ziutalik rašė:Svečias rašė:Man tavo irgi
Bet, aš fėja, lietuviška fėja
o as nevykelis, tiesiog nevykeis. malonu buvo susipazinti
|
|
|
kaip norisi isimyleti...Re: kaip norisi isimyleti...
Re: kaip norisi isimyleti...[Man tavo irgi
Bet, aš fėja, lietuviška fėja tai prigyjo mano duota pravarde-feja
Re: kaip norisi isimyleti...Man tavo irgi
Bet, aš fėja, lietuviška fėja o cia kas?
Re: kaip norisi isimyleti...Nepykit, bet man keistai skamba "noriu isimyleti". Na juk nieks nedraudzia. As, pavyzdziui, visada esu isimylejusi. Isimylejimas neipareigoja, ipareigotas buni tuomet, kai myli ir turi ta meile islaikyti. O dabar - noriu isimyleti, bet visi vyrai kvailiai, kiaules... Kazkaip nerimta.
Re: kaip norisi isimyleti...
kur tu matei, kad a rasiau, kad visi kiaules??????
Re: kaip norisi isimyleti...Atsiprasau, gal taip akivaizdziai butent tokiais zodziais ir nerasai, bet Tavo pasisakuose neapykantos pasauliui tai tikrai nemazai. Ir tada atrodo tarsi priestaravimas sau - i pasauli zvelgi priesiskai, bet kartu liudi, kad neisimyli... Na, nezinau, ar pavyko man taikliai apibudinti, ka galvoju, bet..
Re: kaip norisi isimyleti...Meilė – jūra.
Ji audringa, kai mylėti sunku, Ji rami, kai mylintys žmonės kartu. Meilė – gėlė. Ji žydi, kai meilė gera Ir nuvysta, kai meilė pikta. Meilė – saulė. Ji šypsos, kai sakom “myliu” Ir pravirksta, kai kenčiam kartu. Meilė – medis. Jis auga, kai meilė stiprėja, Jis džiūsta, kai meilė silpnėja. Meilė – pasaulis. Jis gražus, kai mylim, Ir baisus, kai nekenčiam. Jis šviesus, kai tikim, Ir tamsus, kai viltį prarandam. Nuo mūsų priklauso meilės likimas, Uztad ir noras tam begalinis...
Re: kaip norisi isimyleti...Noretusi, elenka. Bet ar nebaisu? Nejauti skausmo ir nusivylimo baimes? As jauciu,ir stipria. Bet vistiek myleti norisi... Ir mylimai buti taippat.
|
|