|
|
|
Kodėl diskusijos tapo tokio nuobodžios?Kodėl diskusijos tapo tokio nuobodžios?Ar tik man taip atrodo,bet jau kuris laikas forumas visiškai išsekęs.Kartais norėtusi ką nors parašinėti,bet nebūna už ko užsikabinti ir ką atsakyti.Nepradėsiu aš savo eilėraščių ar dar ko kito čia spausdinti (kaip nekurie...)Gal pavasaris visus į laukus išvarė?Laiškų man nieks nerašo,forumas mirštantis....ką daryt?Tai kur dingo protingieji?????
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?.....na tai palinksmink.....jei ir ne foruma, tai bent mane........
O jei rimciau, tai rasyk idomias ir aktualias temas ir bus nenuobodu....
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Tai, kad nebežinau kas galėtų būtį tikrai įdomu.Jau daug visko prikalbėta....Manau,kad temos sėkmė priklauso nuo "kietų"pašnekovų,nes jei žmogus nuobodus arba kalba standartinėmis frazėmis,tai gali aktualiausią temą "nužudyti".
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Be to kiek pastebėjau aktyviausia forumo sritis yra diskusijos apie antrą galą(kas nesuprato - Seksas). Toje srityje nėra labai ką naujo prikurti. Į kiek nestandartines temas bus nulis reakcijos arba gal kiek geresniu atveju prasidės rietenos Tai pats dabar truputį kaip sakant į šešėlį nulindau, daugiau stebiu kas čia vyksta, o ir šiaip kažkaip daugiau veiklos atsirado gyvenime Tai va kaip sakant. P.S. Dar viena rimta problema kurią minėjęs esu - tai, kad forume realiai dalyvauja itin mažas kiekis žmonių. Jei tikėti DP narių skaitikliu tai šiame forume diskutuoja koks 0,06-0,03% narių, o tai yra itin mažas skaičius(jei dalyvautų bent 1% tai čia diskusijos manau geros jau būtų).
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Raso zmogus savo nuomone ar jau is patirties,o cia kad uzples koks storzievis ar storzieve...Kam reikia nuotaika gadintis?Net gatvese zmones mandagesni ir malonesni.Bendravimo kulturos elementarios truksta.Paaugliams gal ir nieko,o brandesniam zmogui geda skaityt.Kokie visi kategoriski,kokie gudrus!Tik kerta, tik snioja.Et,ka cia...
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Todėl, kad nereikia forumu gyventi. Nors dažnai tokios diskusijos tampa kaip įpročiu, bet jeigu jungiesi kartą į mėnesį-tikrai rasi ką skaityti:)
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Mielieji, paskutiniu metu pastebiu ryškiai į rinką papuolė pigios žolės ar nekokybiško sekso. Kažkokios eilės, apie kažką. Kartais skaitau po du kartus. Pirmą kartą normaliai kitą kartą tarp eilučių. Nieko nesuprantu
swx
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Tai vat vat,ką ir norėjau išgirsti...maniau man vienai tik pasirodė.Užtat ir "nebeužeina į girią didieji žvėrys"Negali žmogus daužytis po kelis forumus,tikrai laiko tiek nėra.Visai smagu būtų po darbo pailsėti,su draugeliais pašnekėti kad ir šitame...Visi mėgstam priprastas vietas,bet.....nebedžiugina....
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Tiek daug žodžių, raidžių, net eilėraščių yra, o gyvybės nėra. Nėra. Neįdomu. Nedraugaujama, yra kažkokios vienetinės pastangos, bet ne daugiau. Kada yra su kuo lyginti, tai norisi ir čia to paties. Jau tie mano norai, nepamatuoti....
Ramybės norisi, čia. Domėjimosi. Matyt, visi perdaug skirtingi ir ieškantys, ieškantys, ieškantys ir darkart ieškantys. Nežinia ko. Stebuklo. Priešingos lyties pavidalu. Kad pakeistų viską. Viską, kas atsibodo, nuvargino, pavertė neįdomiu, spalvas nuplovė.
Re: Kodėl forumas toks nuobodus tapo?Kai as jums surengiau atrakcija paivairinti gyvenimui, ar bent nuoboduliui issklaidyti, ( o tuo paciu ir problemom spresti ), tai ko ne visi mane dergete, ir sutartinai laiketes nuosalyje... Ir galiausiai gavosi "visi pries viena, ir vienas pries visus". Tai nuo siol jus neturite jokios teises skustis ir bedavotis! Kas jus? Gal specifiniai snobai, ar anot Napoleono: "... patranku mesa".
Jus kaip suo ant sieno.... patys nieko nedarote, ir kitam neleidziate. Net graudu ziureti i besiskundziancius tamsa ir tuo paciu atkakliai vengiancius iziebti degtuka
|
|