Kaip turi elgtis tikras vyras?

Re: Kaip turi elgtis tikras vyras?

Standartinė Gustėėė 2010 Rugsėjo 24, 10:06, Atsakymo numeris: #55779

serenity rašė:kiekviena moteris suvokia skirtingai "tikro vyro" savoka. as asmeniskai tikru vyru laikau ta kuris visada sako ta ka galvoja, ...

Manau ,kad taip parašiusi moteris ar mergina šventai įsitikinusi , kad vyrai gali sakyti tik komplimentus , apipilti bučinukais ir ginkdie neleptelti moteriai ar merginai kokio nors nešvankaus juokelio , nerėžti į akis tiesos apie jos tarkim bjaurų būdą ar suplyšusią kojinę ...Kitaip nelabai suvokiu šį tikro vyro apibrėžimą .Greičiau toks vyras chamų chamas ;)
Gustėėė

Reklama

Re:

Standartinė Nereikia 2010 Rugsėjo 24, 11:15, Atsakymo numeris: #55787

sbo rašė:Ejau i pasimatyma nesinas gele - isvadino perdet romantiku. Ejau linksmas, nerupestingas pasake, kad as plevesa. Karta netgi stengiausi isklausti, koks jai patikciau - isvadino nevyrisku. Po velniu! Tai kas zino, kaip turi elgtis tikras vyras? Susidaro ispudis, kad reikia smirdet alum ir keiktis, kaip jureiviui...

Visų pirma tikras vyras turėtų pasitikėti savimi ir neuždavinėti tokių klausimų. Bet tai - tik mano nuomonė.
Vartotojo avataras
Nereikia
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 19, 07:40

Re: Re:

Standartinė Gustėėė 2010 Rugsėjo 24, 12:27, Atsakymo numeris: #55792

Nereikia rašė:

Visų pirma tikras vyras turėtų pasitikėti savimi ir neuždavinėti tokių klausimų. Bet tai - tik mano nuomonė.[/quote]

Aš dar pridurčiau tikras vyras tas, kuris kalba ne apie moteris, bet su moterimis :)
Gustėėė

Standartinė svetlana 2010 Rugsėjo 24, 13:21, Atsakymo numeris: #55795

Tikras vyras nebijo dialogo su savo drauge jei kyla neaiskumu santykiuose.Jis "nesislepia krumuose", moka isklausyti, stengiasi suprasti.
svetlana

Standartinė Lady_scorpio1302026861_db 2010 Rugsėjo 24, 20:06, Atsakymo numeris: #55812

Teisingai čia žmonės sako, kad pirmiausiai reikia būti savimi. O jei kažkam nepatinki, tai dar nereiškia, kad nesi tikras vyras ar tikra moteris (ach, kaip juokingai skamba tas „tikras“). Galbūt antroji pusė nėra tikras vyras ar tikra moteris, o galbūt skiriasi vyriškumo ir moteriškumo samprata. :)
Lady_scorpio1302026861_db
Super aktyvuolis

2011 Sausio 30, 15:54

Re: Re:

Standartinė stebėtojas 2010 Rugsėjo 24, 20:56, Atsakymo numeris: #55813

Gustėėė rašė:
Nereikia rašė:

Visų pirma tikras vyras turėtų pasitikėti savimi ir neuždavinėti tokių klausimų. Bet tai - tik mano nuomonė.

Aš dar pridurčiau tikras vyras tas, kuris kalba ne apie moteris, bet su moterimis :)[/quote] Jo gerai sutinku,kvailai atrodytų tema pavadinta ,,kaip turi elgtis tikra moteris'' ir diskutuotu vyrai,bet kažkodėl nekvailai atrodo tema,,kaip turi elgtis tikras vyras''kurioje diskutuoja moterys kažkoks keistas paradoksas ar kad moteris visada teisi savaime suprantamas dalykas?
stebėtojas
Igudęs dalyvis

2010 Spalio 17, 17:56

Ankstesnis

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!