Kas už ką moka?

Kas už ką moka?

Standartinė AistėM 2010 Kovo 31, 12:10, Atsakymo numeris: #43704

Kadangi šiandien esu puikiai nusiteikusi, taodėl nusprendžiau sukurti dar vieną temelę:) Šį kartą apie pinigus. Perskaičius visą temą "Kas moka už kavą", man kilo paklausti tokio klausimo: kada apskritai kas už ką moka? Mes su vyru turime savo atskiras mokėjimo korteles, todėl dažnai prie kasos kyla neaiškumų - kas mokės? Kaip tolygiai paskirstyti išlaidas. Juo labiau kai sutuoktinių pajamos nevienodos. Pasidalinkime savo mintimis apie šį buitišką, tačiau neišvengiamai svarbų dalyką:)
AistėM

Reklama

Re: Kas už ką moka?

Standartinė Jurgis MX 2010 Kovo 31, 14:22, Atsakymo numeris: #43707

Tu ne Aistė, o Aistis Marazmas!
Jurgis MX

Standartinė Mangofruit 2010 Kovo 31, 15:07, Atsakymo numeris: #43709

jo, aš irgi noriu paklausti-iš kur pinigai atsiranda,su kuriais kažkas už kažką moka?
AistėM rašė:Kadangi šiandien esu puikiai nusiteikusi, taodėl nusprendžiau sukurti dar vieną temelę:) Šį kartą apie pinigus. Perskaičius visą temą "Kas moka už kavą", man kilo paklausti tokio klausimo: kada apskritai kas už ką moka? Mes su vyru turime savo atskiras mokėjimo korteles, todėl dažnai prie kasos kyla neaiškumų - kas mokės? Kaip tolygiai paskirstyti išlaidas. Juo labiau kai sutuoktinių pajamos nevienodos. Pasidalinkime savo mintimis apie šį buitišką, tačiau neišvengiamai svarbų dalyką:)
Vartotojo avataras
Mangofruit
Super aktyvuolis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Balandžio 01, 18:14

Standartinė Viešnia 2010 Balandžio 01, 11:09, Atsakymo numeris: #43747

Už meilę ir seksą moka vyrai "i kaniu jasno", bet tik ne DP vyrams.
Viešnia

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 01, 17:17, Atsakymo numeris: #43800

As irgi galvoju-kas, kada, kaip ir uz ka moka?absurdas kazkoks :(
Svečias

Standartinė Darni tiktvora 2011 Lapkričio 16, 20:52, Atsakymo numeris: #83600

Žlugo bankas, kalbama apie virusų persimetima į kitus bankus. Ką be šypsenų mąstote? Negi pasitvirtina i Gasetos pranašystė?
Darni tiktvora

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 16, 21:27, Atsakymo numeris: #83603

Žiūr LTV tiesiogiai 21:15.
Svečias

Standartinė deepsorrow 2011 Lapkričio 16, 21:27, Atsakymo numeris: #83604

Nieko čia nuostabaus seniai, oi gana seniai virš jo buvo pakibęs Damoklo kardas ir buvo tik laiko klausimas, kada plaukelis trūks, tai šiuo atveju reiktų ne nuostabą reikšt – O, o sakyt – Pagaliau. Šitas bankas žinoma nevienintelis toks :) O kad atsilieps visiems tai faktas – dabar bus masinis lėšų atsiėmimas ir jų grūdimas į kojines užuot iškarto pasirinkus patikimą banką, o ne kažkokius kosminių galimybių tarėjus, kurie paprasčiausiai nesugebės tų pažadų vykdyti. Visada Lt taip buvo, pasakė cukraus nebus tai maišais pirkt pradėjo, pasakė druska brangs irgi 50 metų perka, nieko čia nuostabaus kažkas dar gana neprastai pasipelnys iš šios situacijos. :lol:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 16, 21:48, Atsakymo numeris: #83606

Bus puiku, jei jis liks valstybinis.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 16, 22:00, Atsakymo numeris: #83609

Neramiausia jei prasidės masiniai neramumai, kaip Atėnuose ar New Yorke. Tada sypsenėles teks ilgann atidėti.
Svečias

Kitas

Grįžti į Pinigai