Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Re: Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Standartinė darni5 2011 Lapkričio 17, 10:41, Atsakymo numeris: #83636

Svečias rašė:
Svečiui rašė:Baltasis skersgatvis 8-3, Vilnius.
Ateiti nenusiprausus griežtai draudžiama.

Na, jei dabar pradesiu eiti, tai is ryto busiu. Denkit stala, klokit lova ;)

Kam ta lova, gali nekloti, nepamiegoti renkames :D
darni5
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Lapkričio 29, 16:49

Reklama

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 19, 00:51, Atsakymo numeris: #83710

Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios ;), neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.
Svečias

Standartinė darni5 2011 Lapkričio 19, 01:05, Atsakymo numeris: #83712

Svečias rašė:Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios ;), neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.

O issiskyrusias kaip pavadintumete? Cia nemazai tokiu manau,buvom vedusios,dabar issiskyrusios,tai mes taip pat isrankios?Is to ispindejimo nebeturim daugiau ka veikti,tik tuokiames ir skiriames,nes niekaip neissirenkam,aisku nebloga logika :-D
darni5
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 19, 13:54, Atsakymo numeris: #83718

darni5 rašė:
Svečias rašė:Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios ;), neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.

O issiskyrusias kaip pavadintumete? Cia nemazai tokiu manau,buvom vedusios,dabar issiskyrusios,tai mes taip pat isrankios?Is to ispindejimo nebeturim daugiau ka veikti,tik tuokiames ir skiriames,nes niekaip neissirenkam,aisku nebloga logika :-D

Aš tai vadovaudamasi ta logika, sakyčiau išsiskyrusios tai tos pačios išrankios - kažkada nuleido savo kartelę (gal net pačios nesuprasdamos, kad ją nuleidžia?), ištekėjo, o kai mano, kad ne gyvenimas - pripažino savo klaidą ir skyrėsi.
Tai sakyčiau, prie to kad išrankios, dar ir išmintingos, kad gali taisyti savo klaidas.
Svečias

Standartinė darni5 2011 Lapkričio 21, 10:20, Atsakymo numeris: #83775

Svečias rašė:
darni5 rašė:

Aš tai vadovaudamasi ta logika, sakyčiau išsiskyrusios tai tos pačios išrankios - kažkada nuleido savo kartelę (gal net pačios nesuprasdamos, kad ją nuleidžia?), ištekėjo, o kai mano, kad ne gyvenimas - pripažino savo klaidą ir skyrėsi.
Tai sakyčiau, prie to kad išrankios, dar ir išmintingos, kad gali taisyti savo klaidas.

Kaip viskas paprasta atrodo :-D, "kai mano, kad ne gyvenimas", KALTAS dazniausiai nebuna vienas zmogus.
darni5
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 21, 21:27, Atsakymo numeris: #83803

darni5 rašė:
Svečias rašė:Aš tai vadovaudamasi ta logika, sakyčiau išsiskyrusios tai tos pačios išrankios - kažkada nuleido savo kartelę (gal net pačios nesuprasdamos, kad ją nuleidžia?), ištekėjo, o kai mano, kad ne gyvenimas - pripažino savo klaidą ir skyrėsi.

Kaip viskas paprasta atrodo :-D, "kai mano, kad ne gyvenimas", KALTAS dazniausiai nebuna vienas zmogus.

O tai kad aš niekur ir nerašiau, kad kaltas vienas. Ir išvis, ar gali būti išvis kas nors kaltas?
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Merginos, moterys, panelės!