nematau čia nieko blogo su motina gyvent,ji turi savo kambarį ir į mano reikalus nesikiša ,bet ka tai turi bendro su temos pavadinimu?pakeiciau nika klausimas buvos kirtas man. Mano mieste nebūna tokių renginių nes jis per mažas į jį nieks nesusirinktų. Randam kitos veiklos.
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?manau todel,kad cia daug vyru, turinciu drauges , radau pora bendradarbiu, neabejoju ,kad yra tokiu ir daugiau, tai kaip jie is namu iseis
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?Metu cenzura yra?
Re: KODĖL VYRAI NEDRĮSTA ATEITI Į DP RENGINIUS?
Todėl,kad yra vedę-tiesiog iš baimės. Arba todėl,kad anketą užpildo "pagražinę" save.
|
|