Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?

Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?

Standartinė zaliaake 27 2009 Spalio 06, 17:45, Atsakymo numeris: #33483

Naudoju cardio twister treniruokli, nes su juo lavinama apie 20 raumenu. Kadangi sportuoju kiekviena diena, tai ir lieknejimo procesas yra greitesnis. Pirkau ji is e parduotuves, siaip yra ju pirkti ir sporto prekiu parduotuvese. Tiesiog nuspresk kokio nori ir nusipirk:) Svarbiausia, pradeti sportuoti ir daryti pratimus visoms kuno dalims, o ne konkreciai vienai.:)
zaliaake 27

Reklama

Re:

Standartinė Leila37 2009 Spalio 07, 09:25, Atsakymo numeris: #33502

stora rašė:Rasau cia, nes mane labai grauzia viena problema - antsvoris. Nuo vaikystes buvau putli. O sulaukusi 20 m. pradejau dar labiau storeti. Dabar sveriu virs 100 kg. Bandziau su savim kovoti, bet dietos mane issekindavo, o sporto niekada nemegau, todel neprisiverciau reguliariai vaikscioti i sporto kluba.
Is esmes as susitaikiau su savo kunu ir buciau rami, bet mane zeidzia aplinkiniu reakcija! Esu nuolat izeidinejama tiek vyru, tiek moteru. Jauciu, kad i mane ziuri su panieka, kaip i bevali zmogu. Nerandu pirkti normaliu rubu ir t.t.
Santykiai su vyrais irgi labai nesiseka. Ilgiausia draugyste truko 2 menesius. Paliko, nes susirado grazesne.
Kodel apkunus zmones laikomi issigimeliais? Kaip isgyventi?

Brangioji, storumas yra ne kas kita,kaip psichologine problema ir kol nesusitvarkysi savo vidaus,nepades joks sportas ir jokios alinancios dietos. Jei labai nori padaryt tai kitokiu,nei iprasta keliu ir jei esi kauniete ar netoli Kauno,duok zinot,patarsiu,ka daryt.Beje,tai nekainuos dideliu pinigu tikrai.
Leila37
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Spalio 24, 09:54

Standartinė melynaka 2009 Spalio 07, 15:52, Atsakymo numeris: #33516

Viskas priklauso nuo taves pacios, kaip i save ziuresi taip ir jausies:) Tai imkis priemoniu ir keiskis:) Pradek sportuoti,daryk pratimus visam kunui, sureguliuok savo mityba ir pamatysi, kaip viskas prades keistis. As taip pat turejau sioki toki virsvori, bet kai pradejau sportuoti su treniruokliu, pirktu is top shop, tai viskas susireguliavo. Daugiau optimizmo ir pradek keisti savo poziuri i save ;) sekmes tau
melynaka

Standartinė Nikas1 2009 Spalio 07, 16:06, Atsakymo numeris: #33518

Reikia mažiau valgyti ir sportuoti. Bet mažinti valgyti reikia ne drastiškai, o palaipsniui. :) Nes drastiškas mažinimas - pakenks sveikatai. :) Bent jau tokia mano nuomonė. :)
Nikas1
Pažengęs dalyvis

2009 Lapkričio 01, 23:20

Standartinė moterėlė 2009 Spalio 07, 18:37, Atsakymo numeris: #33521

Anokia čia bėda - kol krizė pasibaigs, visoms storulėms svoris nukris. :) Blogiau toms, kurios neturi "rezervų". Vyrai į griaučius irgi nežiūri :roll:
moterėlė

Standartinė Svečias 2009 Spalio 07, 22:19, Atsakymo numeris: #33547

moterėlė rašė:Anokia čia bėda - kol krizė pasibaigs, visoms storulėms svoris nukris. :) Blogiau toms, kurios neturi "rezervų". Vyrai į griaučius irgi nežiūri :roll:

o vat nebutu moterele tokias nesamones sakyti
tie kurie tikrai stori - kuo jiem blogiau tuo labiau storeja. o dabartionis visuotinis pesimizmas,l kai beda kaip oir neaiski, bet gyvenime truksta dziugesio - kaip tik ta atmosfera, kuomet storuliams uztenka tik pagalvoti apie ka nors skanaus ir jau storeja. bus oj kiek daug pastorejusiu ir nelaimingu per krize.
Svečias

Standartinė leagere 2009 Spalio 07, 22:27, Atsakymo numeris: #33551

-Gydytojau, aš 5 kartus perskaičiau knygą, kurią man davėte, ir kas iš to? Niekas mano gyvenime nepasikeitė!...
-Tikrai? Tada štai imkite - obuolių pyrago receptas, perskaitykite 5 kartus.
-Gydytojau, štai perskaičiau, ir ne 5, o 10 kartų, prašom...
-Na, ir kur pyragas?
leagere
Igudęs dalyvis

2010 Lapkričio 17, 14:47

Standartinė lieknute 2009 Spalio 08, 13:24, Atsakymo numeris: #33583

Prie ko cia krize ir storejimas? :D :D Krize tikrai nepadarys musu lieknesniu, na nebent nevalgytume menesi laiko :lol: Reikia visada priziureti savo kuna ir rupintis kaip atrodome. As negaliu leisti sau eiti i sporto sale, nes krize? Gerai, tai tada sportuokim namie. Tai juk nekainuoja:D Daryti ivairius pratimus kunui istreniruoti galim kiekviena diena :roll:
lieknute

Standartinė Svečias 2009 Spalio 13, 16:24, Atsakymo numeris: #33848

GabijaGabija rašė:-Gydytojau, aš 5 kartus perskaičiau knygą, kurią man davėte, ir kas iš to? Niekas mano gyvenime nepasikeitė!...
-Tikrai? Tada štai imkite - obuolių pyrago receptas, perskaitykite 5 kartus.
-Gydytojau, štai perskaičiau, ir ne 5, o 10 kartų, prašom...
-Na, ir kur pyragas?

LIUKS! :!: :!: :!:
Svečias

Standartinė mozg 2009 Lapkričio 24, 11:26, Atsakymo numeris: #36313

na man patinka tie pasisakimai kur pataria nekreipt demesio i pasaipas,itikinti save kad esi grazi ir gyvent laimingai.cia tas pats kas alkoholikui sakyt nekreip demesio i pasaipas gerk toliau,jauskis graziu ir laimingu.nutukimas yra tokspat apsileidimas kaip alkoholizmas.o kalbant apie dietas yra svarbu ne kiek valgai,o ka valgai.
mozg

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos