Gal kas turit kokiu minciu?
|
|
|
Keistas bendravimas
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Keistas bendravimasVienas toks vaikinas pakviecia mane i pasimatyma 1 karta per metus ir taip jau 3 metus
Gal kas turit kokiu minciu?
Re: Keistas bendravimasIr kas čia tokio? Keista kad tu per tuo 3 metus vis skubi į tuos pasimatymus, kartą per metus. Juk vaikinas tau aiškiai pasakė, kad ir tu gali jį pasikviesti, nes tikriausiai nori tave geriau pažinti, o tu pati nenori. Ir dar piktinies.
Re: Keistas bendravimasAciu uz nuomone
Na, seip tai jis man patinka, bet vat kazkaip vis laukiu is jo to pirmo zingsnio, bet, jauciu lauksiu iki senatves Kartais tikrai noriu ji pakviest , bet truputi nedristu... Pikta ant saves darosi ( atsiprasau uz nelietuviska issireiskima ), kad pati negaliu zengti to pirmo zingsnio... Tiesiog bijau, kad vaikinas gali atsisakyti to kvietimo..
Re: Keistas bendravimasdraugelis jis tau, siaip pazystamas...trys metai praejo o tu dar tikiesi kazko ...
Re: Keistas bendravimasTai vat jau ir nesitykiu...
Re: Keistas bendravimaskas sake kat mergynos negali kvesti i pasymatima nes dabar ligyos teises visiu vyro ir paneliu
Re: Keistas bendravimas
O man atrodo, kad pati nezinai ko nori. Noretum is jo ko nors daugiau - pati pakviestum i pasimatyma. Biciulis pakviecia kartais susitikti ir faina.
Re: Keistas bendravimas
nu ne cia pagrindine problema
Re: Keistas bendravimasIr idomu kiek tam vaikinukui metelių???? Aišku jei nepaslaptis... ( nes gal čia bendras mūsų draugas
Turiu ir aš panašų draugeli
Re: Keistas bendravimasAs ir su vienu bendrauju 3 metai-po karta i metus:)...Gal jo varda ar bent miesta gali parasyt?..
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|