Svečias 2010 Gruodžio 01, 22:30, Atsakymo numeris: #61807
sandruleee rašė:labas visiems,temos autore as taip puikei suprantu kaip niekas kitas man metu panasei kiek jai svoris tai pat,ir ne vienas is ce kalbanciu nei per nago juodyma neysivaizduoja ka tai reiske,visi sako pasitikek savimi arba keisk gyvenima,na lengva jum kalbeti pasitiket savimi tai praktiskai neymanoma kad taip butu zmogus turetu nebut patyres nei yzeidimu kas liece storuma nei paniekos ir pasaipu,tada gal ir galetume pasitiketi savimi ir myleti save tokios kios esam.kita keisti gyvenimo buda tai reiske keisti viska,mityba poziuri y maista atsisakyti dauk ko ir ypac tai kas tau teike malonuma,atrodo neymanoma,vien kol tam pasiryzti praeina dauk laiko o metai bega,pati asmeniskai esu visko tiek isbandzius kad turbut niekas neysivaizduoja,buvau stora paskui liekna poto vel stora ir vel liekna ir taip nuolat,kol galeuse nuvykau y klaipeda pas gera dietologe,tada ji man pasake kad be vaistu toks virsvoris nenukrenta kada zmogaus KMI yra virs 40 jisai pats svorio nenumes tokiem zmonem kaip mes jau reike pagalbos is salies,tiesa ce rase viena mergina kad putlios merginos tai yra grazei siek tiek putlesnes o mes jau esam storos ir musu virsvoris jau yra kritinis toks kuris kenke sveikatai ir musu gyvenimo budui,nenoriu nieko yzeisti ar yskaudinti tik sakau tiesa,tai va dietologe dar man pasiule labai poliare hirurgine proceduro skrandzio seurinima,kolkas dar nesutikau bet manau kad sutiksiu tai saugu ir veiksminga,zinoma tai kainuoja bet sveikata ateity kainuos brangeu,beto man jau tiek metu kad noriu susilaukti vaikelio o budama tokio sudejimo tai padaryti yra labai sunku,gal net neymanoma...tad tai stambei merginai palinkeceu tik sekmes dauk valios ir stiprybes susigriepk kol laikas juk tu jauna.skmes tau
O man tai negražu kai su tiek rašybos klaidų daroma. Čia gal tyčia? Atseit toks kalbos stilius? Bet man tikrai negražu ir imi žiūrėti ne į turinį, o į formą ir negali skaityti...
-
Svečias
-
Svečias 2010 Gruodžio 02, 13:40, Atsakymo numeris: #61855
Sukūsti!
-
Svečias
-
senas hrienas 2010 Gruodžio 03, 16:55, Atsakymo numeris: #61992
Yra vienas budas...pirma pamaitink alkana...paskui valgyk pati.Ar skrandzio operacija iseitis spresti jums... edrumas proto, o ne kuno liga.
-
senas hrienas
-
Svečias 2010 Gruodžio 03, 17:02, Atsakymo numeris: #61993
Ansvoris griauna gyvenimą....
-
Svečias
-
Elektrikas 2010 Gruodžio 04, 10:02, Atsakymo numeris: #62018
Ne tai medžiagų apykaitos sutrikimas nes kūnas turi įsisavint tiek maisto medžiagų kiek jam reikia,pavyzdžiui galiu valgyt kiek noriu o svoris vistiek nekyla kaip buvo75 taip ir yra nu svyruoja ten nežymiai .skrandžio operacija pasidarius žmogus greičiau jaučia sotuma ir daugiau netelpa gal tai ir išeitis nu bet čia medikai daugiau žino šitais klausimais o visokios dietos ir pasakos,, valgau ir lieknėju'' yra nesamonė!
-

Elektrikas
- Super aktyvuolis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Vasario 04, 02:19
Bronius.. 2010 Gruodžio 04, 17:35, Atsakymo numeris: #62037
stora rašė:Rasau cia, nes mane labai grauzia viena problema - antsvoris. Nuo vaikystes buvau putli. O sulaukusi 20 m. pradejau dar labiau storeti. Dabar sveriu virs 100 kg. Bandziau su savim kovoti, bet dietos mane issekindavo, o sporto niekada nemegau, todel neprisiverciau reguliariai vaikscioti i sporto kluba. Is esmes as susitaikiau su savo kunu ir buciau rami, bet mane zeidzia aplinkiniu reakcija! Esu nuolat izeidinejama tiek vyru, tiek moteru. Jauciu, kad i mane ziuri su panieka, kaip i bevali zmogu. Nerandu pirkti normaliu rubu ir t.t. Santykiai su vyrais irgi labai nesiseka. Ilgiausia draugyste truko 2 menesius. Paliko, nes susirado grazesne. Kodel apkunus zmones laikomi issigimeliais? Kaip isgyventi?
Pagalvok kaip reikiėjo išgyventi žmogui bunant šalia taves? Tikriausiai visokiais gudriais būdais bandei išlaikyti jį šalia, vietoje to , kad svori mestum. Kaip galima kankinti žmogu ? Juk ne tik tu matai ta reakcija! Išgyvensi ir toliau ėsdama save, kitus ir ėdalą kimšdama. Bet pasislėpusi urve (kad nesimatytu kaip ėdi) . Mano nuomonė apie storas moteris tokia pat kaip ir ankstesnė. Stora reiškia Stora. Vidutinė reiškia Vidutinė. Stora liks stora kol nustos ėsti viska (save, kitus , pašarus)
-

Bronius..
- Igudęs dalyvis
-
2011 Birželio 04, 22:59
Lady_scorpio1302026861_db 2010 Gruodžio 04, 22:09, Atsakymo numeris: #62056
O aš maniau, kad storai moteriai lengviau išgyventi - daugiau atsargų. 
-
Lady_scorpio1302026861_db
- Super aktyvuolis
-
2011 Sausio 30, 15:54
Svečias 2010 Gruodžio 04, 22:54, Atsakymo numeris: #62059
I retorinius klausimus atsakymu nera 
-
Svečias
-
svetlana 2010 Gruodžio 04, 23:34, Atsakymo numeris: #62060
Stebiuosi, kad Lietuvoj zmones yra labai nepakantus turintiems virssvori. Anglijoj pvz. tureti virssvori yra vos ne norma, ten niekas demesio i tai nekreipia, o storuliu labai nemazai. Bet niekas nei pats nesigrauzia, nei kitu grauzia. O partneri galima irgi stora susirasti, tada lygiosios. BUKIME TOLERANTISKI.
-
svetlana
-
Svečias 2010 Gruodžio 05, 10:35, Atsakymo numeris: #62070
-
Svečias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|