Svečias 2009 Lapkričio 24, 20:54, Atsakymo numeris: #36340
mozg rašė:na man patinka tie pasisakimai kur pataria nekreipt demesio i pasaipas,itikinti save kad esi grazi ir gyvent laimingai.cia tas pats kas alkoholikui sakyt nekreip demesio i pasaipas gerk toliau,jauskis graziu ir laimingu.nutukimas yra tokspat apsileidimas kaip alkoholizmas.o kalbant apie dietas yra svarbu ne kiek valgai,o ka valgai.
Vadinais zmogus nieko neismanai apie tikrasias storumo ar alkoholizmo priezastis  O dar pasakyk, kad alkoholikui pasakius "nustok gerti, nes nuo tavęs smirdi peregaru" jis taip oj, susigės ir nustos gerti 
-
Svečias
-
Svečias 2009 Lapkričio 24, 21:27, Atsakymo numeris: #36342
Svečias rašė:mozg rašė:na man patinka tie pasisakimai kur pataria nekreipt demesio i pasaipas,itikinti save kad esi grazi ir gyvent laimingai.cia tas pats kas alkoholikui sakyt nekreip demesio i pasaipas gerk toliau,jauskis graziu ir laimingu.nutukimas yra tokspat apsileidimas kaip alkoholizmas.o kalbant apie dietas yra svarbu ne kiek valgai,o ka valgai.
Vadinais zmogus nieko neismanai apie tikrasias storumo ar alkoholizmo priezastis  O dar pasakyk, kad alkoholikui pasakius "nustok gerti, nes nuo tavęs smirdi peregaru" jis taip oj, susigės ir nustos gerti 
o jeigu tam alkoholikui pasakysi, kad nusiramink, mylek save toks koks esi, atsiras zmogus kuriam tu rupesi, tai is karto mes gert, ane?
-
Svečias
-
Svečias 2009 Lapkričio 25, 09:50, Atsakymo numeris: #36350
Svečias rašė: o jeigu tam alkoholikui pasakysi, kad nusiramink, mylek save toks koks esi, atsiras zmogus kuriam tu rupesi, tai is karto mes gert, ane?
kai pradės save mylėti, tai ir nustos vidinę tuštumą bandyti užpildyti alkoholiu, saldumynais, daiktais, seksu, darbu ar bet kuria kita priklausomybe
-
Svečias
-
tija 2010 Sausio 06, 19:27, Atsakymo numeris: #38347
kiekviena priklausomybe mums trukdo normaliai gyventi, tokia tiesa. ir nereikia sakyti, kad moterys kurios turi virsvorio, joms tai nesvarbu, nes juk svarbiausia vidus. taigi tai susije su sveikata, ir daug sunkiau judeti kai esi storesnis. Taip sakau is patirties, pries 3metus tikrai buvau stambesne, ir kai pradejau sportuoti daryti pratimus pilvui, kojoms ir kitoms dalims su treniruokliu tai numeciau svorio, O dabar galiu dziaugtis kaip atrodau. tad neapgaudinekim saves
-
tija
-
samanta 2010 Sausio 07, 11:02, Atsakymo numeris: #38391
tija rašė:kiekviena priklausomybe mums trukdo normaliai gyventi, tokia tiesa. ir nereikia sakyti, kad moterys kurios turi virsvorio, joms tai nesvarbu, nes juk svarbiausia vidus. taigi tai susije su sveikata, ir daug sunkiau judeti kai esi storesnis. Taip sakau is patirties, pries 3metus tikrai buvau stambesne, ir kai pradejau sportuoti daryti pratimus pilvui, kojoms ir kitoms dalims su treniruokliu tai numeciau svorio, O dabar galiu dziaugtis kaip atrodau. tad neapgaudinekim saves
Žinot kodėl sakoma kad svarbesnis vidus? Čia nenorima pabrėžti, kad tik vidus svarbu, o išorė tebunie kokia yra. Ne, pirmiausia sustygavus vidaus darnumą, galima imtis radikalių pasikeitimų kūne. Visi svarbūs darbai pradedami nuo vidaus...
-
samanta
-
Emporija 2010 Sausio 07, 11:38, Atsakymo numeris: #38395
Jei suvartojame daugiau kaloriju, nei isnaudojame energijos, tuomet savaime suprantama, kad pilnejame. Cia, aisku, dar ir genetika daug lemia. Visi mes zinome ka reikia daryti norint suliekneti ir islaikyti liekna figura, taciau realiai ne viskas taip paprasta. Juk megstame patinginiauti ir skanai bei sociai pavalgyti  Taciau tai neturetu virsti gyvenimo budu. Visgi reikia susiimti ir nuspresti kas tau svarbiau- ar gausiai prisivalgyti ir but storam, ar verciau susilaikyti ir buti lieknam. As irgi esu linkusi pilneti. Jei tik atsipalaiduoju, kg ima augti  Tad nuolat turiu ziureti ka ir kiek dedu i burna. Db sveriu 50kg, bet kazkada buvau nusiritus iki 60. Tada jau kompleksavau. Db jauciuosi normaliai, vyru demesio netruksta  Reikia valios ir pastangu islaikyti norima svori.
-
Emporija
- Veteranas
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Balandžio 09, 12:18
Viešnia 2010 Vasario 04, 22:21, Atsakymo numeris: #40199
tija rašė:kiekviena priklausomybe mums trukdo normaliai gyventi, tokia tiesa. ir nereikia sakyti, kad moterys kurios turi virsvorio, joms tai nesvarbu, nes juk svarbiausia vidus. taigi tai susije su sveikata, ir daug sunkiau judeti kai esi storesnis. Taip sakau is patirties, pries 3metus tikrai buvau stambesne, ir kai pradejau sportuoti daryti pratimus pilvui, kojoms ir kitoms dalims su treniruokliu tai numeciau svorio, O dabar galiu dziaugtis kaip atrodau. tad neapgaudinekim saves
Teisingai. Mažiau niurzgėkime, daugiau judėkime, sportuokime. Nušausime du zuikius . Pagerinsim išvaizdą ir įgausim taip reikalingo sveikatai treniruotumo ir ištvermės.
-
Viešnia
-
Ledi Chatterly 2010 Vasario 05, 14:29, Atsakymo numeris: #40217
Mokėk už du ir gyvenk sau laiminga.
-
Ledi Chatterly
-
sandruleee 2010 Gruodžio 01, 17:38, Atsakymo numeris: #61786
labas visiems,temos autore as taip puikei suprantu kaip niekas kitas man metu panasei kiek jai svoris tai pat,ir ne vienas is ce kalbanciu nei per nago juodyma neysivaizduoja ka tai reiske,visi sako pasitikek savimi arba keisk gyvenima,na lengva jum kalbeti pasitiket savimi tai praktiskai neymanoma kad taip butu zmogus turetu nebut patyres nei yzeidimu kas liece storuma nei paniekos ir pasaipu,tada gal ir galetume pasitiketi savimi ir myleti save tokios kios esam.kita keisti gyvenimo buda tai reiske keisti viska,mityba poziuri y maista atsisakyti dauk ko ir ypac tai kas tau teike malonuma,atrodo neymanoma,vien kol tam pasiryzti praeina dauk laiko o metai bega,pati asmeniskai esu visko tiek isbandzius kad turbut niekas neysivaizduoja,buvau stora paskui liekna poto vel stora ir vel liekna ir taip nuolat,kol galeuse nuvykau y klaipeda pas gera dietologe,tada ji man pasake kad be vaistu toks virsvoris nenukrenta kada zmogaus KMI yra virs 40 jisai pats svorio nenumes tokiem zmonem kaip mes jau reike pagalbos is salies,tiesa ce rase viena mergina kad putlios merginos tai yra grazei siek tiek putlesnes o mes jau esam storos ir musu virsvoris jau yra kritinis toks kuris kenke sveikatai ir musu gyvenimo budui,nenoriu nieko yzeisti ar yskaudinti tik sakau tiesa,tai va dietologe dar man pasiule labai poliare hirurgine proceduro skrandzio seurinima,kolkas dar nesutikau bet manau kad sutiksiu tai saugu ir veiksminga,zinoma tai kainuoja bet sveikata ateity kainuos brangeu,beto man jau tiek metu kad noriu susilaukti vaikelio o budama tokio sudejimo tai padaryti yra labai sunku,gal net neymanoma...tad tai stambei merginai palinkeceu tik sekmes dauk valios ir stiprybes susigriepk kol laikas juk tu jauna.skmes tau
-
sandruleee
-
Svečias 2010 Gruodžio 01, 17:43, Atsakymo numeris: #61787
mazink skrandi ir nesuk galvos 
-
Svečias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|