kamasutra masinoje :)

kamasutra masinoje :)

Standartinė Linutebl 2010 Kovo 03, 11:34, Atsakymo numeris: #41295

Uztikau pozas automobilyje. Galvoju, gal kam bus idomu ir aktualu (tiksliau manau turetu buti daugumai aktualu)

http://www.fantazijos.lt/sekso-prekiu-g ... s-masinoje

Labai daug prisiminimu iskilo...
Na mielosios ar daznai tenka automobilyje ? ar mieliau palaukiate progos kol galesite tai padaryti minkstoje lovoje ? As asmeniskai mieliau lova renkuosi, bet kai sakoma jeigu yra noras, vieta niekada nebuvo svarbi :) O kaip Jus ? Ar mylites automobilyje? Ar tai jau senai pamirstas dalykas? ir automobilis tik pravercia tada kai nera laisvo ploto namie ? :)
Linutebl
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 25, 22:16

Reklama

Re: kamasutra masinoje :)

Standartinė Bugatti 2010 Kovo 03, 12:05, Atsakymo numeris: #41297

Gerai, kad ne kamine tarp suodžių.
Bugatti

Standartinė vvitolda 2010 Kovo 03, 16:10, Atsakymo numeris: #41317

Sita info butu pravertus, kai buvau zymiai jaunesne ;] Vistiek idomu manau :) Dabar jau labai retai mylimes masinoje, i metus 2 kartus maksimum ;] renkames lova
vvitolda

Standartinė virgucis 2010 Kovo 16, 09:13, Atsakymo numeris: #42279

vvitolda rašė:Sita info butu pravertus, kai buvau zymiai jaunesne ;] Vistiek idomu manau :) Dabar jau labai retai mylimes masinoje, i metus 2 kartus maksimum ;] renkames lova

geros tos pozos, bet mane karta yra uztike policija, tai po to karto turiu fobija :) dar plius bauda gavau,tada tikrai nebuvo juokinga
virgucis

Standartinė Svečias 2010 Kovo 16, 11:56, Atsakymo numeris: #42287

virgucis rašė:
vvitolda rašė:Sita info butu pravertus, kai buvau zymiai jaunesne ;] Vistiek idomu manau :) Dabar jau labai retai mylimes masinoje, i metus 2 kartus maksimum ;] renkames lova

geros tos pozos, bet mane karta yra uztike policija, tai po to karto turiu fobija :) dar plius bauda gavau,tada tikrai nebuvo juokinga

O bauda uz ka? Kaip formuluoja pazeidima? Nes man atrodo, kad skiria baudas neteisetai (dazniausiai sau i kisene).
Svečias

Standartinė nezinomassss 2010 Kovo 24, 20:11, Atsakymo numeris: #43056

tai smulkus chuliganizmas toks straipsinis
nezinomassss

Standartinė namiokass 2010 Kovo 25, 11:50, Atsakymo numeris: #43119

Kamasutra mašinoje nieko įpatingo, bet vat kamasutra medyje kur kas įdomiau :lol:
Vartotojo avataras
namiokass
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2011 Sausio 09, 15:22

Standartinė Svečias 2010 Kovo 26, 00:09, Atsakymo numeris: #43188

nezinomassss rašė:tai smulkus chuliganizmas toks straipsinis

keistas straipsnis pritaikomas. kazin ar yra kur termino "smulkus chuliganizmas" apibudinimas?
Svečias

Standartinė Hasna 2010 Kovo 26, 00:38, Atsakymo numeris: #43203

Blogas pavadinimas, ten ne automobilyje, o tikriausiai kokiam mikriuke ar autobuse. Kai kurios pozos auto tiesiog neimanomos- ISBANDYTA :)
Hasna
Pažengęs dalyvis

2011 Vasario 26, 23:11

Standartinė linuttes 2010 Kovo 28, 09:35, Atsakymo numeris: #43401

Hasna rašė:Blogas pavadinimas, ten ne automobilyje, o tikriausiai kokiam mikriuke ar autobuse. Kai kurios pozos auto tiesiog neimanomos- ISBANDYTA :)

kuri tau neimanoma ?
linuttes

Kitas

Grįžti į Seksas