|
|
|
Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?cia dar nieko
BET TU NEMATEI VYRO REAKCIJOS, KAI JIS NORI IR NEGAUNA !!!
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?
Ai, vyrams negauti ne naujiena. Bet moterims būna vos ne taip, kaip tame paveiksliuke
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?klausyk tu bestabdziu,gal gana cia tu savo nesamoningu nuotrauku deti ir foruma tersti.. Su Afrika pora kaip tvora
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?Pabandykit kada tokį bajerį: vaikštai visą dieną su pana (geriau nelabai gražia), leidi laiką, kalbiesi, visą laiką žiūri ar ji tave prisileidžia, jeigu prisileidžia - apkabini, pabučkini... Ir sakai nu viskas, man reikia eiti
Arba kokia kolegė ar bendramokslė akivaizdžai rodo tau dėmesį, trinasi aplink (aišku, irgi geriau nelabai graži), o tu nereaguoji. Kaaaaaai išsinervuoja paskui, pradeda kabinėtis, skleisti pletkus
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?Vertimas:
Bestabdzius norejo pasakyti, kad teoriskai seksas jam gal but ir gautusi. Bet tik teoriskai, nes praktiskai nebande.
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?O tu pabandyk su gražia
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?taip, man yra taip buvę. iš tiesų visą gyvenimą teko pastoviai vos ne muštis dėl to reikalo, nes man reikia nors truputį labiau pažint žmogų, kad leistis į intimumą. Bet paskutinis atvejis....nu ką aš žinau....draugaujam, draugaujam...jau mėnuo ir jau antras....nu jau atsibodo man padorią vaidint
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?Yra toks isterinis asmenybės tipas ir nuo lyties tai nepriklauso-jie lieka nepatenkinti dėl menkiausios smulkmenos.
Re: Kodėl moterys širsta, kai vyrai nesiūlo sekso?Nu tai gal labai baisios tik taip reaguoja,simpatiškos atsigint negali,jau nekalbu apie negavimą
|
|