Svečias 2012 Vasario 03, 18:21, Atsakymo numeris: #86833
Svečias rašė:Svečias rašė:rimukas grizo...sveikas gyvas:)
koks cia dar rimukas?  man atrodo,kad cia mano exas paskutinis tinginys ir impotentas prisiregistravo  nes labai pazistamas braizas 
gal tavo exas ir rimukas, o cia tikrai rimukas, dar buves elektrikas, su trenksmais islekes is darnios poros, o dababar sugrizes.[/quote] o tai cja tavo exas,kad taip gerai pazisti???
-
Svečias
-
laimis 2012 Vasario 03, 21:38, Atsakymo numeris: #86847
laukiu merginu sms867760058
-
laimis
-
Rimocha 2012 Vasario 04, 02:52, Atsakymo numeris: #86863
Svečias rašė:Svečias rašė:Svečias rašė:rimukas grizo...sveikas gyvas:)
koks cia dar rimukas?  man atrodo,kad cia mano exas paskutinis tinginys ir impotentas prisiregistravo  nes labai pazistamas braizas 
gal tavo exas ir rimukas, o cia tikrai rimukas, dar buves elektrikas, su trenksmais islekes is darnios poros, o dababar sugrizes.
?[/quote]Nesuprantu ką vėl parašiau blogai ir su kokiais trenksmais jeigu tamstai kažkas nepatinka tai sakyk ko tau iš manes reikia o ne šmeižk
-

Rimocha
- Pažengęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 11, 21:45
Svetiene 2012 Vasario 04, 11:14, Atsakymo numeris: #86869
As tai visad mylejau ir tebemyliu ta Rimuka elektrika  Labai nuosirdus zmogus, paprastas, labai fainas  Rimuk, ar ru Rimocha busi,ar kuo kitu, nekreipk demesio i visas veidmaines cia tokias kaip afririka ir pan. ir buk cia ir toliau.
-
Svetiene
-
Rimocha 2012 Vasario 04, 11:27, Atsakymo numeris: #86870
Neironizuot negalit , siūlyčiau atsiknist nuo manes, linkiu jums geros dienos ir ramybės ir sėkmės visame kame, geriau pasijausit jei nesityčiosit iš kitų kokie jie bebūtų, beto registruotis tuo pačiu vardu neleidžia sistema,aš nesislepiu yra anketa ja gali pažiūrėt bet kas,šio metu žiemą esu laisvesnis pabūsiu čia kiek paskaitinėsiu ar pats ką parašinėsiu, taip kad jūs lazdavonės lygios nuliui.
-

Rimocha
- Pažengęs dalyvis
-
Svečias 2012 Vasario 04, 17:01, Atsakymo numeris: #86878
Rimocha rašė:Neironizuot negalit , siūlyčiau atsiknist nuo manes, linkiu jums geros dienos ir ramybės ir sėkmės visame kame, geriau pasijausit jei nesityčiosit iš kitų kokie jie bebūtų, beto registruotis tuo pačiu vardu neleidžia sistema,aš nesislepiu yra anketa ja gali pažiūrėt bet kas,šio metu žiemą esu laisvesnis pabūsiu čia kiek paskaitinėsiu ar pats ką parašinėsiu, taip kad jūs lazdavonės lygios nuliui.
o tu Rimuk toks įtarus? Ar jau pats nebetiki, kad gali kitam patikt? Va, kur mūsų vyrų bėda - pilni kompleksų, vieni iškart prisistato nevykėliais, kiti vėlgi visur ironiją įžvelgia.Tu Rimuk, man primeni ilgai pagaliu muštą šunį, kuris nepatikliai žiūri į kiekvieną ir nebetiki, kad pasauly ir gera tau linkinčių žmonių gali būti.
-
Svečias
-
Rimocha 2012 Vasario 04, 17:14, Atsakymo numeris: #86879
Tavo nuomonė apie mane yra tavo pačio reikalas!
-

Rimocha
- Pažengęs dalyvis
-
Svečias 2012 Vasario 04, 23:04, Atsakymo numeris: #86891
Rimocha rašė:
Nesuprantu ką vėl parašiau blogai ir su kokiais trenksmais jeigu tamstai kažkas nepatinka tai sakyk ko tau iš manes reikia o ne šmeižk[/quote] Niekas taves esmeizia, nurimk, ir gerai kad grizai:). Neuzsigauk:)
-
Svečias
-
Grįžti į Apie viską
|
|