kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

Re: kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

Standartinė today 2009 Birželio 14, 17:36, Atsakymo numeris: #24348

elenka rašė:
ponia rašė:MISIJA NEIMANOMA! kur rasti ta vieninteli ???????????????? neviltis baigia suryt paskutinius vilties likucius.....

na tu bent pajuokauk cia forumuose. as tai taip ir darau. visai smagu buna, kartais ;)

rasi..jei bus lemta:)
today
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Lapkričio 11, 11:34

Reklama

Standartinė ADRIJANA 2009 Birželio 14, 17:39, Atsakymo numeris: #24350

as tai buvau nuejus su vienu vaikinu i pasimatyma is cia... siaubas kaip baisu buvo......norejos begt ir rekt...
Vartotojo avataras
ADRIJANA
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 06, 21:36

Standartinė havocas 2009 Birželio 14, 18:26, Atsakymo numeris: #24353

ADRIJANA rašė:as tai buvau nuejus su vienu vaikinu i pasimatyma is cia... siaubas kaip baisu buvo......norejos begt ir rekt...

Taip dazniausiai buna, kai eini i pasimatyma su vaikinu/mergina "is nuotraukos" :)

Dazniausiai internete zmogus stengiasi pasirodyt kuo geriau, apraso save labai subtiliai, geriau negu is tiesu yra, ir kitas zmogus apie ji susidaro labai pozityvia nuomone. Tuomet ir buna daugiausia nusivylimu pirmuosiuose pasimatymuose, nes eini tikedamasis "kazko nepaprasto" :) O reiktu juk atvirksciai. Nepersistengt suzavet internete, o pasilikt siek tiek "koziriu" ir ateiciai :)

Kas del Paieskos ir auksines narystes... Isduosiu viesa paslapti - pakvietus drauga i DP, gauni berods 3 ar 5 dienu auksine naryste :)

Augustas
havocas
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
2009 Liepos 19, 18:46

Standartinė norra 2009 Birželio 14, 20:05, Atsakymo numeris: #24358

ADRIJANA rašė:as tai buvau nuejus su vienu vaikinu i pasimatyma is cia... siaubas kaip baisu buvo......norejos begt ir rekt...

Isivaizduoju ir uzjauciu :lol:
norra
Pažengęs dalyvis

2009 Rugpjūčio 19, 20:28

Standartinė elenka 2009 Birželio 14, 20:25, Atsakymo numeris: #24360

o jau man ta kritika :D
na yra tema. ne duok duonos pavalgyti, duok pakritikuot
patarimu duot, kuriu niekas nepraso. duokit nors vienoje temoje, pagal tema bendraut. na nereikia jum cia neeikit, nieko nenorit is gyvenimo -neduokit trokst kitiem, tegu mokosi ant savo klaidu zmones,ir as irgi ;)
elenka
Super aktyvuolis

2009 Rugsėjo 02, 18:03

Standartinė Sistina 2009 Birželio 14, 20:55, Atsakymo numeris: #24362

Taip dazniausiai buna, kai eini i pasimatyma su vaikinu/mergina "is nuotraukos" :)

Dazniausiai internete zmogus stengiasi pasirodyt kuo geriau, apraso save labai subtiliai, geriau negu is tiesu yra, ir kitas zmogus apie ji susidaro labai pozityvia nuomone. Tuomet ir buna daugiausia nusivylimu pirmuosiuose pasimatymuose, nes eini tikedamasis "kazko nepaprasto" :) O reiktu juk atvirksciai. Nepersistengt suzavet internete, o pasilikt siek tiek "koziriu" ir ateiciai :)

Kas del Paieskos ir auksines narystes... Isduosiu viesa paslapti - pakvietus drauga i DP, gauni berods 3 ar 5 dienu auksine naryste :)

Augustas[/quote]

Su tais pasimatymais, tai visko nutinka, na man nutiko, tai, kad nebuvau cia su niekuo nuejus i pasimatyma:) ir kol kas nebuvo noro su kazkuo eiti. O pasakyti norisi visai kita, tiesiog zmones neturi kantrybes pazinti vienas kito. jeigu laiskas susideda is dvieju sakiniu, tai antras sakinys buna kada susitinkam, o pirmas atsiusk nuotrauka:) Tai kokia gali buti kokybe pasimatymo jeigu zmogus nesugeba suregzti keliu normaliu sakiniu motyvuodamas tuo, kad nemegsta rasyti laisku, o nori gyvo bendravimo. Vat tada kai sutinki ta " gyva" ir atsoka fantazija;( O be to, bent jau man, kad siusti nuotrauka ir kad eiti susitikti, turi zmogus kazkuo sudominti. Ir jeigu siusciau kiekvienam is antro laisko, kurio tekstas prasideda ir baigiais "labas " ,tiesiog imciau ir ideciau nuotrauka i anketa nepaslepta, ir kai, tai pasakai prasideda keiksmu tornadas apie, tai kokia esu sena kaip zeme ir baisi, kaip atominis karas:)
Sistina
Igudęs dalyvis

2011 Birželio 13, 20:57

Standartinė ADRIJANA 2009 Birželio 15, 07:51, Atsakymo numeris: #24382

visada pati baisiausia palieki kai neini i pasimatyma nors pries tai sliauziojo po kojom ilgai ir nuobodziai :lol: nereik kreipt demesio :)kaip sakau buna visokiu muziku :D
Vartotojo avataras
ADRIJANA
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 06, 21:36

Standartinė branda 2009 Birželio 15, 09:21, Atsakymo numeris: #24386

O as laiminga!!! DP man pasiule nari, kuris jungesi pries pusantru metu :D ..tai jau tikrai darni pora
branda
Pradedantysis dalyvis

2009 Birželio 24, 14:57

Standartinė Asta31324579346_db 2009 Birželio 15, 13:57, Atsakymo numeris: #24408

nu kam taip is karto? o gal per Halloween'a pasimatymas buvo?
o jam begti nesinorejo? ;)
Asta31324579346_db
Veteranas

2010 Gruodžio 05, 23:47

Standartinė Asta31324579346_db 2009 Birželio 15, 14:00, Atsakymo numeris: #24409

is sio puslapio buvau dviejuose pasimatymuose, normalus vyrai, tikrai ne SEXo ieskantys, rimti, manau mokantys ne tik imti, bet ir duoti.
Tik vat "neuzkabino" kazko viduje :( butu liuks draugai, bet tokiu as nebenoriu
Asta31324579346_db
Veteranas

2010 Gruodžio 05, 23:47

AnkstesnisKitas

Grįžti į Apie viską