kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

Re: kaip padaryt, kad kaimynu suo nelotu?

Standartinė ponia 2009 Liepos 17, 18:42, Atsakymo numeris: #27350

tie, kurie turi sunis, vadinamieji sunininkai- tokiu, kurie neturi- nesupras. jiems suo seimos narys ir kakulis jo kvepia ir balsas angeliskos operetes. suo neloja, o dainuoja! jiems viskas cool, o mes, kurie kenciam nuo suns esam isproteje, kenkejai, nesuprantantys etc. mums siuloma ISSIKRAUSTYTI- kas nenormalu- kodel as turiu kraustytis , kur 30 m pragyvenau ir tt???
uzsikisti kistukais ausis , GERTI RAMINANCIUS, ir tt it tt. niekad nepasieksim susikalbejimo, kada vieni kitiems kenksime. piktybiskai.

jau tu sunu ir perdaug. anadien ateinu i pliaza- veziojasi toki gyvuli/arkli- pashiko vidury pliazo, pakapste ir nuejo i jura, savo kudlas uteletas isskalbe ir nuejo i kopas toliau shikt. o seimininkas debilas eina patenkintas. komentaru nera! vaikai mazi maudosi ir tt.

cia jau ne ultragarsa, o su sautuvu reikia stovet.
ponia
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Kovo 02, 19:05

Reklama

Standartinė ADRIJANA 2009 Liepos 18, 09:34, Atsakymo numeris: #27401

na suo neturi lot..suns lojimas tikrai nera maloni daina..ir as nesuprantu kaip jie patys su tokiu lojimu apsikencia..mano suo neloja ir nervu nei man nei kaimynam negadina nes aukleju...
pas mane loja dazniausiai naktim kokie 4 kaimynu sunis..pasikeikiu pasikeikiu ir uzdarau langa ...ka daugiau padarysi ..
Vartotojo avataras
ADRIJANA
Super aktyvuolis

2009 Rugpjūčio 06, 21:36

Standartinė hhhh 2009 Gruodžio 09, 10:17, Atsakymo numeris: #36932

ponia rašė:tie, kurie turi sunis, vadinamieji sunininkai- tokiu, kurie neturi- nesupras. jiems suo seimos narys ir kakulis jo kvepia ir balsas angeliskos operetes. suo neloja, o dainuoja! jiems viskas cool, o mes, kurie kenciam nuo suns esam isproteje, kenkejai, nesuprantantys etc. mums siuloma ISSIKRAUSTYTI- kas nenormalu- kodel as turiu kraustytis , kur 30 m pragyvenau ir tt???
uzsikisti kistukais ausis , GERTI RAMINANCIUS, ir tt it tt. niekad nepasieksim susikalbejimo, kada vieni kitiems kenksime. piktybiskai.

jau tu sunu ir perdaug. anadien ateinu i pliaza- veziojasi toki gyvuli/arkli- pashiko vidury pliazo, pakapste ir nuejo i jura, savo kudlas uteletas isskalbe ir nuejo i kopas toliau shikt. o seimininkas debilas eina patenkintas. komentaru nera! vaikai mazi maudosi ir tt.

cia jau ne ultragarsa, o su sautuvu reikia stovet.

Pritariu!!!!!!!!!!!
hhhh

Standartinė Prasymas LEO 2010 Rugsėjo 25, 17:30, Atsakymo numeris: #55833

Gerb. Leo, gal galite pasufleruoti kur gauti toki ultragarsa, kad tildytu vilkini suni. BuciAu be galo dekinga. Kaimynu suo jau virs 2 m mus terorizuoja perdien lodamas ir staugdamas. Teisiniu priem nera, jei loja dienom. Dukrytei 1,6 m. Krupcioja per migus nuo tokio lojimo, prisikelia. Padekit!!!
Prasymas LEO

Standartinė stebėtojas 2010 Rugsėjo 26, 07:25, Atsakymo numeris: #55842

Aš turėjau puikų šunį laukos veisles be nežinau gal nevisai grynuolis kažkoks truputį didesnis už normalias laikas ,viskuo juo buvau patenkintas ir nedurnas atrodo ir sargus klauso ka pasakai ,bet turėjo vieną bėda naktim staugdavo,man tai netrugdė bet kaimynų prašymu turėjau atsikratyt,nes šie turejo naujagimį, tai tas staugimas trugdė,negalėjau pyktis .atidaviau žmogui gyvenančiam už 25 km tai nepraėjo nė savaitė žiuriu jis jau namie ,atidaviau antra karta tai jis kaip dingo tai ir dingo manau i miška nes didelis miskas netoli tai tiek as ji daugiau ir temačiau ,praėjo dešimt metų bet vistiek aš ji prisimenu.o išmest kaip čia kas rašė žiauru.Tai ka noriu pasakyt prieš perkant reikia žinot kad šunys loja ,staugia ir juos šert reikia ir prižiurėt visa tai pasvėrus gerai pagalvot ar verta pirkt.
stebėtojas
Igudęs dalyvis

2010 Spalio 17, 17:56

Standartinė Prasymas LEO 2010 Rugsėjo 27, 15:04, Atsakymo numeris: #55901

Apie pirkima suns negalvoju, nors siule ir tokiu budu kenkti kaimynams :( Bet as patarimo noriu. Pas mus irgi vaikelis mazas, dienom miegot negali (nebent tik rusy, kur lojimo nesigirdi). Su kaimynais deretis beprasmiska jau. Jie su visais aplink del ko nors susipyke. Atrodo visi vienodo dydzio sklypus turim, bet jie laiko palaida suni, kuris skalija beprotovisa diena. Kazkoks tas istatymas del gyvunu laikymo privaciose valdose neisbaigtas.
Prasymas LEO

Standartinė Nufasx 2012 Sausio 04, 22:08, Atsakymo numeris: #85417

Sveiki visi,
Norėčiau paprašyti kai nueitumėte i šią nuoroda ir pažiūrėtumėte į šį miela haskio rūšies šuniuka ir paspaustumėte like. :)
Nepamirškite ir pasidalinti šią nuorodą ir su draugais. :))
Ačiū jums :))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Nufasx
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
2012 Sausio 04, 22:11

Ankstesnis

Grįžti į Gyvūnėlių mylėtojams