|
|
|
Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Naudoju cardio twister treniruokli, nes su juo lavinama apie 20 raumenu. Kadangi sportuoju kiekviena diena, tai ir lieknejimo procesas yra greitesnis. Pirkau ji is e parduotuves, siaip yra ju pirkti ir sporto prekiu parduotuvese. Tiesiog nuspresk kokio nori ir nusipirk:) Svarbiausia, pradeti sportuoti ir daryti pratimus visoms kuno dalims, o ne konkreciai vienai.
Re:
Brangioji, storumas yra ne kas kita,kaip psichologine problema ir kol nesusitvarkysi savo vidaus,nepades joks sportas ir jokios alinancios dietos. Jei labai nori padaryt tai kitokiu,nei iprasta keliu ir jei esi kauniete ar netoli Kauno,duok zinot,patarsiu,ka daryt.Beje,tai nekainuos dideliu pinigu tikrai.
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Viskas priklauso nuo taves pacios, kaip i save ziuresi taip ir jausies:) Tai imkis priemoniu ir keiskis:) Pradek sportuoti,daryk pratimus visam kunui, sureguliuok savo mityba ir pamatysi, kaip viskas prades keistis. As taip pat turejau sioki toki virsvori, bet kai pradejau sportuoti su treniruokliu, pirktu is top shop, tai viskas susireguliavo. Daugiau optimizmo ir pradek keisti savo poziuri i save
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Reikia mažiau valgyti ir sportuoti. Bet mažinti valgyti reikia ne drastiškai, o palaipsniui.
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Anokia čia bėda - kol krizė pasibaigs, visoms storulėms svoris nukris.
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?
o vat nebutu moterele tokias nesamones sakyti tie kurie tikrai stori - kuo jiem blogiau tuo labiau storeja. o dabartionis visuotinis pesimizmas,l kai beda kaip oir neaiski, bet gyvenime truksta dziugesio - kaip tik ta atmosfera, kuomet storuliams uztenka tik pagalvoti apie ka nors skanaus ir jau storeja. bus oj kiek daug pastorejusiu ir nelaimingu per krize.
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?-Gydytojau, aš 5 kartus perskaičiau knygą, kurią man davėte, ir kas iš to? Niekas mano gyvenime nepasikeitė!...
-Tikrai? Tada štai imkite - obuolių pyrago receptas, perskaitykite 5 kartus. -Gydytojau, štai perskaičiau, ir ne 5, o 10 kartų, prašom... -Na, ir kur pyragas?
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?Prie ko cia krize ir storejimas?
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?
LIUKS!
Re: Kaip storai moteriai išgyventi dabartiniame pasaulyje?na man patinka tie pasisakimai kur pataria nekreipt demesio i pasaipas,itikinti save kad esi grazi ir gyvent laimingai.cia tas pats kas alkoholikui sakyt nekreip demesio i pasaipas gerk toliau,jauskis graziu ir laimingu.nutukimas yra tokspat apsileidimas kaip alkoholizmas.o kalbant apie dietas yra svarbu ne kiek valgai,o ka valgai.
|
|