Kaip reaguojate į kritiką?

Standartinė Agne 2008 Liepos 29, 20:51, Atsakymo numeris: #7948

Kaip jaučiatės kritikuojami? Nekreipiate dėmesio? Įsižeidžiat ir puolat gintis? O gal priimat ją be didelių emocijų ir stengiatės pasimokyti iš pastabų jūsų atžvilgiu?
Agne
Veteranas

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 04, 10:14

Reklama

Standartinė Dana 2008 Liepos 31, 15:17, Atsakymo numeris: #7949

Svarbu kas kritikuoja, kaip ir kokiu klausimu: jeigu rimtas žmogus, rimtai ir matau, kad teisingai - negaliu nesutikti, įsidėmiu ir stengiuosi kitaip elgtis. Jeigu nesutampa nuomonės - veėlgi, nieko nepadarysi, tegu nežiūri jeigu jam nepatinka. Bet jeigu be pagrindo, nusišneka ar šiaip iš neturėjimo ką veikti - atsikertu arba iš viso nereaguoju. Gal klausk konkrečiau - apie kokią kritiką kokioje situacijoje kalbi?
Dana

Standartinė Tomasas 2008 Rugpjūčio 01, 19:11, Atsakymo numeris: #7950

Kritika niekam nėra maloni, bet ji sveika. Pati asmeniškai žiauriai nekenčiu kai mane kritikuoja, dažnai tada tiesiog imu atsišaudinėti net nemąstydama,ar tiesą sakau ar ne. Bet po to paprastai atvėstu ir, likusi viena, ramiai sau apsvarstau, įvertinu blaiviai galva. Tada jei visgi matau, kad kritika buvo pagrįsta, įssidedu sau į galvą bei stengiuosi keistis.
Tomasas
Pažengęs dalyvis

Darnipora narys
2011 Kovo 03, 13:03

Standartinė Jolanta 2008 Rugpjūčio 02, 17:06, Atsakymo numeris: #7951

Aš reaguoju ugningai. Labai supykstu, užsiuntu, bet stengiuosi iškart nepulti gintis ar kažką aiškintis. Duodu sau kelias valandas, kad atvėstų emocijos, o tada jau galiu objektyviau vertinti situaciją ir nuspręsti, ar kritika buvo pagrįsta.
Jolanta

Standartinė JANE 2008 Rugsėjo 01, 12:21, Atsakymo numeris: #7952

nekreipiu jokio demesio i apkalbas jai nori tegu kalba man dzin
JANE
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2010 Rugpjūčio 27, 11:50

Re: Kaip reaguojate į kritiką?

Standartinė VanillaSky 2011 Sausio 29, 18:40, Atsakymo numeris: #67795

Na jei atvirai, tai kritiką priimu labai skaudžiai... man asmeniškai geriau saldus melas nei karti tiesa. Gal vėliau kitaip mąstysiu... :roll:
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
2012 Balandžio 28, 06:23

Standartinė Svečias 2011 Sausio 29, 18:49, Atsakymo numeris: #67796

Nervingai!
Svečias

Standartinė Elektrikas 2011 Sausio 29, 20:14, Atsakymo numeris: #67807

Tai priklauso nuo to kaip kritikuoja, teisingai ar ne ,va sunkoka kartais atskirt nes neteisinga kritika nervuoja ,tačiau nervuotis nėr ko nors tai įvyksta automatiškai,neteisingą kritiką reik atremt argumentais o iš teisingos pasimokyt galima :idea:Sunku pabūt mažesniu ,bet reikia kartais ar ne?
Vartotojo avataras
Elektrikas
Super aktyvuolis

2011 Vasario 04, 02:19

Re:

Standartinė Svečias 2011 Sausio 29, 20:46, Atsakymo numeris: #67816

Tomasas rašė:Kritika niekam nėra maloni, bet ji sveika. Pati asmeniškai žiauriai nekenčiu kai mane kritikuoja, dažnai tada tiesiog imu atsišaudinėti net nemąstydama,ar tiesą sakau ar ne. Bet po to paprastai atvėstu ir, likusi viena, ramiai sau apsvarstau, įvertinu blaiviai galva. Tada jei visgi matau, kad kritika buvo pagrįsta, įssidedu sau į galvą bei stengiuosi keistis.

Tomasas, tu hermafroditas? Narys - vyras, bet rasai moteriska gimine :lol: :lol: :lol: Nepalaikyk uz kritika ;)
Svečias

Grįžti į Apie viską